Palvelut verkkokaupan kehittämiseksi

Nostamme kauppasi menestykseen kattavien verkkokaupan kehittämisen palveluiden avulla.

Asiakashankinta

Palvelut verkkokaupan markkinointiin

Kohteensa löytävällä markkinoinnilla saat vauhtia verkkokauppaan.

Tarjoamme kokonaisvaltaista apua verkkokauppasi markkinoinnin kehittämiseen. Hakukonelöydettävyyden kartoittamisesta hakukoneoptimoidun sisällön ja mainonnan tuottamiseen, Vilkkaan syväosaaminen perustuu verkkokaupan ymmärtämiseen. 

Vilkas_verkkokaupan_markkinointi
Asiakaskokemuksen kehittäminen

Palvelut verkkokaupan ulkoasuun ja asiakaskokemukseen

Palvelumuotoilun avulla saadaan parempi verkkokaupan ulkoasu – toimiva, moderni, kaunis ja ennen kaikkea myyvä verkkokauppa. 

Vilkkaan design-palvelut toteutetaan aina asiakaslähtöisesti. Määrittely, suunnittelu ja toteutus kuljetaan nimittäin verkkokaupan loppuasiakkaan kengissä. Tuloksena saat verkkokauppaasi käyttöliittymän, joka houkuttelee ostamaan ja suosittelemaan kauppaasi eteenpäin.

Vilkas_desig_Bagstage
Verkkoliiketoiminta

Palvelut verkkokaupan liiketoiminnan kehittämiseksi

Tuotamme verkkoliiketoiminnan kehittämisen palveluita, jotka tähtäävät liiketoimintasi kasvuun ja verkkokaupankäynnin osaamisesi lisääntymiseen.

Verkkokaupan nykytilan analyysistä konseptointiin ja konversioon. Suomen kokeneimpien verkkokauppa-asiantuntijoiden avulla Vilkas tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelukattauksen verkkokaupan kasvun toimenpiteistä

Vilkas_verkkoliiketoiminta

Etsitkö uutta ratkaisua verkkokaupallesi?

Vilkkaalta löydät valikoimista sopivan ratkaisun kaiken kokoisille verkkokaupoille. Valitse valmis verkkokauppapohja kun haluat mahdollisimman helppokäyttöisen verkkokauppa-alustan jonka voit tehdä itse, ja räätälöity verkkokauppa kun tarvitset kustomoidun verkkokaupan palvelemaan esim. integraatiotarpeitasi. 

Verkkokaupan ratkaisut
keskity olennaiseen

Jatkuva verkkokaupan asiantuntijapalvelu

Mikäli tarvitset ulkoistettua verkkokauppa-asiantuntijaa, olemme valmiita auttamaan sinua monin eri tavoin.

Yrityksellä ei aina riitä aika tai osaaminen verkkokaupan kehittämiseen. Sinulla voi olla myös tarve jonkin tietyn osa-alueen kehitykseen. Vilkas tarjoaa käyttöösi 30 asiantuntijan resursseja, sekä laajaa kumppaniverkostoa, jonka avulla autamme kauppiasta menestymään verkossa. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus erilaisista verkkokaupoista elinkaaren eri vaiheista. 

Vilkas31a-1
villawool-2
verkkokaupan domain ja arjen työkalut

Muut palvelut menestyksesi tukena

Lisäpalvelut domain, työkalut ja kirjanpito

Verkkokauppiaan kannattaa harvoin tehdä kaikkea itse. Työ tehostuu ja tuloksellisuus paranee kun sen tekee asiaan vihkiytynyt ammattilainen. Kaikki palvelut yhdestä paikkaa - olemme ottaneet huomioon kaiken. Nosta siis liiketoimintasi tasoa keskittämällä käyttämäsi palvelut. Tarjoamme ne ammattilaiselta ammattilaiselle

 

Oma verkkotunnus

Lue lisää

Google Workspace -tuotepaketti

Lue lisää

Verkkokaupan kirjanpito

Tarjoamme verkkokauppiaille asiantuntevaa kirjanpitopalvelua yhdessä Vilkas Groupin osakkuusyhtiön Tilkas Oy:n kanssa. Yhtiö auttaa pieniä ja suurempiakin verkkokauppiaita kirjanpitoasioissa. 

Lue lisää

Kotimaiset verkkokauppiaat myyvät Vilkkaan palveluiden ja ratkaisujen avulla
310 miljoonaa euroa / vuosi

webinaarit ja koulutukset

Apua verkkokaupan kehittämiseen

Tutustu myös Vilkas Akatemian menneisiin ja tuleviin webinaareihin. Verkkokauppiaille suunnatuissa webinaareissa käsitellään kuukausittain verkkokauppiaille suunnattuja teemoja verkkoliiketoiminnan kehittämisen ja myynnin kasvattamisen parista.

 

Webnaarimme ovat maksuttomia ja kaikille verkkokauppiaille avoimia.

Tallenne: Miksi tunnistaa asiakkaasi?

Asiakastunnistuksen mahdollisuudet ja kivijalkamyymälöiden datan käyttö osana verkkokaupan kehittämistä

 
Katso tallenne

Tallenne: Asiakasdatasta asiakaspysyvyyteen

Miten sitouttaa asiakkaita personoidulla markkinoinnilla? Katso tallenne ja hyödynnä neuvot asiakasdatan hyödyntämisestä asiakassuhteiden parantamisessa

Katso tallenne

Tallenne: Asiakasdata verkkokaupan kilpailuetuna

Katso tallenne

Kuinka verkkokauppa perustetaan päivässä?

Paikoillanne, valmiit – nyt!

Avaa verkkokauppa Ota yhteyttä