Brändisuunnitelma

Hyvä brändi-ilme erottaa yritysksesi kilpailijoistasi. Saavuta yhtenäinen ja helposti tunnistettava brändi, joka jää asiakkasdesi mieleen. Kirkastetaan yhdessä verkkokauppasi visuaalinen ilme ja kokonaisuus. Samalla saat brändiohjeistuksen yrityksellesi. 

Tilaa suunnitelma
Näyttökuva 2023-9-15 kello 15.02.33
Koreus ulkoasu
Brändisuunnitelma

Suunnitellaan yrityksellesi sopiva brändi

Brändisuunnitelma on yrityksen menestykselle keskeinen työkalu, sillä se varmistaa yhdenmukaisuuden viestinnässä ja visuaalisessa ilmeessä, auttaa ymmärtämään kohdeyleisöä paremmin, luo kilpailuetua houkuttelemalla asiakkaita, ohjaa pitkäjänteistä brändinrakennusta ja mahdollistaa viestinnän kohdentamisen oikeille kohderyhmille.

Lisäksi se vahvistaa yrityksen luotettavuutta ja ammattimaisuutta, edistää asiakasuskollisuutta ja tarjoaa selkeät ohjeet tiimille toimia yhtenäisesti brändin arvojen mukaisesti. Brändisuunnitelma auttaa luomaan vahvan ja tunnistettavan brändin, houkuttelee asiakkaita ja tukee yrityksen pitkäaikaista menestystä, samalla antaen suunnan ja selkeyden brändin tavoitteille ja toiminnalle.

Brändisuunnitelma

Mitä brändisuunnitelma sisältää?

Kaipaako brändisi kirkastusta vai puuttukko verkkokaupaltasi se kokonaan? Palvelussa verkkokaupan käytettävyyden kokenut ammattilainen suunnittelee yrityksellesi yhtenäisen ilmeen, sisältäen:

  • Logo, brändivärit ja -fontit
  • Verkkokaupan visuaalisuus
  • Brändiohjeistus

Suunnitellaan kaupallesi myyvä brändi, jonka visuaalinen ilme on on yhteneväinen ja mieleenpainuva. 

Kässäpuoti-1

Hinta alk. 2700 € 

Tilaa suunnitelma

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää

Vilkas_pieta