Vilkas Now – paras verkkokauppa-alusta yrittäjälle

Helppokäyttöinen Vilkas Now on yrittäjälle paras verkkokauppa-alusta. Sillä pääset kiinni ensimmäiseen euroon ja hallitset laajankin verkkokaupankäynnin. Tee verkkokaupasta yrityksesi menestystekijä ja perusta näköisesi verkkokauppa. Ensimmäiset 30 päivää ilman maksuja tai sitoumuksia.

Aloita ilmainen kokeilu
teema4
Vilkas now

Ulkoasu ja verkkokaupan sisällöt

Verkkokaupan ulkoasu on ensimmäisen asia, jonka asiakkaasi näkee ja kokee. Verkkokauppa-alustamme antaa luovuudelle tilaa yli 20 modernilla ja ilmaisella ulkoasuteemaalla, jotka toimivat kaiken kokoisissa ruuduissa. Voit ottaa käyttöön toimialaasi mukailevan teeman, se vahvistaa liiketoimintaasi. 

Teeman sisällä olevia alueita voit muokata omien toiveiden mukaiseksi. Värit, fontit ja painikkeet valitset itse. Panosta ulkoasuun bannerikarusellilla ja videoilla - logoja unohtamatta. Saat kaupallesi myös haluamasi verkkosivon osoitteen, eli domainin.

Verkkokaupan sisältö on houkuttelevia kuvia ja tekstejä sekä tuotenostoja. Tämän kaiken teet helpolla drag & drop -työkalulla, jolla elementtien lisäys ja siirtely on helppoa ja hauskaa.

Vilkas Now esimerkki ulkoasuteemasta cosmetics-2
Tuotetiedot verkkokaupassa

Tuotteiden hallinta verkkokaupassa

Hallitse kaikkia tuotetietoja nopeasti virtaviivaisella tavalla, jonka Vilkas Now tarjoaa. Tuotteiden ominaisuusluokittelut ovat monipuoliset ja niitä voidaan antaa jopa 250.

Lisää useita kuvia esitelläksesi tuotteitasi ja tuoteversioitasi eri kulmista. Tuotekuvien kokoa voidaan myös muuttaa ja kiertää käyttämällä sisäänrakennettua rajaus- ja pyöritystyökalua, mikä helpottaa tuotekuvien näyttämistä asiakkaille heidän päätelaitteestaan ​​riippumatta.

Vilkas Nowlla luot helposti hakukoneoptimoidut tuotekuvaukset tekoälyn avulla, suoraan kaupan hallinnasta.

Vilkas Now

Älykkäät tuotekuvaukset ja kaikki tarvittava verkkokaupan menestykseen

✅ Tekoälyavusteiset tuotekuvaukset suoraan kaupan hallinnasta
✅ Suorat liitynnät kaikkiin suosituimpiin maksu- ja logistiikkapalveluihin
✅ Mobiilioptimoidut valmiit teemat
✅ Hakukoneoptimoitu rakenne valmiina
✅ Suositut markkinointityökalut kuten ristiinmyynti ja alennuskoodit vauhdittamassa myyntiä
✅ Tuotearvostelut saatavilla RateCompass-sovelluksen kautta
✅ Kotimainen tuki apunasi kun tarvitset sitä

Vilkas Now on helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta, jonka pystytät itse helposti – ilman koodaustaitoja. 

Vilkas_Now_vuodeksi_puoleen_hintaan_kampanja

Lataa ilmainen verkkokaupan perustamisen pikaopas

Paras tapa kokeilla verkkokauppaa on tietysti perustaa verkkokauppa! Pikaoppassa käymme läpi mitä Vilkas Now -verkkokaupan perustaminen vaatii, sekä jaamme tärkeimmät opit ja vinkkimme sinulle. Kauppiaalta kauppiaalle.

reviewlist-image-fi
RateCompass tuotearvostelut

Kasvata luottamusta ja myyntiä tuotearvosteluilla

Uusi kotimainen RateCompass tuo vahvistetut tuotearvostelut tyylikkäästi ja näppärästi Vilkas Now -verkkokauppaasi.

Päätä itse miten keräät ja esität arvosteluja kaupassasi – peukut, tähdet ja sanalliset arvostelut – kaikki saatavilla yksinkertaisen näkymän kautta.

Ota RateCompass käyttöön sovelluskaupasta – ja ala hyödyntämään arvostelujen voimaa! Hinta alkaen 9€ / kk.

Kumppanit_Now (1)
Kumppanit

Täyden palvelun kumppanit tukevat matkaasi kauppiaana

Verkkokaupan perustaminen ei yksin riitä. Maksutavat, logistiikka, markkinointi - tarvitset kaikki nämä toiminnot tehokkaaseen verkkokaupankäyntiin.

Saat valitsemiemme ja monien asiakkaiden toivomat palvelut valmiiksi liitettynä verkkokauppaasi. Tyytyväiset asiakkaat saat palaamaan kauppaasi ostoksille yhä uudestaan ja uudestaan.

Vilkas now

Tilausten hallinta

Verkkokauppiaan tärkeimpiä päivittäisiä töitä on tilausten vastaanotto ja hallinta. Vilkas Now:n avulla saat nopean yleiskatsauksen tilauksistasi maksun ja tilausten tilojen osalta. Monipuoliset tarkennetut tilauksien haut, historiatiedot ja maksutapahtumien tiedot mahdollistavat myös paremman asiakapalvelun.

Vilkas Now tilausten hallinta on työkalu, joka vähentää työmäärää ja parantaa hallittavuutta tilauksesta toimitukseen.

Vilkas now

Asiakkaiden hallinta

Vilkas Now tarjoaa monipuoliset ominaisuudet parempaan asiakashallintaan. Saat kokonaiskuvan ja yksilöivät tiedot asiakkaistasi ja heidän tilauksistaan nopeasti yhdestä paikkaa. 

Voit ryhmitellä ja jakaa asiakkaita eri segmentteihin sekä määrittää myös hintoja ja alennuksia asiakaskohtaisesti.

Vilkas now

Maksaminen

Anna asiakkaasi maksaa hänelle sopivimmalla tavalla. Vilkas Now mahdollistaa maksupalvelut eri maksuvälineille ja markkinoille uusimpia mobiilimaksutapoja unohtamatta.

Vilkas Now sisältää valmiina maksutapana Klarnan ja suora yhteys löytyy myös Paytrail ja Verifone. Helposti käyttöönotettavana on myös PayPal ja Stripe.

Vilkas now

Toimittaminen

Suositut ja turvalliset toimitustavat niin kotimaahan, Pohjoismaihin kuin kansainvälisesti valmiiksi asennettuna. Vilkas Now tarjoaa monipuoliset toimitusasetukset juuri sinun tarpeisiisi. Voit esimerkiksi määritellä mitkä toimitustavat ovat tuotteelle mahdollisia ja valita toimituksille myyntiä tukevia hinnoitteluja. 

 

PERUSTA VERKKOKAUPPA _
Now M - Suosituin verkkokauppa-alusta

Now M verkkokauppa-alustan hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. alennuskoodit, ristiinmyynti ja Google shopping.

Vilkas Now M verkkokauppa-alusta pitää sisällään kaiken mitä tarvitset verkkomyyntiin, kuten valmiit liitynnät tärkeimpiin maksu- ja toimitustapoihin. Se on kuitenkin myynnin työkalu monella muullakin tavoin.

⭐ Luo kauppaasi pöhinää ja kasvata myyntiä tarjoamalla asiakkaille alennuskoodeja. Kerro koodista sosiaalisessa mediassa, sillä se saa asiakkaat tulemaan kauppaasi ja ihastumaan tarjontaasi.

⭐ "Saatat pitää myös näistä"  - ristiinmyyntimahdollisuus tarkoittaa, että voit tarjota asiakkaallesi jotain lisää. Jotain, joka sopisi hänen valitsemaansa tuotteeseen. Kenties työvälineitä, lisätarvikkeita tai hoitotuotteita?

⭐ Google tarjoaa hakunäkymiin mainospaikkoja ja Now M'n avulla saat niistä kaikki irti. Sisäänrakennettu Google Shopping -ominaisuus vie tuotteesi suoraan asiakkaiden silmien eteen, sillä nämä mainokset ovat niitä, jotka tulevat ensimmäisenä näkyviin haun yhteydessä.

Älä siis jää ilman tärkeimpiä myyntiä edistäviä toiminnallisuuksia - valitse Vilkas Now M.

Huomaa, että verkkokaupan ominaisuudet lisääntyvät kauppatasojen mukaan. Now XL -tasolla voit integroida verkkokauppaasi omia lisäosia, kuten vaikka käytössäsi olevan ERP-järjestelmän tai haluamasi varastonhallinnan järjestelmän.

Hyödynnä kattavaa palveluvalikoimaamme

Analytiikka, analyysi, digimarkkinointi, kirjanpito, koulutukset, ulkoasun suunnittelu…

Yrityksesi näköinen ulkoasu

Selkeä, helppokäyttöinen ja tyylikäs ulkoasu lisää verkkokaupan luotettavuutta ja myyntiä.

Lue lisää

Hakukonemainonta

Anna asiantuntijoiden rakentaa tulokselliset Google-mainoskampanjat puolestasi.

Lue lisää

Sisällöntuotanto

Panosta orgaaniseen hakukonenäkyvyyteen. Tarjoamme monipuolisesti palveluita sisällöntuotantoon.

Lue lisää

Domain, työkalut ja verkkokaupan kirjanpito

Verkkokauppiaan tärkeät lisäpalvelut tukemaan liiketoimintaa.

Lue lisää
now-icon-pink

Verkkokaupan rakentaminen -starttipaketti

Rakennamme verkkokauppasi valmiiksi puolestasi. Säästä aikaa ja keskity olennaiseen.

Lue lisää
icon-results-blue

Valmiin verkkokaupan siirto Vilkkaalle

Hoidamme siirrot toiselta verkkokauppa-alustalta Vilkkaan alustoille helposti, edulliseen hintaan.

Lue lisää
Kokemuksia Vilkas

Kotimainen käsityöyritys painottaa myynnin verkkokauppaan

Nostetta verkkokaupan myynnille haetaan tapahtumista ja käsityömessuista.

"Seinäjoen käsityömessuille testailin jälkimarkkinointia niin, että tein tuotteisiin tarran, josta ohjattiin verkkokauppaan koodilla. Koodin takaa löytyi pieni alennus, jolla sai messujen jälkeen ostaa uudelleen. "

"Verkkokaupan pyörittäminen on todella helppoa. Vilkas verkkokaupasta on ollut helppoa löytää kaikenlaiset toiminnallisuudet, esim. toimituskulut pois tietyksi ajaksi. Jos osaa käyttää tietokonetta ja sähköpostia, niin osaa käyttää verkkokauppaakin."

Ovelia verkkokauppa, Vilkas asiakastarina

Helppokäyttöinen verkkokauppa

 Johon nämäkin kauppiaat luottavat

Inspiroidu oman alasi laadukkaimmista verkkokaupoista. Vilkkaan kauppiaina on 1500 kotimaista yrittäjää, jotka luottavat ammattitaitoomme ja pitkään kokemukseen niin verkkomyynnin liiketoiminnan ammattilaisina kuin teknisinä osaajina.

Käsityöverkkokauppoja

Ohjelmistot ja laitteet

Kauneus ja terveys

Ajoneuvot ja osat

Vilkas Now markkinointi
Vilkas now

Markkinointi ja SEO

Verkkokauppa pitää näkyä ja kuulua verkossa, Vilkas Now sisältää monipuoliset ominaisuudet hakukonenäkyvyyteen ja myynnin edistämiseen. Vilkas Now -verkkokaupoissa on moderni hakukoneoptimoitu URL-rakenne, joka sisällyttää automaattisesti kaupallesi tärkeitä avainsanoja.

Lisämyyntiä saat aikaan esimerkiksi alennuskupongeilla ja ristiinmyynnillä. Optimoit helposti tuotteesi näkymään juuri oikein Googlessa ja linkität esimerkiksi Google Adsiin, - shoppingiin ja Facebookiin. 

Vilkas Now

Kansainvälinen myynti

Tavoita ja myy kansainvälisesti. Tarjoa verkkokauppasi jopa 15 kielellä. 

Maksu- ja toimitustavat sekä verokäsittelyt ovat asetettavissa maakohtaisesti. Tuotteiden toimittaminen ulkomaille onnisttuu helposti Vilkas Now:lla - ota koko maailman myyntialueeksesi saman tien.

Vilkas Now kansainvälinen myynti
Vilkas Now turvallisuus
Vilkas now

Turvallisuus

Vilkas Now on täysin lainmukainen kaupparatkaisu EU-säädösten mukaisesti.

Tietosi ja asiakkaasi tiedot ovat salattu turvallisesti SSL:n kautta automaattisesti ja tiedot säilytetään EU:n sisällä.

Etsitkö juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä verkkokaupan ratkaisua?

Tutustu räätälöityihin suljetun sekä avoimen lähdekoodin ratkaisuihimme. Suomen kokeneimpien verkkokauppa-asiantuntijoiden avulla tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelukattauksen yksittäisistä toimenpiteistä täysin uuden verkkopalvelun toteutukseen - asiakaskohtaisesti juuri teidän tarpeisiin.

Räätälöidyt ratkaisut