Siirrä kauppasi Vilkkaalle

Helppokäyttöisellä ja nopealla verkkokaupalla parannat omaa ja asiakkaasi käyttökokemusta. Hoidamme siirron puolestasi edulliseen hintaan.

vilkas-sari-1
Tekeminen omissa käsissäsi

Kaiken oleellisen saat tehtyä itse

Keskity liiketoimintaasi, me lisäämme päälle erinomaiset verkkokauppatoiminnallisuudet.

Haluatko jatkuvasti kehittyvän verkkokauppa-alustan?  Oletko kyllästynyt kun muutokset vaativat aina erikseen hinnoitellun projektin? Haluaisitko saada aikaan muutoksia esimerkiksi verkkokauppasi ulkoasuun nopeammin ja itsenäisemmin? Miltä kuulostaa suora mainosintegraatio Googleen?

Se vaatii verkkokauppa-alustalta ennen kaikkea helppokäyttöisyyttä, jossa Vilkas Nown voittanutta ei ole. Vaihda verkkokauppasi Vilkas Nowlle – kokeile ilmaiseksi ensimmäiset 30 päivää.

Mundane_things
Siirto palveluna

Tilaa verkkokaupan siirto helposti palveluna

Toteutamme siirron halutessasi edullisesti palveluna. Verkkokaupan siirto on nopeaa ja palveluumme kuuluu tuotteiden tuominen verkkokauppaasi seuraavien tuotetietojen osalta:

  • tuotenumero
  • tuotteen nimi
  • tuotekuvat
  • tuotteen normaali hinta

Siirrämme muita sisältöjä tarpeidesi mukaan erillisen tarjouksen mukaisesti. Lähetä meille tuotteesi tiedostona (esim. Excel), niin käymme datan läpi ja saat hintatiedon siirrosta.

Hinta alk. 480 € (Siirto Vilkas Suite 👉 Vilkas Now -50 %)

Näyttökuva 2023-9-15 kello 15.02.33
Räätälöimme verkkokauppasi

Toteutamme haluamasi verkkokaupan

Kun tarvitset vahvaa kustomointia ja skaalautuvuutta liiketoimintaasi, rakennamme verkkokaupan toivomillasi ominaisuuksilla ja liitämme sen omiin taustajärjestelmiisi.

Asiantuntijamme opastavat valinnoissasi, jotta kauppasi palvelee sinua pitkään ja toteuttaa liiketoiminnallesi suunnittelemasi kasvun.

Toteuttamissamme verkkokaupoissa on monipuoliset ominaisuudet asiakashankintaan, liiketoiminnan tehostamiseen ja uusien markkina-alueiden kasvattamiseen. Tarjoamme verkkokauppasi kehittämiseen kotimaisen tuen, halutessasi ympärivuorokautisesti.

Asiantunteva tuki apunasi

Verkkokauppa-alustan vaihtaminen

Tuotteet ja tuoteryhmät nykyisestä verkkokaupastasi CSV-tiedostoon yhdellä toiminnolla ja lataus edelleen Now-kauppaan. Helppoa, eikö?

Siirtyminen Vilkas Now -kauppaan onnistuu näin yksinkertaisesti. Muutokset teet näppärästi itse ilman ulkopuolista toimijaa, jolloin se on myös kustannustehokasta. Apunasi on Vilkkaan kotimainen tuki.

 

Vilkas verkkokaupan vaihtamisen tuki
Vilkas_verkkokauppa_AlaRace
Loistava asiakaskokemus

Sujuva verkkokaupan käyttökokemus

Kun haluat pitää asiakaskokemuksen omissa käsissäsi, on Vilkas verkkokauppa-alusta valintasi. Voit tehdä kauppaan muutoksia itsenäisesti ja nopeasti, ilman toimittajasta riippuvaa työtä tai aikataulua. Säästät sekä ajassa että rahassa, sillä:

  • Ulkoasun ja sisällön muokkaus on vaivatonta ja nopeaa.
  • Pystyt hyödyntämään itsenäisesti alustan myyntiä lisäävät kaupalliset ominaisuudet.
  • Voit tarjota asiakkaillesi modernin verkkokaupan, joka henkii laatua ja sujuvoittaa ostamisen.

Käytön yksinkertaisuus ja kustannustehokkuus on verkkokauppa-alustamme ytimessä, jolloin et maksa turhasta.

"Vilkas tuntee verkkoliiketoiminnan vaatimukset ja tukee menestystäsi osaamisellaan ja asiantuntijuudella. Vilkas on pitkäaikainen digitaalisen myynnin kumppanisi."

sparrataan yhdessä

Kartoitetaan tarpeesi

Kartoitamme mieluusti tarpeesi verkkokaupalle, jolloin osaamme suositella parasta, kestävintä ja pitkäikäisintä ratkaisua, jolla on todistettava vaikutus myyntisi positiiviseen kehitykseen.

Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Sparrataan_yhdessa_noora
Tutkitusti paras käyttökokemus

Sinun näköisesi verkkokauppa

Vilkkaan verkkokauppa on tutkitusti helpokäyttöisin ja pääset sillä myös nopeiten kiinni ensimmäiseen euroosi. Ulkoasun muokkaus kuuluu myös hintaan.

Voit rakentaa kaupan ohjeillamme itse tai teemme sen puolestasi palveluna - voit valita haluamasi mukaan.

Vilkas Now

Yritin nakittaa verkkokaupan pyörittämistä muille, mutta onneksi en onnistunut. Yllätyin, miten helppoa se olikin. Toiminnot verkkokaupassa ovat todella selkeät.

Maija Onnela, Ovelia.fi

Vilkas Now

Tarvitsimme tunnistekauppaa varten mahdollisimman valmiin verkkokauppa-alustan. Vilkkaan etu oli, että ei tarvinnut koodata mitään. Verkkokaupan rakenteeseen ei tarvitse kuin tyylit laittaa.

Joonas Puoliväli, Tunnistekauppa.fi

Vilkas Now

Valitsin Vilkkaan verkkokauppa-alustan, sillä halusin suosia kotimaista ja saada apua suomeksi. Heti kokeilukaupassa huomasin, että tämä on mahdottoman helppo ja selkeä käyttää.

Petra Tuomisaari-Maksimainen, Wiilaamo.fi

Vilkas kokemuksia

Vilkkaan verkkokauppaosaamiseen luottavat nämäkin kotimaiset tekijät

Olemme ylpeitä kasvutarinoista, joita Vilkkaan kauppiaat ovat saaneet aikaan. Tutustu ja inspiroidu.

Käsityöverkkokauppoja

Ohjelmistot ja laitteet

Kauneus ja terveys

Ajoneuvot ja osat

Räätälöityjä verkkokauppatoteutuksiamme