Verkkokaupan liiketoiminnan kehittäminen

Tuotamme verkkoliiketoiminnan kehittämisen palveluita, jotka tähtäävät liiketoimintasi kasvuun ja verkkokaupankäynnin osaamisesi lisääntymiseen.

Vilkas_noora_pöytä
Vilkas Go
Verkkokaupan konsepti

Hyvin muotoiltu konsepti vahvistaa kilpailuasemaasi

Verkkokaupan kilpailuetua vahvistetaan kirkastamalla verkkokaupan konsepti, eli idea ja ajatus siitä mikä oikeuttaa verkkokaupan olemassaolon ja mikä liiketoiminnassasi on erityistä.

Kiteytämme asiakaslupauksesi, eli syyn sille miksi asiakkaidesi tulisi ostaa sinulta. Hyvin muotoiltu konsepti vahvistaa asemaasi kilpailussa.

Tuloksena on yhteinen näkemys vahvasta asiakaskokemuksesta ja ehdotamme toimenpiteitä, joilla ilmennetään verkkokauppasi ideaa ja tuodaan myyntiä - verkkokauppasi elinkaaren vaiheesta riippumatta.

Verkkomyynti kasvuun

Kasvupolku avautuu ymmärtämällä nykytila

Verkkoliiketoimintaa voi kehittää vain ymmärtämällä nykytilanne. Ajoittain verkkokauppias voi arjessaan sokeutua ja harhautua olennaisesta, huomatakseen kasvun hidastuneen tai tyrehtyneen. Aina aika tai osaaminen ei riitä hahmottamaan miten tähän ollaan tultu tai miten tulisi jatkaa.

Analysoimme verkkoliiketoimintasi ja -kauppasi, tunnistamme haasteet ja nostamme esiin selkeät kehityskohteet selätettäväksi.

Teemme tämän 2000 verkkokauppaprojektin tuomalla varmuudella ja hioutulla prosessilla. Lopputuloksessa tiivistyy asiantuntijamme näkemys niin liiketoiminnallisista kuin teknisistäkin edellytyksistä kohti vakaata verkkokaupan kasvua.

tutustu_toteutuksiin-1
Enduro24_nykytilakartoitus
Referenssi

Enduro24 löysi avaimet verkkokaupan kasvuun ja painoi kaasua

Verkkokaupan perusliiketoiminta kirkastui Vilkkaan suositulla nykytilakartoituksella. Ennen kuin enduro24 yrittäjät kääntyivät Vilkkaan puoleen, yrittivät he lisästä näkyvyyttä itse. Näkemys sitä, mihin suuntaan kauppaa piti viedä kuitenkin puuttui. Nykytilakartoituksen pohjalta Vilkkaan verkkokaupan asiantuntijat tekivät selkeän toimintasuunnitelman ja polun verkkokaupan kasvulle.

Kaupankäyntiä ja verkkoliiketoimintaa tehostavat palvelut

vilkas-kannettava
Taloushallinto

Verkkokaupan kirjanpito

Verkkokaupan taloushallinto, kuten kirjanpito, on erilaista riippuen verkkokauppatoiminnan laajuudesta ja toimialasta. Siksi on tärkeää, että kirjanpidon hoitaa ammattilainen, joka ymmärtää verkkokaupan maailman.

Palveluumme kuuluu Procountor, liiketapahtumien ja tositteiden kirjaukset, tilinpäätös sekä viranomaisraportit.

Tarjoamme verkkokauppiaille asiantuntevaa kirjanpitopalvelua yhdessä Vilkas Groupin osakkuusyhtiön Tilkas Oy:n kanssa. VerkkokauppaTilit auttaa pieniä ja suuria verkkokauppiaita kirjanpitoasioissa. Palvelumme on erikoistunut verkkokauppojen kirjanpitämiseen ja tarjoamme sitä jo yli 10 vuoden kokemuksella.

Analytiikka kasvun ajurina-1

Verkkokaupan data

Analytiikka kasvun takana

Google Analytics 4 käyttöön palveluna

Saat meiltä apua Verkkokaupan datan mittaamiseen, analysointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen datan perusteella. Digimarkkinointiakin tulee tarkastella ja kehittää kerätyn tiedon valossa. Data, sen muuttaminen tiedoksi ja tiedon oikea hyödyntäminen on työkalusi verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen.

Tarjoamme palveluna:

  • GA4 käyttöönoton, 350 € + alv.
  • Koulutusta GA4 käyttöön ja hyödyntämiseen, 290 € + alv.
B2B asiakkaille suunnattu verkkokauppa
Asiakasymmärrys

Kaikki lähtee asiakkaan ymmärryksestä

Omien asiakkaiden ymmärtäminen on ehdottomasti tärkein avain menestyvään kaupankäyntiin.

Asiakkaan on oltava myös kannattava. Tiedätkö, miten sitä hallitaan digitaalisessa kaupankäynnissä ja että palvelulupaus täyttyy?

Ymmärrys lisää myyntiä

Keitä ja millaisia asiakkaasi ovat?
Mistä asiakkaasi tulevat ja missä he ovat nyt?
Mistä he pitävät, mitä ostavat, milloin ja millä rahasummilla?
Miten voin vaikuttaa asiakkaan käyttäytymiseen positiivisesti?

Tässä on esimerkkejä siitä kaikesta tiedosta jota kauppiaalla olisi oltava menestyvään verkkokaupankäyntiin. Onko sinulla? Ota yhteyttä ja tarkistetaan tilanne!