Untitled design-5-1-1
Vilkas Akatemia kouluttaa

Seuraavat webinaarit

Kasvata kauppaasi ja kehity verkkokauppiaana kanssamme. Olit sitten Vilkas-kauppias tai verkkokauppa-alustasi on joku muu, tapahtumamme ovat avoimia kaikille kehittymishalukkaille verkkokauppiaille.

Koulutamme monipuolisesti aina verkkokaupan teknisestä perustamisesta kaupan liiketoiminnan kehittämiseen saakka. Ja kaikkea siltä väliltä. Yhdessä kohti tavoitteita ja niiden yli.

Webinaarimme järjestetään pääsääntöisesti verkon kautta, joten tule mukaan ja ilmoittaudu yhteen tai vaikka kaikkiin. Webinaarit ovat maksuttomia.

IG_Toimistoremppa

torstaina 19.1. klo 15-16

Webinaari: Matkahuolto ja asiakaspalvelun uudet tuulet

Matkahuollon asiakaspalvelupäällikkö Tiina Åkerlund kertoo meille muun muassa, mitä asiakkaat odottavat nykyään verkkokaupan asiakaspalvelulta ja mitä uusia muotoja on tulossa. Åkerlund on ollut pitkään matkahuollon kyydissä, jota ajaa eteenpäin kolmen A:n eli asiakaspalvelun, asiakastyytyväisyyden ja asiakaskokemuksen kehittäminen.

torstaina 16.2. klo 13-14

Webinaari: Creamailer kotimainen uutiskirjetyökalu verkkokauppiaalle

Kotimaisen Creamailerin avulla kerrot asiakkaillesi kauppasi uutuuksista ja alennuksista helposti. Sähköpostimarkkinoinnin teho on kiistaton, se tavoittaa asiakkaat kohdennetusti. Tule kuulemaan, miten saat asiakaslistasi hyötykäyttöön ja myyntikäyrät kasvuun uutiskirjeiden avulla.


tulossa maaliskuussa
Webinaari: Videoly

Miten voit hyödyntää tuotevideoita, rikastaa sivujesi sisältöjä sekä lisätä myyntiä tuotevideoiden avulla?

tulossa huhtikuussa

Webinaari: Postnord

Kumppanimme Postnord on Pohjoismainen logistiikkapalveluiden toimittaja. Tule kuuntelemaan ja ottamaan vinkit talteen Postnordin ammattilaisilta.


tulossa toukokuussa
Webinaari: Klarna

Monipuolisten maksupalveluiden toimittaja ja kumppanimme Klarna tulee vieraaksemme toukokuussa.

vilkas-verkkokauppa-2286 (2)

Menneitä webinaarejamme maistiaisiksi

Webinaaritallenne
Webinaari: Tribetail, myynnin kasvattaminen verkkokaupassa

Webinaaritallenne
Webinaari: Custobar, miksi monikanavainen myynti on tärkeää?

Webinaaritallenne
Webinaari: Verkkokaupan perustamisen parhaat käytänteet

Mitenköhän siitä omasta verkkokaupasta saisi mahdollisimman hyvän? Tuotteiden ja sisällön tekeminen on Vilkas Now verkkokaupassa tehty helpoksi ja suoraviivaikseksi eikä sivuston rakenteita tai toimintaa tarvitse kauppaa rakentaessa miettiä, mutta silti löytyy asioita, mitä kannattaa ottaa huomioon jo heti alusta lähtien kun verkkokauppaa alkaa rakentamaan, jotta hallitset kauppaasi tehokkaasti ja vaikutat myyntiisi positiivisesti.

Aloitteleva verkkokauppias? Tutustu tukisivuihimme ja tule mestariksi Vilkas Now -verkkokaupiaana. 

Opi lisää

Kehitätkö verkkokauppaasi? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään eteenpäin.

Ota yhteyttä