Sähköposti yritykselle ja muut Googlen palvelut

Google Workspace -tuotepaketti

google-workspace-logo

Google Workspace -paketti sisältää kaikki pienyrityksen tarvitsemat palvelut, kuten sähköpostilaatikot, kalenterit, toimistosovellukset, tiedostopalvelut sekä videoneuvottelutyökalut. Käyttäjät saavat henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet, mutta lisäksi voit luoda haluamasi määrän ryhmäpostituslistoja, esimerkiksi myynti@yrityksesi.com tai asiakaspalaute@yrityksesi.fi.

Google-kalenteri yhdistyy  kalenteriohjelmistoihisi ja matkapuhelimeesi. Kalenterin jakaminen tiimille on helppoa. Googlen toimistosovelluksilla asiakirjojen luominen, jakaminen tai reaaliaikainen yhteiskäyttö on tehokasta ja nopeaa. Asiakirjojen tallentaminen Driveen mahdollistaa niiden käyttämisen missä tahansa laitteessa, ja niiden jakaminen yrityksen sisällä on helppoa eikä vaadi enää sähköpostiliitteiden käyttöä. Etäpalaverit hoidat Google Meetissä sujuvasti ja näppärästi.

Google Workspace hinnoittelu

On verkkokauppiaan arjen työajan suojelemista, kun otat kaikki palvelut yhdestä paikkaa.

Tarjoamme palveluna kolmea eri palvelupakettia. kaikkiin Google Workspace ‑paketteihin sisältyy yrityksen sähköpostiosoite sekä yhteiseen käyttöön tarkoitettuja työkaluja, kuten Gmail, Kalenteri, Meet, Chat, Drive, Docs, Sheets, Slides, Forms ja Sites:

  • Starter 8,50 € / käyttäjä / kk
  • Standard 15 € / käyttäjä / kk
  • Plus 23 € / käyttäjä / kk


Tuotepakettien ominaisuudet

Google Workspace -tuotepakettien erot

GWS Starter

Yksilöity ja suojattu yrityssähköposti, 100 osallistujan videokokoukset, 30 Gt yhteistä tallennustilaa käyttäjää kohti sekä tietoturva- ja hallintaominaisuudet

GWS Standard

Yksilöity ja suojattu yrityssähköposti, 150 osallistujan videokokoukset ja tallennus, 2 Tt yhteistä tallennustilaa käyttäjää kohti sekä tietoturva- ja hallintaominaisuudet

GWS Plus

Yksilöity ja suojattu yrityssähköposti sekä e-Discovery ja säilytysominaisuudet, 500 osallistujan videokokoukset ja tallennus sekä osallistujatiedot, 5 Tt yhteistä tallennustilaa käyttäjää kohti sekä tehokkaammat tietoturva- ja hallintaominaisuudet, kuten Holvi ja päätelaitteiden laaja hallinta.

vilkas_p7_spostipalvelut
Googlen työkalujen etuja

Turvallista ja tehokasta

Yrityksesi tiedot säilytetään keskitetyssä paikassa turvassa, ja automaattiset varmuuskopiot sekä roskapostisuojaus pitävät tietosi turvassa. Voit käyttää sähköpostia ja kalenteria internetselaimella tai haluamallasi sähköpostiohjelmalla tietokoneella, tabletilla sekä millä tahansa matkapuhelimella. Gmail toimii erinomaisesti Microsoft Outlookin, Apple Mailin ja Mozilla Thunderbirdin kanssa.

Google Workspace -tuotepaketti myydään vain verkkotunnuksen lisäpalveluna ja on mahdollista tilata vain jos verkkotunnus on ensin tilattu MyVilkkaassa.

Tilaa Google Workspace tästä

vilkas_p5_verkkotunnus

Oma verkkotunnus

Domain on verkkokauppasi osoite

Omalla verkkotunnuksella luot verkkokaupallesi brändin, jonka avulla se muistetaan ja tunnistetaan. Siksi on tärkeää valita napakka ja helposti muistettava domain, joka myös kestää aikaa. Hinta sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin, nimipalveluiden ylläpidon sekä verkkotunnuksen ohjauksen verkkokauppaasi. Saat kauttamme niin .fi, .no, .se, .com ja .net -päätteiset domainit.

Jos kauppasi on MyVilkas-sivustolla, domaintilaus tulee tehdä ko. sivuston kautta kohdasta "Tuotteet ja palvelut". Domain-tilaus laskutetaan MyVilkasta käyttäviltä valitun laskutuskauden mukaisesti (10 €/kk). Muut voivat tehdä domaintilauksen alla olevan lomakkeen avulla ja heitä laskutetaan domainista sopimuslaskutuksen yhteydessä valitun laskutuskauden mukaisesti.

Tilaa verkkotunnuksesi tästä