Untitled design-5-1-1
Markus_ympyrä_400x400
Vilkas Akatemia kouluttaa

Seuraavat webinaarit

Kasvata kauppaasi ja kehity verkkokauppiaana kanssamme. Olit sitten Vilkas-kauppias tai verkkokauppa-alustasi on joku muu, tapahtumamme ovat avoimia kaikille kehittymishalukkaille verkkokauppiaille.

Koulutamme monipuolisesti aina verkkokaupan teknisestä perustamisesta kaupan liiketoiminnan kehittämiseen saakka. Ja kaikkea siltä väliltä. Yhdessä kohti tavoitteita ja niiden yli.

Webinaarimme järjestetään pääsääntöisesti verkon kautta, joten tule mukaan ja ilmoittaudu yhteen tai vaikka kaikkiin. Webinaarit ovat maksuttomia.

Vilkas Akatemia kouluttaa

SMART - asiakaspalvelun uusi aika

Tekoäly on täällä ja se on tullut jäädäkseen. Vilkas tarjoaa tekoälyyn pohjautuvia ratkaisuja, jotka verkkokauppias voi ottaa käyttöön helposti ja turvallisesti. Yksinkertaiset palvelut voivat olla tehokkaita myynnin edistäjiä.

Saammeko esitellä SMARTin, tekoälyavusteisen myyjäsi, jonka asiakkaasi saa helposti kiinni digitaalisten hyllyjen välissä. SMART keskustelee asiaakkaasi kanssa ja tarjoaa hänelle asiantuntemusta ja sopivia tuotteita.

Webinaarissa esittelemme SMARTin ja miten sen avulla säästät asiakaspalveluresursseja ja voit tarjota asiantuntevaa palvelua skaalautuvasti.

SMART webinaarikuva 900x700 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menneitä webinaareja maistiaisiksi

Webinaaritallenne
Webinaari: Tribetail, myynnin kasvattaminen verkkokaupassa

Webinaaritallenne
Webinaari: Custobar, miksi monikanavainen myynti on tärkeää?

Aloitteleva verkkokauppias? Tutustu tukisivuihimme ja tule mestariksi Vilkas Now -verkkokaupiaana. 

Opi lisää

Kehitätkö verkkokauppaasi? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään eteenpäin.

Ota yhteyttä