Lisäpalvelut verkkokauppiaalle

Nosta liiketoimintasi tasoa keskittämällä käyttämäsi palvelut. Tarjoamme ne ammattilaiselta ammattilaiselle

Vilkas verkkokauppapalvelut
lisäpalvelut verkkokauppiaalle

Verkkokaupan palvelut

Domain, työkalut ja kirjanpito

Verkkokauppiaan kannattaa harvoin tehdä kaikkea itse. Työ tehostuu ja tuloksellisuus paranee kun sen tekee asiaan vihkiytynyt ammattilainen. Kaikki palvelut yhdestä paikkaa - olemme ottaneet huomioon kaiken.

verkkokaupan ulkoistettu kirjanpito
Verkkokauppapalvelut

Arjen työkalut menestyksesi tukena

Oma verkkotunnus 

Tilaa domain MyVilkkaassa

Domain on verkkokauppasi osoite

Omalla verkkotunnuksella luot verkkokaupallesi brändin, jonka avulla se muistetaan ja tunnistetaan. Siksi on tärkeää valita napakka ja helposti muistettava domain, joka myös kestää aikaa.

10 € kuukausihinta sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin, nimipalveluiden ylläpidon sekä verkkotunnuksen ohjauksen verkkokauppaasi. Vilkkaan asiakkaille tarjoamme .fi, .no, .se, .com ja .net -päätteiset domainit.

uutiskirjemarkkinointi
google-workspace-logo

Sähköposti yritykselle

Google Workspace -paketilla toimistotyökalut yritykselle

Verkkokauppiaan arki helpottuu, kun saat kaikki työkalut yhdestä paikkaa. Tarjoamme yritykselle sähköpostin sekä muut työkalut niin etäneuvotteluiden järjestämiseksi kuin dokumenttien hallintaan.

Google Workspace ‑paketteihin sisältyy yrityksen sähköpostiosoite sekä yhteiskäyttötyökaluja, kuten Gmail, Kalenteri, Meet, Chat, Drive, Docs, Sheets, Slides, Forms ja Sites. Käyttäjäkohtainen kuukausihinta määräytyy valitsemasi paketin mukaan.

Verkkokaupan kirjanpito-2
taloushallinto

Verkkokaupan kirjanpito

Kirjanpitopalvelu verkkokauppiaille

Tarjoamme verkkokauppiaille asiantuntevaa kirjanpitopalvelua yhdessä Vilkas Groupin osakkuusyhtiön Tilkas Oy:n kanssa. Yhtiö on erikoistunut verkkokauppojen kirjanpitoon ja auttaa kokonaisvaltaisesti pieniä ja suurempiakin verkkokauppiaita kirjanpitoon liittyvissä asioissa.

Vapauta yrittäjä sisältäsi

Avaa verkkokauppa Ota yhteyttä