Verkkokaupan ulkoasupalvelut

Tervetuloa verkkokauppasi kasvutarinaan! Aloitetaan asiakasymmärryksellä niin voimme ratkoa myyntiin liittyviä haasteitasi vahvistamalla verkkokaupan käytettävyyttä sekä brändiäsi.

Koreus verkkokaupan etusivu
Näyttökuva 2023-9-15 kello 15.07.03
verkkokaupan ulkoasusuunnitelma

Ulkoasun visuaalinen suunnitelma

Verkkokaupan ulkoasua suunniteltaessa tasapainotellaan visuaalisuuden ja konversio-optimoinnin kanssa. Siksi on tärkeää, että verkkokaupan ulkoasun suunnittelijalla on näkemys ja kokemus verkkokaupan liiketoiminnan lainalaisuuksista.

Verkkokaupassa pelkällä visuaalisuudella ei päästä pitkälle. Kun verkkokaupan ulkoasun suunnittelee käytettävyyden ammattilainen, saadaan aidosti myyvä kauppa, joka tähtää konversioon. 

Näyttökuva 2023-9-15 kello 15.02.33
Brändi

Brändisuunnitelma

Ulkoasu visualisoi brändiä

Minkälaisen mielikuvan haluat verkkokaupallasi ja yrityksellesi luoda? Brändisi kertoo asiakkaillesi kuka olet. Yhtenäisellä brändi-ilmeellä varmistaa sen, että kaikki yrityksen viestinnässä käytetyt elementit, kuten logo, värit, fontit ja kuvat, ovat linjassa toistensa kanssa. Tämä luo selkeyttä ja ammattimaisuutta yrityksen viestintään sekä erottaa yrityksesi kilpailijoistasi.   

Brändisuunitelmassa koostetaan brändi, sen visuaalinen ilme ja kokonaisuus kirkastetaan. Samalla saat brändiohjeistuksen yrityksellesi. 

Asiakastarina

Kuusilinna.fi: verkkokauppa huonekalumyynnin kasvun ajurina

Kuusilinnan verkkokauppa uudistettiin niin ulkoasullisesti, kuin sisällöllisesti Vilkkaan asiantuntijoiden ja design-palveluiden avulla.

"Pietan kanssa oli todella mukava tehdä yhteistyötä, hän kuunteli toiveet ja toteutti ne hienosti. Hän myös ymmärsin hyvin nettisivujen trendit ja miten ne kannattaa toteuttaa, jotta sivut ovat helpot. Suuri apu myös sivujen julkaisujen jälkeenkin. Asiakkailta olemme saaneet positiivista palautetta. Sivut ovat helpot ja freesit. Toimivat hyvin!" – Linda Stenman-Kuusilinna

 

Kuusilinna_ulkoasu_refe
Brändisi mukaiset bannerit

Mainosbannerit

Suunnittelemme ja tuotamme brändisi mukaiset mainosbannerit, joita voit hyödyntää verkkokaupassasi ja sen markkinoinnissa. Mainosbannerit tehdään täysin tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupan asiantuntijoina osaamme suunnitella verkkokaupallesi bannerit, jotka ohjaavat konversioon – hyödynnä bannereita esim. kampanja-aikana verkkokaupassa sekä sosiaalisen median kanavoissa. 

Banneriesimerkki2
Laadukas logo

Verkkokaupan logopaketti

Suunnittelemme verkkokaupallesi sopivat, laadukkaat logot. Tyylikäs logo on verkkokaupan kulmakivi, sillä se edustaa yritystäsi jokaisessa kohtaamisessa – oli se sitten tilauvahvistuksen, uutiskirjeen tai somejulkaisun muodossa. Logo on pieni, mutta näkyvä osa verkkokauppaasi. 

Meillä Vilkkaalla on vuosien kokemus laadukkaiden logojen suunnittelusta. Tiedämme, että ammattilaisen tekemä ajaton logo on investointi, joka kantaa hedelmää jopa vuosikymmeniä. 

Logopakettiin sisältyy ohjeistus logon käytöstä. 

oletkaunis_logot
Kässäpuoti-1
verkkokaupan ulkoasun rakentaminen

Design vaikuttaa asiakkaan ostoaikeeseen

Verkkokaupan hyvä design johtaa suurempaan myyntiin

Vilkkaan toteuttamissa ulkoasuun liittyvissä ratkaisuissa parannamme kaupan käytettävyyttä ja modernisoimme verkkokaupan ulkoasun. Näillä on suuri merkitys sujuvaan ostokokemukseen, joka on menestyvän verkkokaupan ytimessä. 

Ostamiseen vaikuttaa asiakkaan tunnetila, joka syntyy verkkokauppavierailun aikana. Sitä muokkaamme visuaalisuudella, väreillä ja elementeillä. Me emme kuitenkaan toteuta pelkkää designia vaan kokonaisvaltaista asiakaskokemusta vahvalla ymmärryksellä verkkokaupoista.

Kaipaako verkkokauppasi ulkoasun uudistusta?

Lue lisää ulkoasun uudistuksesta