Vilkas Now – perusta verkkokauppa helposti

Paras vaihtoehto pienen ja keskisuuren yrityksen verkkokaupaksi on Vilkas Now. Saat laadukkaan verkkokaupan pystyyn ja käyttöön ilman sukellusta teknologiaan ja voit keskittyä kaupankäyntiin. Perusta kauppa 30 päivän aikana ilman maksuja tai sitoumuksia ja aloita verkkokaupankäynti.

Aloita ilmainen kokeilu
Vilkas now ulkoasu2
Vilkas now

Ulkoasu ja sisällöt

Vilkas Now antaa luovuudelle tilaa. Yli 20 modernia ja ilmaista ulkoasuteemaa, jotka skaalautuvat kaiken kokoisiin ruutuihin.  

Voit muokata teeman sisällä olevia alueita joustavasti omien toiveiden mukaiseksi, kuten ulkoasun värejä, fontteja ja nappeja.

Tee sisällöstä houkuttelevaa, tuo ja jaottele kuvia ja tekstejä, lisää tuotenostoja, vaihtuvia bannereita ja videoita, logoja unohtamatta. Apunasi on helppo drag & drop -työkalu, jolla elementtien lisäys ja siirtely on helppoa ja hauskaa.

Vilkas now

Tuotteiden hallinta

Hallitse kaikkia tuotetietoja nopeasti virtaviivaisella tavalla, jonka Vilkas Now tarjoaa. Tuotteiden ominaisuusluokittelut ovat monipuoliset ja niitä voidaan antaa jopa 250.

Lisää useita kuvia esitelläksesi tuotteitasi ja tuoteversioitasi eri kulmista. Tuotekuvien kokoa voidaan myös muuttaa ja kiertää käyttämällä sisäänrakennettua rajaus- ja pyöritystyökalua, mikä helpottaa tuotekuvien näyttämistä asiakkaille heidän päätelaitteestaan ​​riippumatta.

Vilkas-Now-tuotetietojen-esittely

Lataa verkkokaupan perustamisen pikaopas

Paras tapa kokeilla verkkokauppaa on tietysti perustaa verkkokauppa! Pikaoppassa käymme läpi mitä Vilkas Now -verkkokaupan perustaminen vaatii, sekä jaamme tärkeimmät opit ja vinkkimme sinulle. Kauppiaalta kauppiaalle.

vilkas-tilausten-vastaanotto-ja-hallinta
Vilkas now

Tilausten hallinta

Verkkokauppiaan tärkeimpiä päivittäisiä töitä on tilausten vastaanotto ja hallinta. Vilkas Now:n avulla saat nopean yleiskatsauksen tilauksistasi maksun ja tilausten tilojen osalta. 

Monipuoliset tarkennetut tilauksien haut, historiatiedot ja maksutapahtumien tiedot mahdollistavat myös paremman asiakapalvelun.

Vilkas Now tilausten hallinta on työkalu, joka vähentää työmäärää ja parantaa hallittavuutta tilauksesta toimitukseen.

Vilkas now

Asiakkaiden hallinta

Vilkas Now tarjoaa monipuoliset ominaisuudet parempaan asiakashallintaan. Saat kokonaiskuvan ja yksilöivät tiedot asiakkaistasi ja heidän tilauksistaan nopeasti yhdestä paikkaa. 

Voit ryhmitellä ja jakaa asiakkaita eri segmentteihin sekä määrittää myös hintoja ja alennuksia asiakaskohtaisesti.

Vilkas Now asiakkaiden hallinta

PERUSTA VERKKOKAUPPA _
Now M - Suosituin verkkokauppa-alusta

Now M hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. alennuskoodit, ristiinmyynti ja Google shopping.

Vilkas Now M -verkkokauppa pitää sisällään kaiken mitä tarvitsen verkkomyyntiin, kuten valmiit liitynnät tärkeimpiin maksutapoihin ja toimitustapoihin. Se on kuitenkin myynnin työkalu monella muullakin tavoin.

⭐ Luo kauppaasi pöhinää ja kasvata myyntiä tarjoamalla tarjouksia alennuskoodien avulla. Kerro koodista sosiaalisessa mediassa, sillä se saa asiakkaat tulemaan kauppaasi ja ihastumaan tarjontaasi.

⭐ "Saatat pitää myös näistä" Ristiinmyyntimahdollisuus tarkoittaa, että voit tarjota asiakkaallesi jotain lisää. Jotain, joka sopisi hänen valitsemaansa tuotteeseen. Kenties vaikka työvälineitä tai lisätarvikkeita?

⭐ Google tarjoaa hakunäkymiin mainospaikkoja ja Now M'n avulla saat niistä kaikki irti. Google Shopping -ominaisuus vie tuotteesi asiakkaiden silmien eteen, sillä nämä mainokset tulevat ensimmäisenä näkyviin haun yhteydessä.

Älä siis jää ilman tärkeimpiä myyntiä edistäviä toiminnallisuuksia ja huomaa, että verkkokaupan ominaisuudet lisääntyvät kauppatasojen mukaan. Now XL -tasolla voit integroida verkkokauppaasi omia lisäosia, kuten vaikka käytössäsi olevan ERP-järjestelmän.

Vilkas Now maksaminen
Vilkas now

Maksaminen

Anna asiakkaasi maksaa hänelle sopivimmalla tavalla. Vilkas Now mahdollistaa maksupalvelut eri maksuvälineille ja markkinoille. Valmiina helposti käyttöönotettavaksi ovat mm. Klarna, Paytrail, Verifone, PayPal ja Stripe.

Vilkas now

Toimittaminen

Suositut ja turvalliset toimitustavat niin kotiin  kuin ulkomaille valmiiksi asennettuna. Vilkas Now tarjoaa monipuoliset toimitusasetukset juuri sinun tarpeisiisi. Voit esimerkiksi määritellä mitkä toimitustavat ovat tuotteelle mahdollisia ja valita toimituksille myyntiä tukevia hinnoitteluja. 

Vilkas Now toimittaminen

Edullinen ja monipuolinen verkkokauppa-alusta

SaaS-pohjaisena ratkaisuna Vilkas Now on kustannuksiltaan edullinen, mutta toiminnallisuuksiltaa erittäin monipuolinen verkkokauppapalvelu. Tämä tarkoittaa, ettet tarvitse erillisiä projekteja verkkokauppasi kehittämiseksi, kuten ulkoasun parantamiseksi.

Vilkas Now markkinointi
Vilkas now

Markkinointi ja SEO

Verkkokauppa pitää näkyä ja kuulua verkossa, Vilkas Now sisältää monipuoliset ominaisuudet hakukonenäkyvyyteen ja myynnin edistämiseen.

Lisämyyntiä saat aikaan esimerkiksi alennuskupongeilla ja ristiinmyynnillä. Optimoit helposti tuotteesi näkymään juuri oikein Googlessa ja linkität esimerkiksi Google Adsiin, - shoppingiin ja Facebookiin. 

 

Vilkas Now

Kansainvälinen myynti

Tavoita ja myy kansainvälisesti. Tarjoa verkkokauppasi jopa 15 kielellä. 
Maksu- ja toimitustavat sekä verokäsittelyt maakohtaisesti. Vilkas Now:lla otat koko maailman myyntialueeksesi saman tien ja nopeasti.

Vilkas Now kansainvälinen myynti
Vilkas Now turvallisuus
Vilkas now

Turvallisuus

Vilkas Now on täysin lainmukainen kaupparatkaisu EU-säädösten mukaisesti.

Tietosi ja asiakkaasi tiedot ovat salattu turvallisesti SSL:n kautta automaattisesti ja tiedot säilytetään EU:n sisällä.

vilkas-now_purp

Joko kiinnostuit?

Kokeile verkkokauppaa ilmaiseksi 30 päivää.

Ei sitoumuksia, ei kuluja. Verkkokaupan perustaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa!

Avaa verkkokauppa
markkinoinnin työkalut

Purevaa ja vaivatonta markkinointia verkkokauppa-alustan avulla

Vilkas Now -verkkokaupoissa on moderni hakukoneoptimoitu URL-rakenne, joka sisällyttää automaattisesti kaupallesi tärkeitä avainsanoja.

Kaupassa on mahdollista hyödyntää kaikkia tärkeimpiä markkinoinnin työkaluja: esimerkiksi Google Ads, Google Analytics ja Facebook-pikseli. Osana markkinointikampanjoita voit muun muassa luoda verkkokauppaan alennuskuponkeja ja kerätä uutiskirjesovelluksella asiakkaiden yhteystietoja sähköpostimarkkinointia varten.

Markkinointi Vilkas Now -kaupan avulla on tehokasta ja vaivatonta!

vaivaton ylläpito

Automaattiset päivitykset säästävät aikaa ja vaivaa

Sinun ei tarvitse huolehtia Vilkas Now -verkkokaupan päivityksistä, sillä järjestelmäpäivitykset ovat automaattisia – kauppiaan aikaa vapautuu olennaiseen, eli myyntiin!

Päivitykset takaavat ajantasaiset ja uusimmat ominaisuudet, joilla verkkokauppasi erottuu kilpailijoista.

Hyödynnä kattavaa palveluvalikoimaamme

Analytiikka, analyysi, digimarkkinointi, kirjanpito, koulutukset, ulkoasun suunnittelu…

Ulkoasun suunnittelu

Selkeä, helppokäyttöinen ja tyylikäs ulkoasu lisää verkkokaupan luotettavuutta ja myyntiä.

Lue lisää

Hakukonemainonta

Anna asiantuntijoiden rakentaa tulokselliset Google-mainoskampanjat puolestasi.

Lue lisää

Verkkokaupan kirjanpito

Asiantunteva kirjanpitopalvelu niin pienille kuin suurille verkkokauppiaille.

Lue lisää

Tietoa ja inspiraatioita 

Lue blogit
vilkas-now_purp