Ulkoasun uudistus Vilkas-verkkokaupalle

Suunnittele kauppasi juuri sellaiseksi kuin sen kuvittelit. Vakioidulla teemapohjalla ja sisältöelementeillä muokkaat kauppasi sisältöä vaivatta, käytät ajastusoimintoja, lisäät ja poistat kuvia sekä muokkaat sivuja.

Ota yhteyttä
Kuusilinna
vilkas-noora
Vakioitu teemapohja

Tavoita mobiilikäyttäjät

Suurin osa nykypäivän verkkomyynistä tapahtuu mobiililaitteilla. Jos et tavoita mobiilikäyttäjiä tehokkaasti, voit menettää myyntiä.

Responsiivinen verkkokauppa toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla, ja takaa paremman käyttökokemuksen asiakkaillesi. Samalla houkuttelet enemmän uusia asiakkaita sivuillesi – responsiivisuus kun parantaa näkyvyyttäsi myös hakukoneissa. 

Tarjoa asiakkaillesi helppokäyttöinen, mukava ja nopea kokemus verkkokaupassasi. Asiantuntijamme suunnittelee kanssasi brändiäsi tukevan kokonaisuuden. Hyvä käyttökokemus kasvattaa kaupan konversioastetta. 

Valitse tarpeeseesi sopiva paketti

Ulkoasu ja design toiveidesi mukaan

Yksilöllinen ulkoasu

 • Toteutettavissa Vilkas Suite, Vilkas Verkkoapteekit & PrestaShop -alustaa käyttäville verkkokaupoille
 • Palvelu sisältää ulkoasusi suunnittelun kahdella korjauskierroksella
  • Rakennamme ulkoasun valmiiksi myös ulkopuolisen mainostoimiston suunnitelman pohjalta
 • Sisältää sekä vakioidut että räätälöityjä sisältöelementtejä
 • Sommittelemme ja rajaamme olemassaolevia kuviasi ulkoasuun sopivaksi
 • Ulkoasuun voi lisätä ominaisuuksia lisäoptiolistastamme. Suunnittelemme esimerkiksi mielikuvia herättävän logon ja toteutamme erottuvia mainosbannereita
 • Projektin ulkopuolisia lisätöitä toteutamme tuntihinnalla 120 € (alv 0%)


Design-uudistusprojektin hinta alk. 6300€

Ulkoasun Glow-up vakioidun teeman mukaan

Ulkoasun midiprojekti

 • Toteutettavissa Vilkas Suite ja Vilkas Verkkoapteekit -alustaa käyttäville verkkokaupoille
 • Kauppaan toteutetaan designerin suunnittelema moderni ulkoasu, joka noudattaa vakioitua sivupohjaratkaisua
 • Ulkoasun visuaalinen värimaailma muokataan brändisi mukaiseksi
 • Saat sisältöelementtien hallintatyökalun, jolla sisältöelementtejä on helppo ylläpitää, monistaa, ajastaa ja muokata – jatkossa itse
 • Uutena ominaisuutena saat uudistetun mega-menun, jota voit rikastuttaa kuvilla
 • Midiprojekti sopii erityisesti kauppiaalle, joka haluaa päivittää vanhan ulkoasunsa responsiiviseksi, mobiiliystävälliseksi ja modernin myyväksi.
 • Voit lisätä ulkoasuun ominaisuuksia lisäoptiolistastamme. Suunnittelemme esimerkiksi mielikuvia herättävän logon ja toteutamme erottuvia mainosbannereita
 • Projektin ulkopuolisia lisätöitä toteutamme tuntihinnalla 120 € (alv 0%)

Midiprojektin hinta on 2800€

Koreus ulkoasu
Asiantuntija-artikkeli

Onko ulkoasulla todellista vaikutusta myyntiin?

Useat tutkimukset todistavat, että tunnetila vaikuttaa suuresti ostoaikeeseen ja aikeen muuttumiseen ostotoiminnaksi. Positiivista tunnetta verkkokaupassa viritetään ulkoisilla ja visuaalisilla tekijöillä: sujuvalla flowlla, elementtien asettelulla ja strategisella tiedon määrällä.

Tutustu kirjoituksesta mitä asiantuntijamme varmistaisivat oman kauppansa ulkoasussa.

Paranna ulkoasua

Katso myös muut ulkoasupalvelumme

Design-osaajissamme on visuaalisia graafikoita ja kaupallisia käyttöliittymäsuunnittelijoita. Heidän ammattitaidon sitoo yhteen tuntemus verkkokauppateknologioista. 

Ammattilaisemme luovat ylpeydellä kokonaisuuden, joka on sekä kaunis, houkutteleva että myyvä. Toteutanme puhuttelevia ulkoasuja pienistä ulkoasupäivityksistä isoihin, kokonaisvaltaisiin ulkoasu-uudistuksiin. 

vilkas-group-pieta-honkakoski-1
Referenssi

Case Forssan Huoltopalvelu

Verkkosivujemme ulkoasun uudistustyö sujui Vilkkaan kanssa mutkattomasti ja joustavasti. Ulkoasun muutokset suunniteltiin yhdessä tarkasti etukäteen ja toteutusvaiheessa havaitut lisätarpeet viilattiin kuntoon ennen julkistusta. Aikataulut pitivät ja lopputulokseen ovat sekä asiakkaamme että henkilökuntamme olleet todella tyytyväisiä. Asiantuntevan ja ammattimaisen toteuttajan lisäksi itse palvelu oli ystävällistä ja maanläheistä. Uudistunut ulkoasu selkeytti sivujen käyttämistä ja toi uusia ominaisuuksia mutta ennen kaikkea päivitti julkisivumme vastaamaan 2020-lukua.

– Forssan Huoltopalvelu, Timo Kallio CEO

Forssan Huoltopalvelu, Vilkas verkkokauppa, ulkoasun uudistus