Vilkas ja PrestaShop

Me olemme PrestaShop asiantuntija. Valitse maailmanlaajuisesti yksi suosituimmista verkkokauppa-alustoista kaupankäyntisi moottoriksi. Vilkkaan 25 vuoden kokemus verkkokaupankäynnistä takaa onnistuneen lopputuloksen. - juuri sinun tarpeittesi mukainen.

Varaa aika esittelyyn
prestashop-ja-vilkas
vilkas_logo
PrestaShop
HIOTUT PROSESSIT

Suomen johtava verkkokauppatoimittaja PrestaShopille

Vilkas on Suomen johtava verkkokauppatoimittaja ja sopiva kumppani kaiken kokoisille PrestaShop-verkkokauppiaille.

Meille on kunnia-asia olla toimittaja jolla on hiotut ja sujuvat projektien läpiviennit. Ajallaan ja luvatusti. Tärkein tekijä onnistumisesssa on aito kumppanuus asiakkaan kanssa ja 25-vuoden kokemus erittäin vaativistakin toteutuksista.

Olipa kyse sitten uudesta toteutuksesta tai olemassa olevan jatkokehityksestä, olemme sopiva kumppani.

PrestaShop jatkokehitys
Kehitys ja ylläpito

PrestaShop jatkokehitys

Ratkaisemme verkkokauppanne jatkokehityksen ja ylläpidon haasteet. Verkkokaupan kehitys on edellytys parempaan kaupalliseen ja toiminnalliseen lopputulokseen.

Me tunnemme PrestaShopin ja osaamme ottaa siitä kaiken irti oikeissa mittasuhteissa - juuri teidän liiketoimintaanne tukemaan.  

monipuolinen räätälöitävyys

PrestaShop mahdollistaa tarpeittesi mukaisen kauppapaikan

Tänä päivänä verkkokaupan on taivuttava mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Näihin PrestaShop tarjoaa niin rakenteen, ulkoasun kuin toiminnallisuuksien suhteen lähes rajattomat mahdollisuudet.

PrestaShopin räätälöitävyys ja laaja valikoima lisäosia mahdollistavat myös tavanomaisesta B2C tai B2B tuotemyynnistä poikkeavat ratkaisut. 

juuri oikean kokoinen

PrestaShop skaalautuu joustavasti liiketoimintasi kanssa

PrestaShop on täysiverinen moderni verkkokauppa, joka huomioi tämän päivän jatkuvan ja nopeatkin liiketoiminnan muutokset.

Kauppa voidaan perustaa vain muutamalle tuotteelle tai yhtä lailla kymmenille tai jopa sadoille tuhansille tuotteille. Sisältöjä, toiminnallisuuksia ja sivustoa voidaan helposti kasvattaa tarpeen mukaan. Integraatioita unohtamatta.

verkkokauppaan vauhtia

Vaihda PrestaShopiin

Alustan vaihto PrestaShopiin hoituu sujuvasti ja kaikki osa-alueet huomioiden PrestaShop - asiantuntijoidemme kanssa.

Vilkas Go-tuki auttaa myös vaihdon jälkeen. Olemme kumppani joka ei jätä pulaan.

Vaihda PrestaShopiin
referenssi

Lehtovuori - 3 verkkokauppaa ja yksi alusta

Kotimainen ympäristökalusta katsoo vahvasti tulevaisuuteen ja on asettanut kovat kasvutavoitteet. Verkkokaupan kasvun osalta se tarkoitti kilpailutusta tarpeeseen soveltuvasta verkkokauppakumppanista, joka pystyisi toteuttamaan kolmen verkkokaupan kokonaisuuden omine tarpeineen sekä verkkokaupan, joka skaalautuu kasvun mukana. Yhteistyö Vilkkaan ja PrestaShopin kanssa sai alkaa.

 
Lehtovuori, Vilkas verkkokauppa, Citysolar alyroska-astia

Parhaassa seurassa mm.

oletkaunis
golfsky
lehtovuori2
matkavaruste-logo-1588235610
Alusta

PrestaShop -alustateknologia

Tuotamme verkkokaupparatkaisut hyödyntämällä avoimen lähdekoodin PrestaShop alustateknologiaa.

PrestaShop  yhteisö ja suosio takaavat sen jatkuvuuden sekä kehityksen. Uusia ominaisuuksia julkaistaan aktiivisesti sekä lisäosien saatavuus on hyvä.

PrestaShop on monipuolinen ja skaalautuva alusta, jonka joustavuuden ansiosta se on ihanteellinen ympäristö kehittäjäjille näyttää taitojaan luoda verkkokauppa, joka täyttää kaikki verkkokauppiaan vaatimukset ja odotukset. Tämän lisäksi myös kehityskustannukset ovat alhaisemmat moneen muuhun kilpailevaan alustateknologiaan verrattuna.

prestashop-logo-vector

PrestaShop hyötyjä ovat mm.

 • Teknologia kehitetty alusta lähtien nimenomaan sähköisen kaupankäynnin tarpeisiin
 • Tukee visuaalisesti moderneja ratkaisuja ja responsiivista esitystapaa erikokoisille päätelaitteille
 • Sisältöjen rakentaminen on helppoa ja nopeaa Elementor-työkalun avulla, joka on tuttu monelle WordPress kehittäjällekin
 • 100% ilmainen - ei lisenssimaksuja
 • Teknologialla itsessään ei kk-kuluja eikä sisäänrakennettuja komissioveloituksia (vrt. esim. Shopify). Tämä parantaa mm. pienikatteisten tuotteiden ja palveluiden myyntiä.
 • 100% skaalautuva ja kustomoitava
 • Kehityskustannukset alhaisemmat moneen muuhun kilpailevaan alustateknologiaan verrattuna
 • Laajennoksia (lisämoduuleja) markkinapaikassa yli 3 600 ja kustannuksiltaan edullisia
 • Käyttöliittymä on yksinkertainen ja intuitiivinen ja käyttö onnistuu ilman teknistä osaamista
 • Erinomaiset SEO-ominaisuudet
 • Saatavilla 75 kieliversiota
 • Käytössä 195 eri maassa

Kiinnostuitko? 

PrestaShop integraatioilla voitat aikaa ja vapautat resursseja

Verkkokauppa on usein kuin erillinen saari, joka ei linkity yrityksen muiden järjestelmien kanssa. Henkilökunta voi viettää useita tunteja viikossa päivittäen manuaalisesti asiakas-, tuote- ja tilaustietoja verkkokaupan ja muiden tietojärjestelmien, kuten toiminnanohjauksen (ERP) tai varastonhallintaohjelmiston välillä tai keräämällä ja täsmäyttämällä monista eri lähteistä tulevien raporttien tietoja. Nuo kaikki tunnit olisi järkevämpää käyttää esimerkiksi myyntiin ja markkinointiin tai asiakkaiden palvelemiseen.

Integraatioiden puuttumisella suora vaikutus asiakaskokemukseen

Kun verkkokauppaa ja varastonhallintaratkaisua ei ole integroitu toisiinsa, on sillä suora vaikutus myös asiakaskokemukseen ja ostopäätöksen tekemiseen. Jos asiakas ei tiedä, onko hänen haluamia tuotteita varastossa tai miten nopeasti ne voidaan toimittaa, jää ostopäätös tekemättä. Jos verkkokaupasta ei näe, onko tuotteita yrityksen kivijalkamyymälöissä, jää myös se vierailu tekemättä.


Kiinnitä huomiota tilauskohtaisiin kustannuksiin

Erillisinä toimivat verkkokauppa ja varaston hallintajärjestelmä hidastavat tilausprosessin käsittelyä. Mitä kauemmin tilauksen käsittely ja oikean tuotteen lähettäminen vievät, sitä korkeammat kustannukset ovat tilausta kohden. Manuaalisen syötön aiheuttamat virheet ja mahdolliset kustannukset ovat vielä suurempia. Jos tilausten käsittelyn työnkulkuun liittyy vielä manuaalisesti lähetettävät sähköpostit ja käsin kirjoitetut pakettikortit, parantamisen varaa on paljon.


Ota integraatioista täysi hyöty irti

Verkkokaupasta on tullut olennainen osa jokaista menestyvää yritystä ja on erittäin tärkeätä luoda automatisoidut integraatiot verkkokauppajärjestelmän ja yrityksen muiden liiketoimintajärjestelmien, kuten esimerkiksi ERP-järjestelmän ja varastonhallintaratkaisun välille.

Integraatiot lisäävät tuottavuutta, vähentävät manuaalisten prosessien aiheuttamaa hukkaan menevää aikaa ja auttavat yritystä kasvamaan tulevaisuudessa. Integraatiot voivat tarjota myös uusia tapoja käyttää ohjelmistoa tai sen keräämiä tietoja tavalla, jollaista ei ole tullut edes ajateltua. Integraatioiden avulla tarjotaan asiakkaille enemmän ja avoimien rajapintojen avulla mahdollistetaan uusien innovaatioiden hyödyntäminen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Digitaalisen kaupankäynnin asiantuntijat käytettävissänne - ota yhteyttä

Ari Paksuniemi

Ari Paksuniemi
050 550 8077
ari@vilkas.fi

Timo_Korvenoja_200px-200px_2021

Timo Korvenoja
050 65 013
timo@vilkas.fi

Myös lomakkeella saat meidät näppärästi kiinni