Yritysesittely

Vilkas on Suomen johtava verkkokauppatoimittaja ja sopiva kumppani kaiken kokoisille verkkokaupoille.

icon-hands

Vilkas on Suomen johtava verkkokauppatoimittaja ja sopiva kumppani kaiken kokoisille verkkokaupoille; tällä hetkellä asiakkainamme on yli 2000 verkkokauppa-alan menestystarinaa.

Asiantuntevan ja välittävän asiakaspalvelumme ansiosta verkkokauppiaamme eivät jää huoliensa kanssa yksin. Meillä saat 100 % tyytyväisyystakuun palvelullemme.

Julkaisemme lisäksi neljästi vuodessa verkkokauppaindeksin, joka kuvaa verkkokaupankäynnin kehitystä Suomessa. Verkkokauppaindeksi on tarkin saatavilla oleva kuva suomalaisesta verkkokaupankäynnistä, ja sitä on julkaistu jo vuodesta 2006 saakka.

Badge100_sini_fin

Toimitusjohtajan terveiset

"25 vuoden kokemuksella uskallamme väittää olevamme verkkokaupan pioneeri ja alan huippuosaaja Pohjoismaissa. Osaamisemme ja yhteistyöverkostomme ansiosta meiltä löytyy osaamista jokaiseen verkkokaupan vaiheeseen liittyen. Tervetuloa verkostoomme", toivottaa Vilkas Groupin toimitusjohtaja ja yrittäjä Markku Korkiakoski.

 

 

Vilkkaan arvot

Vilkkaan arvoja ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, arvostus, kehittyminen, vastuullisuus ja yhteistyö. Vilkaslaiset ovat sitoutuneet näihin arvoihin ja pyrkivät toteuttamaan näitä arvoja kaikessa tekemisessään.

 

 

 

_MG_0192

Vilkas työnantajana

Vilkkaalla työskentelee tällä hetkellä 27 verkkokaupan ammattilaista muun muassa asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin ja verkkokaupan kehittämisen parissa. Motivoitunut, hyvinvoiva ja jatkuvasti kehittyvä henkilöstö on Vilkkaan voimavara.

Kannustamme henkilöstöämme oppimaan jatkuvasti uutta ja kehittämään ammatillista osaamistaan. Yksilön henkilökohtainen kehittyminen on sekä hyvinvoivan työyhteisön että muuttuvan yhteiskunnan näkökulmasta tärkeä voimavara.

Arvostamme henkilökuntamme ammattitaitoa. Vilkkaalla työskentelee vain oman alansa ammattilaisia, ja pidämme jokaisen työpanosta suuressa arvossa. Kohtelemme toisiamme kunnioittavasti.

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin; uskomme, että hyvinvoivat työntekijät säteilevät hyvinvointia asiakkaisiin asti. Työntekijämme voivat tehdä töitä siellä, missä parhaaksi katsovat – vaikka etelän hellivän auringon tai pohjoisen loistavien revontulien alla! Tarjoamme työntekijöillemme turvallisen työilmapiirin, ajantasaiset laitteet sekä kaksi tuntia yhteistä liikunta-aikaa viikossa. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista myös riittävällä levolla; mikäli työpäivän aikana alkavat luomet painaa, kannustamme työntekijöitämme nukkumaan työajalla päiväunet!

Uskomme, että yhdessä olemme vahvempia, jonka vuoksi Vilkkaalla työskenteleekin vain hyviä tyyppejä. Haluaisitko sinä mukaan kasvavaan joukkoomme?

Vilkas lukuina

Vilkas lukuina(1)