Vilkas Now – paras verkkokauppa-alusta yrittäjälle

Helppokäyttöinen Vilkas Now on yrittäjälle paras verkkokauppa-alusta. Sillä pääset kiinni ensimmäiseen euroon ja hallitset laajankin verkkokaupankäynnin. Tee verkkokaupasta yrityksesi menestystekijä ja perusta näköisesi verkkokauppa. Ensimmäiset 30 päivää ilman maksuja tai sitoumuksia.

Aloita ilmainen kokeilu
teema4
Vilkas now

Ulkoasu ja verkkokaupan sisällöt

Verkkokaupan ulkoasu on ensimmäisen asia, jonka asiakkaasi näkee ja kokee. Verkkokauppa-alustamme antaa luovuudelle tilaa yli 20 modernilla ja ilmaisella ulkoasuteemaalla, jotka skaalautuvat kaiken kokoisiin ruutuihin. Voit ottaa käyttöön toimialaasi mukailevan teeman, se vahvistaa liiketoimintaasi. 

Teeman sisällä olevia alueita voit muokata omien toiveiden mukaiseksi. Värit, fontit ja painikkeet valitset itse. Panosta ulkoasuun bannerikarusellilla ja videoilla - logoja unohtamatta.

Verkkokaupan sisältö on houkuttelevia kuvia ja tekstejä sekä tuotenostoja. Tämän kaiken teet helpolla drag & drop -työkalulla, jolla elementtien lisäys ja siirtely on helppoa ja hauskaa.

Vilkas-Now-tuotetietojen-esittely
Tuotetiedot verkkokaupassa

Tuotteiden hallinta

Hallitse kaikkia tuotetietoja nopeasti virtaviivaisella tavalla, jonka Vilkas Now tarjoaa. Tuotteiden ominaisuusluokittelut ovat monipuoliset ja niitä voidaan antaa jopa 250.

Lisää useita kuvia esitelläksesi tuotteitasi ja tuoteversioitasi eri kulmista. Tuotekuvien kokoa voidaan myös muuttaa ja kiertää käyttämällä sisäänrakennettua rajaus- ja pyöritystyökalua, mikä helpottaa tuotekuvien näyttämistä asiakkaille heidän päätelaitteestaan ​​riippumatta.

Miksi perustaa verkkokauppa?

Miksi et hyödyntäisi tilaisuuttasi kokeilevaan yrittämiseen matalalla riskillä?

Hanki lisätuloja, muuta harrastus rahaksi tai perusta verkkosivut yritykselle.

Lue lisää verkkokaupasta
Vilkas now

Tilausten hallinta

Verkkokauppiaan tärkeimpiä päivittäisiä töitä on tilausten vastaanotto ja hallinta. Vilkas Now:n avulla saat nopean yleiskatsauksen tilauksistasi maksun ja tilausten tilojen osalta. 

Monipuoliset tarkennetut tilauksien haut, historiatiedot ja maksutapahtumien tiedot mahdollistavat myös paremman asiakapalvelun.

Vilkas Now tilausten hallinta on työkalu, joka vähentää työmäärää ja parantaa hallittavuutta tilauksesta toimitukseen.

vilkas-tilausten-vastaanotto-ja-hallinta
Vilkas Now asiakkaiden hallinta
Vilkas now

Asiakkaiden hallinta

Vilkas Now tarjoaa monipuoliset ominaisuudet parempaan asiakashallintaan. Saat kokonaiskuvan ja yksilöivät tiedot asiakkaistasi ja heidän tilauksistaan nopeasti yhdestä paikkaa. 

Voit ryhmitellä ja jakaa asiakkaita eri segmentteihin sekä määrittää myös hintoja ja alennuksia asiakaskohtaisesti.

PERUSTA VERKKOKAUPPA _
Now M - Suosituin verkkokauppa-alusta

Now M verkkokauppa-alustan hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. alennuskoodit, ristiinmyynti ja Google shopping.

Vilkas Now M verkkokauppa-alusta pitää sisällään kaiken mitä tarvitset verkkomyyntiin, kuten valmiit liitynnät tärkeimpiin maksu- ja toimitustapoihin. Se on kuitenkin myynnin työkalu monella muullakin tavoin.

⭐ Luo kauppaasi pöhinää ja kasvata myyntiä tarjoamalla asiakkaille alennuskoodeja. Kerro koodista sosiaalisessa mediassa, sillä se saa asiakkaat tulemaan kauppaasi ja ihastumaan tarjontaasi.

⭐ "Saatat pitää myös näistä"  - ristiinmyyntimahdollisuus tarkoittaa, että voit tarjota asiakkaallesi jotain lisää. Jotain, joka sopisi hänen valitsemaansa tuotteeseen. Kenties työvälineitä, lisätarvikkeita tai hoitotuotteita?

⭐ Google tarjoaa hakunäkymiin mainospaikkoja ja Now M'n avulla saat niistä kaikki irti. Sisäänrakennettu Google Shopping -ominaisuus vie tuotteesi suoraan asiakkaiden silmien eteen, sillä nämä mainokset ovat niitä, jotka tulevat ensimmäisenä näkyviin haun yhteydessä.

Älä siis jää ilman tärkeimpiä myyntiä edistäviä toiminnallisuuksia - valitse Vilkas Now M.

Huomaa, että verkkokaupan ominaisuudet lisääntyvät kauppatasojen mukaan. Now XL -tasolla voit integroida verkkokauppaasi omia lisäosia, kuten vaikka käytössäsi olevan ERP-järjestelmän tai haluamasi varastonhallinnan järjestelmän.

Vilkas Now maksaminen
Vilkas now

Maksaminen

Anna asiakkaasi maksaa hänelle sopivimmalla tavalla. Vilkas Now mahdollistaa maksupalvelut eri maksuvälineille ja markkinoille uusimpia mobiilimaksutapoja unohtamatta.

Vilkas Now sisältää valmiina maksutapana Klarnan ja suora yhteys löytyy myös Paytrail ja Verifone. Helposti käyttöönotettavana on myös PayPal ja Stripe.

Vilkas now

Toimittaminen

Suositut ja turvalliset toimitustavat niin kotimaahan, Pohjoismaihin kuin kansainvälisesti valmiiksi asennettuna. Vilkas Now tarjoaa monipuoliset toimitusasetukset juuri sinun tarpeisiisi. Voit esimerkiksi määritellä mitkä toimitustavat ovat tuotteelle mahdollisia ja valita toimituksille myyntiä tukevia hinnoitteluja. 

Vilkas Now toimittaminen
Kokemuksia Vilkas

Kotimainen käsityöyritys painottaa myynnin verkkokauppaan

Nostetta verkkokaupan myynnille haetaan tapahtumista ja käsityömessuista.

"Seinäjoen käsityömessuille testailin jälkimarkkinointia niin, että tein tuotteisiin tarran, josta ohjattiin verkkokauppaan koodilla. Koodin takaa löytyi pieni alennus, jolla sai messujen jälkeen ostaa uudelleen. "

"Verkkokaupan pyörittäminen on todella helppoa. Vilkas verkkokaupasta on ollut helppoa löytää kaikenlaiset toiminnallisuudet, esim. toimituskulut pois tietyksi ajaksi. Jos osaa käyttää tietokonetta ja sähköpostia, niin osaa käyttää verkkokauppaakin."

Ovelia verkkokauppa, Vilkas asiakastarina

Helppokäyttöinen verkkokauppa

 Johon nämäkin kauppiaat luottavat

Inspiroidu oman alasi laadukkaimmista verkkokaupoista. Vilkkaan kauppiaina on 1500 kotimaista yrittäjää, jotka luottavat ammattitaitoomme ja pitkään kokemukseen niin verkkomyynnin liiketoiminnan ammattilaisina kuin teknisinä osaajina.

Käsityöverkkokauppoja

Ohjelmistot ja laitteet

Kauneus ja terveys

Ajoneuvot ja osat

Vilkas Now markkinointi
Vilkas now

Markkinointi ja SEO

Verkkokauppa pitää näkyä ja kuulua verkossa, Vilkas Now sisältää monipuoliset ominaisuudet hakukonenäkyvyyteen ja myynnin edistämiseen.

Lisämyyntiä saat aikaan esimerkiksi alennuskupongeilla ja ristiinmyynnillä. Optimoit helposti tuotteesi näkymään juuri oikein Googlessa ja linkität esimerkiksi Google Adsiin, - shoppingiin ja Facebookiin. 

Vilkas Now

Kansainvälinen myynti

Tavoita ja myy kansainvälisesti. Tarjoa verkkokauppasi jopa 15 kielellä. 

Maksu- ja toimitustavat sekä verokäsittelyt ovat asetettavissa maakohtaisesti. Tuotteiden toimittaminen ulkomaille onnisttuu helposti Vilkas Now:lla - ota koko maailman myyntialueeksesi saman tien.

Vilkas Now kansainvälinen myynti

Tietoa ja inspiraatioita 

Lue blogit

Lataa ilmainen verkkokaupan perustamisen pikaopas

Paras tapa kokeilla verkkokauppaa on tietysti perustaa verkkokauppa! Pikaoppassa käymme läpi mitä Vilkas Now -verkkokaupan perustaminen vaatii, sekä jaamme tärkeimmät opit ja vinkkimme sinulle. Kauppiaalta kauppiaalle.

Vilkas Now turvallisuus
Vilkas now

Turvallisuus

Vilkas Now on täysin lainmukainen kaupparatkaisu EU-säädösten mukaisesti.

Tietosi ja asiakkaasi tiedot ovat salattu turvallisesti SSL:n kautta automaattisesti ja tiedot säilytetään EU:n sisällä.

markkinoinnin työkalut

Purevaa ja vaivatonta markkinointia verkkokauppa-alustan avulla

Vilkas Now -verkkokaupoissa on moderni hakukoneoptimoitu URL-rakenne, joka sisällyttää automaattisesti kaupallesi tärkeitä avainsanoja.

Kaupassa on mahdollista hyödyntää kaikkia tärkeimpiä markkinoinnin työkaluja: esimerkiksi Google Ads, Google Analytics ja Facebook-pikseli. Osana markkinointikampanjoita voit muun muassa luoda verkkokauppaan alennuskuponkeja ja kerätä uutiskirjesovelluksella asiakkaiden yhteystietoja sähköpostimarkkinointia varten.

Markkinointi Vilkas Now -kaupan avulla on tehokasta ja vaivatonta!

vaivaton ylläpito

Automaattiset päivitykset säästävät aikaa ja vaivaa

Sinun ei tarvitse huolehtia Vilkas Now -verkkokaupan päivityksistä, sillä järjestelmäpäivitykset ovat automaattisia – kauppiaan aikaa vapautuu olennaiseen, eli myyntiin!

Päivitykset takaavat ajantasaiset ja uusimmat ominaisuudet, joilla verkkokauppasi erottuu kilpailijoista.

Hyödynnä kattavaa palveluvalikoimaamme

Analytiikka, analyysi, digimarkkinointi, kirjanpito, koulutukset, ulkoasun suunnittelu…

Ulkoasun suunnittelu

Selkeä, helppokäyttöinen ja tyylikäs ulkoasu lisää verkkokaupan luotettavuutta ja myyntiä.

Lue lisää

Hakukonemainonta

Anna asiantuntijoiden rakentaa tulokselliset Google-mainoskampanjat puolestasi.

Lue lisää

Domain, työkalut ja verkkokaupan kirjanpito

Verkkokauppiaan tärkeät lisäpalvelut tukemaan liiketoimintaa.

Lue lisää

Etsitkö juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä verkkokaupan ratkaisua?

Tutustu räätälöityihin suljetun sekä avoimen lähdekoodin ratkaisuihimme. Suomen kokeneimpien verkkokauppa-asiantuntijoiden avulla tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelukattauksen yksittäisistä toimenpiteistä täysin uuden verkkopalvelun toteutukseen - asiakaskohtaisesti juuri teidän tarpeisiin.

Räätälöidyt ratkaisut