Ota yhteyttä

Saat verkkokaupan pystyyn ilman sukellusta teknologiaan. Voit keskittyä olennaiseen, mitä ikinä se sinulle onkin.

Yhteystiedot

Me olemme Vilkas

Vilkkaan työntekijät ovat oman alansa ammattilaisia. Asiantuntijamme työskentelevät muun muassa asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin ja verkkokaupan kehittämisen parissa. Arvostamme henkilökuntamme ammattitaitoa ja osaamisemme kehittämistä.

Teemme töitä hyvien tyyppien ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, tutustu meihin alta.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa

etunimi.sukunimi@vilkas.fi

Vilkas Group verkkokauppa ota yhteyttä

Asiakaspalvelu ja myynti

Tavoitat meidät sähköpostitse ja puhelimitse

myynti@vilkas.fi

03 410 90 419

Käyttötuki

Autamme verkkokaupan käyttöön liittyvissä kysymyksissä

tuki@vilkas.fi

03 410 90 412

Vilkas Group Markku Korkiakoski Toimitusjohtaja

Markku Korkiakoski
CEO
0400 434 244

Markku Korkiakoski on firman toimitusjohtaja. Hänen intohimonaan on toimia kotimaisen verkkokaupan puolestapuhuja. Korkiakoski on palvellut kotimaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä verkkokauppapalveluillaan väsymättömästi jo yli 23 vuoden ajan. Korkiakoskella on syvällistä ymmärrystä verkkokauppa-alasta myös omakohtaisten kokemusten kautta, sillä hän on itsekin verkkokauppias; esimerkiksi Automaalit.net on yksi Korkiakosken verkkokaupoista.

Vilkas Group Timo Korvenoja Myynti

Timo Korvenoja
COO
050 65 013

Timo on vastannut usean vuoden ajan ratkaisumyynnistä sekä laajan Vilkkaan kumppaniverkoston rakentamisesta Nordic tasolla (Suomi, Ruotsi, Norja). Kaikkiaan yli 20 vuoden aikana hän on seurannut läheltä myynnin ja palveluiden siirtymistä verkkoon ja on osallistunut lukemattomien yritysten verkkoliiketoiminnan ja kasvun kehittämiseen. Timolla on vahva asiakaslähtöinen asenne tekemiseen. Nykyään hän toimii Vilkas Go ratkaisuliiketoiminnan vetäjänä.
Asiakaspalvelu, käyttötuki ja myynti

Vilkas Group Markus Lehtinen Käyttötuki

Markus Lehtinen
Head of SaaS Sales and Support


Markuksella on yli 10 vuoden kokemus verkkokauppiaiden opastamisessa ja auttamisessa sekä lähes yhtä pitkä aika itsekin verkkokauppiaana. Nykyisin hänen tehtävänään on toimia Vilkas SaaS -liiketoimintayksikön myynti- ja asiakaspalveluorganisaation sekä Vilkkaan asiakastukiorganisaation johtajana.

Vilkas Group Marika Rantala Asiakaspalvelu

Marika Rantala
Customer Service Manager
050 379 9307

Marika työskentelee laskutuksen, Vilkkaan SaaS-myynnin sekä asiakaspalvelun parissa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus verkkokaupankäynnistä ja markkinoinnista. Marikaan voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluasioissa. Tarvittaessa hän osaa ohjata sinut juuri sen oikean Vilkas-asiantuntijan pakeille, jotta saat asiasi sujuvasti hoidettua.

Vilkkaalla Marika on työskennellyt vuodesta 2008 asti.

Vilkas Group Marko Herukka Tuki ja Asiakaspalvelu

Marko Herukka
Customer Care Specialist
050 513 1073

Marko ohjeistaa uusia sekä kokeneempia Vilkkaan asiakkaita verkkokaupan toiminnoissa sekä myynnin edistämisessä. Häneltä löytyy monen vuoden kokemus ja ymmärrys verkkokauppiaana työn kuvioista ja haasteista. Arkea helpottavia Vilkkaan ohjelmistoa ja palvelua on ilo tarjota niin suomeksi, ruotsiksi, norjaksi ja englanniksi.

Räätälöitävien projektiratkaisuiden asiantuntijat ja myynti

vilkas-group-ari_paksuniemi

Ari Paksuniemi
Senior Advisor
050 550 8077

Ari on digitaalisen kaupan ja -markkinoinnin vahva moniottelija yli 20 vuoden kokemuksella. Hän on auttanut lukemattomia pieniä ja isoja B2C että B2B verkkokauppoja menestymään. Arin tapa toimia käytännönläheisesti ja koulutuksellisesti on tehokas malli saada tuloksia. Intohimona suomalaisen verkkokaupan menestys.

Vilkas Group Pieta Honkakoski Design

Pieta Honkakoski
Head of Design
050 515 0118

Pieta toimii Vilkkaan pääsuunnittelijana ja työskentelee brändien visuaalisuuden ja verkkokauppojen ulkoasun kanssa. Intohimona on vahvistaa ja kirkastaa brändejä sekä tuoda asiakkaiden käyttöön työkaluja, joilla visuaalisen sisällön luominen on helpompaa.

Markkinointi ja kumppanuudet

Vilkas Group Noora Kahra Kumppanuudet

Noora Kahra
Director of Marketing and Partnerships
050 536 4620

Nooran tehtävänä on toimia Vilkkaan markkinointi ja kumppanuudet -yksikön johtajana. Tiimi vastaa Vilkkaan markkinoinnista ja kumppanuuksista. Yhteistyö ja yhteinen tekeminen kumppaneiden kanssa tähtää parempien palveluiden rakentamiseen asiakkaille. Markkinoinnissa tuomme Vilkkaan vahvan osaamisen asiakkaidemme saataville.

Vilkas Group Linnea Orimus Markkinointi

Linnea Orimus
Marketing Manager
050 479 3528

Linnea työskentelee Vilkkaalla markkinoinnin parissa. Työpöydältä löytyy niin markkinoinnin ja kampanjoiden suunnittelua, kuin digitaalisen markkinoinnin kehittämistä.

Vilkas Group Sari Peltomaa Markkinointi

Sari Peltomaa
Marketing Manager
050 479 3509

Sari toimii Vilkkaan Markkinoinnin suunnittelun ja erilaisten kokonaisuuksien toteuttamisen lisäksi kumppanuuksien parissa. Erityisesti sisällöntuotannot, tapahtumat ja Vilkas Akatemia on Sarin työpöydällä.

Vilkas

Yhteystiedot

Puhelin

Myynti:
03 410 90 419

Laskutus:
03 410 90 418

Tuki:
03 410 90 412

Sähköposti

myynti@vilkas.fi

laskutus@vilkas.fi

tuki@vilkas.fi

etunimi.sukunimi@vilkas.fi

Käyntiosoite

Finlaysoninkuja 19,
33210 Tampere

Aukioloajat

Ma – Pe 10 – 16

Laskutustiedot

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus:
003710339964

Operaattori:
003723327487 (Apix Messaging Oy)


Sähköpostilaskut

003710339964@procountor.apix.fi


Paperilaskut (skannauksen postiosoite)

Vilkas Group Oy
PL 16112
00021 LASKUTUS

VAT-tunnus

FI10339964

Ota yhteyttä

"Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin; uskomme, että hyvinvoivat työntekijät säteilevät hyvinvointia asiakkaisiin asti."