Untitled design-5-1-1
Vilkas Akatemia kouluttaa

Seuraavat webinaarit

Kasvata kauppaasi ja kehity verkkokauppiaana kanssamme. Olit sitten Vilkas-kauppias tai verkkokauppa-alustasi on joku muu, tapahtumamme ovat avoimia kaikille kehittymishalukkaille verkkokauppiaille.

Koulutamme monipuolisesti aina verkkokaupan teknisestä perustamisesta kaupan liiketoiminnan kehittämiseen saakka. Ja kaikkea siltä väliltä. Yhdessä kohti tavoitteita ja niiden yli.

Webinaarimme järjestetään pääsääntöisesti verkon kautta, joten tule mukaan ja ilmoittaudu yhteen tai vaikka kaikkiin. Webinaarit ovat maksuttomia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


torstaina 20.4.2023 klo 13 - 14
Webinaari: Videoly

Miten voit hyödyntää tuotevideoita, rikastaa sivujesi sisältöjä sekä lisätä myyntiä tuotevideoiden avulla? Webinaarissa käsitellän myös tietosuojaa: miten voit ottaa sen huomioon ja miten Videolyn palvelua käyttäessä voit olla varma tietosuojakäsittelyn oikeellisuudesta.

tulossa huhtikuussa

Webinaari: Postnord

Kumppanimme Postnord on Pohjoismainen logistiikkapalveluiden toimittaja. Tule kuuntelemaan ja ottamaan vinkit talteen Postnordin ammattilaisilta.

torstaina 11.5.2023 klo 13-14

Webinaari: Devoca

Kumppanimme Devoca kertoo varastonhallinnan tärkeydestä osana sujuvaa verkkomyyntiä. Optimoinnilla ja erilaisilla kevyillä digitaalisilla ratkaisuilla voidaan saavuttaa jopa 40 % tehokkuusloikka, kun virheitä on saatu alemmaksi 80 %.

Tule kuulemaan modernista varastonhallinnasta, jonka tehokkuudesta huolehtiminen on jokaisen verkkokauppiaan toiminnan ytimessä.


torstaina 25.5. klo 13-14
Webinaari: Klarna

Monipuolisten maksupalveluiden toimittaja ja kumppanimme Klarna tulee vieraaksemme toukokuussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menneitä webinaareja maistiaisiksi

Webinaaritallenne
Webinaari: Tribetail, myynnin kasvattaminen verkkokaupassa

Webinaaritallenne
Webinaari: Custobar, miksi monikanavainen myynti on tärkeää?

Aloitteleva verkkokauppias? Tutustu tukisivuihimme ja tule mestariksi Vilkas Now -verkkokaupiaana. 

Opi lisää

Kehitätkö verkkokauppaasi? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään eteenpäin.

Ota yhteyttä