Ota yhteyttä

Saat verkkokaupan pystyyn ilman sukellusta teknologiaan. Voit keskittyä olennaiseen, mitä ikinä se sinulle onkin. Jos sinulle tulee kysyttävää tai muuta tarvetta yhteydenottoon, olemme täällä!

Yhteystiedot

Me olemme Vilkas

Vilkkaan työntekijät ovat oman alansa ammattilaisia. Asiantuntijamme työskentelevät muun muassa asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin ja verkkokaupan kehittämisen parissa. Arvostamme henkilökuntamme ammattitaitoa ja osaamisemme kehittämistä.

Teemme töitä hyvien tyyppien ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, tutustu meihin alta.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa

etunimi.sukunimi@vilkas.fi

Vilkas Group verkkokauppa ota yhteyttä

Asiakaspalvelu ja myynti

Tavoitat meidät sähköpostitse ja puhelimitse

myynti@vilkas.fi

03 410 90 419

Käyttötuki

Autamme verkkokaupan käyttöön liittyvissä kysymyksissä

tuki@vilkas.fi

03 410 90 412

Vilkas Group Markku Korkiakoski Toimitusjohtaja

Markku Korkiakoski
CEO
0400 434 244

Markku Korkiakoski on firman toimitusjohtaja. Hänen intohimonaan on toimia kotimaisen verkkokaupan puolestapuhuja. Markku on palvellut kotimaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä verkkokauppapalveluillaan väsymättömästi jo yli 23 vuoden ajan. Hänellä on syvällistä ymmärrystä verkkokauppa-alasta myös omakohtaisten kokemusten kautta, sillä hän on itsekin verkkokauppias; esimerkiksi Automaalit.net on yksi Markun verkkokaupoista.

Vilkas ja AI - merkityksellisiä palveluita verkkokauppiaalle

Markku on myös yrityksemme AI-visionääri. Missiona on tehdä AI helposti lähestyttäväksi ja käyttöönotettavaksi kaikentasoisille osaajille. Tutustu ja varaa juttelutuokio Markun kanssa: smartmerchant.ai

Asiakaspalvelu, käyttötuki ja myynti

Vilkas Group Marika Rantala Asiakaspalvelu

Marika Rantala
Customer Service Manager
050 379 9307

Marika työskentelee laskutuksen, Vilkkaan SaaS-myynnin sekä asiakaspalvelun parissa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus verkkokaupankäynnistä ja markkinoinnista. Marikaan voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluasioissa. Tarvittaessa hän osaa ohjata sinut juuri sen oikean Vilkas-asiantuntijan pakeille, jotta saat asiasi sujuvasti hoidettua.

Vilkkaalla Marika on työskennellyt vuodesta 2008 asti, joten vastaan ei juurikaan tule kysymystä, johon asiakaspalvelussamme ei osattaisi vastata.

kuva-tulossa-v

Pekka Savolainen
Customer Care Specialist
03 410 90 412 (Vilkkaan käyttötuen numero)

Pekka ohjeistaa uusia sekä kokeneempia Vilkkaan asiakkaita verkkokaupan toiminnoissa. Pekka on kärsivällinen ja auttaa asiakkaita asiassa kuin asiassa, mutta pyytää asiakkaitamme lukemaan miten hyvän tukipyynnön voi tehdä siten, että täsmällisen vastauksen saa nopeiten. Arkea helpottavia Vilkkaan ohjelmistoa ja palvelua on ilo tarjota suomeksi ja englanniksi.

Pekan apuna tukitehtävissä toimii AI-pohjainen tukiavustajamme SMART, jolta voit kysyä ensin ohjausta. Uskallamme nimittäin väittää, että suurimpaan osaan tukikysymyksiä löytyy kattavasta tukiartikkelikirjastostamme vastaus ja toimintaohjeet.

Markkinointi, kumppanuudet ja myynti

Vilkas Group Noora Kahra Kumppanuudet

Noora Kahra
CMO
050 536 4620

Nooran tehtävänä on toimia Vilkkaan markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja -tuen sekäkumppanuudet -yksikön johtajana. Erityisesti Noora keskittyy Vilkkaan myynnin ja asiakaspalvelun kehittämiseen ja vastaa yhteistyöstä kumppaneiden kanssa. Yhteinen tekeminen kumppaneiden kanssa tähtää parempien palveluiden rakentamiseen asiakkaille. Verkkokaupan ydintoiminnot ja lisäarvoa tuovat palvelut vaativat vahvan ja dynaamisen kumppaniverkoston.

Vilkas Group Linnea Orimus Markkinointi

Linnea Orimus
Marketing Manager
050 479 3528

Linnea työskentelee Vilkkaalla markkinoinnin parissa, vastaten markkinoinnin kokonaisvaltaisesta tuloksellisuudesta. Työpöydältä löytyy niin markkinoinnin ja kampanjoiden suunnittelua kuin digitaalisen markkinoinnin kehittämistä ja markkinoinnin strategioihin liittyviä tehtävät. Markkinoinnissa tuomme Vilkkaan vahvan osaamisen ja asiantuntijuuden sekä monipuolisen menestystä avittavat palvelumme asiakkaiden saataville - käytössä olevasta verkkokauppa-alustasta riippumasta.

Vilkas Group Sari Peltomaa Markkinointi

Sari Peltomaa
Sales Lead & Business Development
050 479 3509

Sari toimii Vilkkaan markkinoinnin ja myynnin rajapinnassa. Asiakkaiden kanssa tekemisissä olo on Sarin intohimo. Sari on velho tiivistämään asiakkaan tarpeet konkreettisiksi suunnitelmiksi myös silloin, kun asiakas ei itse oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Tarkkaavaisuus ja kuuntelu ovatkin Sarin supervoimat asiakaskohtaamisissa. Sari toimii myös Vilkkaan myynnin, asiakaskokemuksen, asiakaspalvelun sekä tuen kehittämistehtävissä. Sujuvat asiakaspolut sekä myynnin prosessit ovat hyvän asiakaskokemuksen perusta.

Verkkokauppiaan palveluiden, räätälöitävien projektiratkaisujen, sekä designin asiantuntijat ja myynti

vilkas-group-ari_paksuniemi

Ari Paksuniemi
Senior Advisor
050 550 8077

Ari on digitaalisen kaupan ja -markkinoinnin vahva moniottelija yli 20 vuoden kokemuksella. Hän on auttanut lukemattomia pieniä ja isoja B2C että B2B verkkokauppoja menestymään. Arin tapa toimia käytännönläheisesti ja koulutuksellisesti on tehokas malli saada tuloksia. Intohimona suomalaisen verkkokaupan menestys.

Vilkas Group Timo Korvenoja Myynti

Timo Korvenoja
COO
050 65 013

Timo on vastannut usean vuoden ajan ratkaisumyynnistä sekä laajan Vilkkaan kumppaniverkoston rakentamisesta Nordic tasolla (Suomi, Ruotsi, Norja). Kaikkiaan yli 20 vuoden aikana hän on seurannut läheltä myynnin ja palveluiden siirtymistä verkkoon ja on osallistunut lukemattomien yritysten verkkoliiketoiminnan ja kasvun kehittämiseen. Timo on toiminut Kaupan liiton verkkokauppakouluttajana ja vuonna 2023 Kasvu Open sparraajana kasvuhakuisille yrityksille. Timolla on vahva asiakaslähtöinen asenne tekemiseen.

Vilkas Group Pieta Honkakoski Design

Pieta Honkakoski
Head of Design
050 515 0118

Pieta toimii Vilkkaan pääsuunnittelijana ja työskentelee brändien visuaalisuuden ja verkkokauppojen ulkoasun kanssa. Intohimona on vahvistaa ja kirkastaa brändejä sekä tuoda asiakkaiden käyttöön työkaluja, joilla visuaalisen sisällön luominen on helpompaa.

Vilkas

Yhteystiedot

Puhelin

Myynti:
03 410 90 419

Laskutus:
03 410 90 418

Tuki:
03 410 90 412

Sähköposti

myynti@vilkas.fi

laskutus@vilkas.fi

tuki@vilkas.fi

etunimi.sukunimi@vilkas.fi

Käyntiosoite

Finlaysoninkuja 19,
33210 Tampere

Aukioloajat

Ma – Pe 10 – 16

Laskutustiedot

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus:
003710339964

Operaattori:
003723327487 (Apix Messaging Oy)


Sähköpostilaskut

003710339964@procountor.apix.fi


Paperilaskut (skannauksen postiosoite)

Vilkas Group Oy
PL 16112
00021 LASKUTUS

VAT-tunnus

FI10339964

Ota yhteyttä

"Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin; uskomme, että hyvinvoivat työntekijät säteilevät hyvinvointia asiakkaisiin asti."