Verkkokaupan sisällöntuottaminen

Onhan verkkokauppassasi tarpeeksi hakukoneoptimoitua sisältöä? Kaikki tuotekuvaukset, kategoriatekstit, blogit ja artikkelit vaikuttavat orgaaniseen hakukonenäkyvyyteen. Varmista hakukoneoptimoitu ja kaupallinen tekstisisältö Vilkkaan verkkokaupan asiantuntijoiden avulla. Vilkkaalta saat Suomen yhden kokeneimman ja verkkokauppoihin erikoistuneen SEO tiimin käyttöösi.

Ota yhteyttä
Lisätuloja työn ohessa verkkokaupalla
SEO-analyysin_sisältö
SEO sisällöntuotanto

Hakukoneoptimoitu sisältö on verkkokaupan menestyksen avain

Verkkokaupan hakukoneoptimoitu ja kaupallinen sisältö on korvaamaton osa digitaalista markkinointia ja myynninedistämistä.

Hakukoneoptimoitu sisältö vaikuttaa suoraan verkkokauppasi näkyvyyteen ja sijoitukseen hakutuloksissa. Mitä korkeammalla olet hakutuloksissa, sitä enemmän liikennettä ja potentiaalisia asiakkaita verkkokauppasi houkuttelee. Laadukas sisältö myös sitouttaa potentiaalisia asiakkaitasi jäämään sivuille pidemmäksi aikaa. Tuotekuvaukset, oppaat ja arvostelut ovat arvokasta tietoa asiakkaillesi. Laadukkaan sisällön avulla voit auttaa asiakkaitasi tekemään tietoisia ostopäätöksiä.

Palvelun sisältö

Tilaa sisältö sinun tarpeeseesi

Tuotamme kaupallisen ja hakukoneoptimoidun kirjoituksia sovitusta aiheesta, tarpeesi mukaan. Kirjoitukset voi olla osa etusivun sisältöä, kategoriakuvaus, tuoteteksti, laskeutumissivun sisältö tai vaikka blogikirjoitus. 

Oli tarpeesi yksittäinen teksti tai kokonainen artikkelisarja me autamme. Näin verkkokaupan sisällöntuottaminen etenee:

✅ Kartoitetaan ja määritellään tarpeet, liiketoiminnan tavoitteet ja kohderyhmät yhdessä

✅ Alkukartoituksen perusteella luodaan sisältöstrategia ja aikataulu sisällölle

✅ Kirjoitamme strategian mukaisesti sisältöä avainsanojasi ja kohderyhmiäsi hyödyntäen

✅ Toimitamme valmiit sisällöt suoraan kauppiaalle

✅ 2kk jälkeen saat kattavan analytiikkaraportin toimenpiteiden suorituskyvystä

Analyysi

Hinta alk. 270 € (alv 0%)

Millaisia tuloksia sisällöntuottamisella voi saada?

Koreus verkkokaupan etusivu
referenssi

Koreus: orgaaninen liikenne kasvoi 47 % vuodessa

Koreus-yhteistyö käynnistyi kesäkuussa 2023. Hakutermitutkimus sekä sisältösuunnitelma tuotettiin kesäkuussa 2023 ja ensimmäiset sisällöt heinäkuussa.

Marraskuusta 2023 eteenpäin termistö on kehittynyt noin +42 % ja orgaanisen liikenteen kehitys maaliskuussa 2024 näyttää +47 % edelliseen vuoteen verrattuna.

Bagstage-case-esimerkki
referenssi

Bagstage: TOP 3 termeihin 124 % lisäys vuodessa

Bagstage SEOn työstäminen alkoi keväällä 2023. Kehitystyötyö lähti liikkeelle hakutermitutkimuksesta ja siitä jatkettiin sisältöjen tuottamisella ensimmäisiin kategorioihin.

Verkkokaupan sisältöjen TOP3 termit hakukoneissa kasvoivat vuodessa 124 % sekä SEO-liikenne 58 %. Tämä saavutettiin uusien sisältöjen sekä rikastettujen sisältöjen avulla.

Tutustu lisää sisällöntuottamisen hyötyihin

Seo sisällöntuotanto

Erotu kilpailijoista ja hanki oikeat asiakkaat sivuillesi

Verkkokaupan kilpailu on kovaa, ja hakukoneoptimointi onkin keskeinen elementti menestyksekkäässä digitaalisessa liiketoiminnassa. Tiesithän, että 90 % Googlen kävijöistä selaavat vain ensimmäisen hakusivun? Vain hakukoneoptimoinnilla voit saavuttaa paikan ensimmäisellä hakusivulla: 

  • Oikeilla avainsanoilla tuot oikeat asiakkaat sivuille
  • Säännöllisesti päivitetyt blogit vahvistavat yrityksesi asiantuntijuutta
  • Hyvin kirjoitetut tuotekuvaukset, arvostelut ja oppaat luovat luottamusta ja vahvistavat asiakkaan ostopäätöstä
  • Laadukas sisältö houkuttelee enemmän liikennettä sivuillesi
Linnea_neliö
Noora_heijastus
Lisää asiakkaita verkkokauppaan

Tuotamme kaupallista ja hakukoneoptimoitua sisältöä

Yli 25 vuoden kokemuksella verkkokaupoista tiedämme, minkälaista on hyvä kaupallinen sisältö, joka erottaa timanttisen kaupan kilpailijoista ja houkuttelee potentiaaliset asiakkaat ostoksille. 

Sisällöntuotannon palvelumme ratkaisee juuri ne keskeiset ongelma, jotka moni verkkokauppias kohtaa – ajan ja resurssien hallinta, tehoton sisällöntuotanto, puutteellinen seuranta ja optimointi. Voit luottaa siihen, että tarjoamme ammattimaista sisältöä, joka tukee verkkokauppasi kasvua. 

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää

business finland