Digitaalinen mainonta

Digimainonnassa keskitytään siihen, että mahdolliset asiakkaat ja tavoitellut kohderyhmät näkevät ja kuulevat yrityksen viestin ja reagoivat siihen. Vilkas digimarkkinoinnin asiantuntijat tietävät miten. Valitse SEM tai Meta-mainonta – tai molemmat. Me hoidamme loput.

Tilaa mainontaa
Hero_900x700
Google Ads

Hakukonemainonta

Hakukonemainonta eli SEM on maksettua hakukonemarkkinointia. Hakukonemainonnan työkalujen avulla voit luoda mainoksia hakukoneisiin, jotka näkyvät määrittelemilläsi hakusanoilla haettaessa. Yleisin käytetty SEM-työkalu on Google Ads.

 

Google Ads -mainonta alk. 1500€
Somemainonta

Meta-mainonta

Some-mainonta (Meta-mainonta) tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet uusien ja potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseksi sekä myynnin kasvattamiseksi. Me autamme sinua menestymään nopeasti muuttuvassa some-ympäristössä oli tavoitteesi sitten myynnin kasvattaminen, tunnettuuden lisääminen tai brändiuskollisuuden vahvistaminen.

Meta-mainonta alk. 1500€
Lisää asiakkaita kauppaasi

Mitä mainonta sisältää?

Avullamme saat tehoa hakukonemainontaasi. Alussa analysoidaan yhdessä tärkeimmät hakusanasi, erottuvuus muista sekä kilpailutilanne. Näiden perusteella suunnitellaan verkkokaupallesi sopivat mainoskampanjat. Mainonta käynnistyy aloituspalaverin ja suunnittelun jälkeen. Varmistetaan yhdessä kustannustehokas SEM-kokonaisuus yrityksellesi, jatkuvalla kampanjoiden optimoinnilla ja raportoinnilla. 

Menestyksekäs some-strategia koostuu useasta tekijästä. Uudelle verkkokaupalle helpoin tapa kasvattaa tunnettuutta on kuitenkin Facebook-mainonta. Jopa 71% suomalaisista käyttää Facebookia. Mainonnan oikeaoppisella kohdennuksella voit tavoittaa potentiaalisen asiakaskuntasi nopeasti ja kustannustehokkaasti. Facebook-pikselin asentaminen verkkokauppaasi mahdollistaa myös monipuolista markkinointitoimien seurantaa ja uudelleenmarkkinointia.

B2B asiakkaille suunnattu verkkokauppa
vilkas-verkkokauppa-2286
Palvelun sisältö

Toteutamme mainontaa, joka tehostaa verkkokauppasi myyntiä

Kun valitset digimainonnan ulkoistamisen meille, saat verkkokaupan asiantuntijan käyttöösi. Vuosien kokemuksella tiedämme minkälainen Google- ja Facebook-mainonta aidosti ohjaa kohti konversiota. 

✅ Erottuvuuden  ja kilpailutilanteen analyysi
✅ Ammattimainen sisältö ja strategia
✅ Säästä aikaa ja resursseja
✅ Jatkuva optimointi ja seuranta

Hinta 1500 € / 3kk (alv 0%)

Sisältäen Google Ads- tai Meta-mainonnan

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää

business finland