Puolikas hinta, kokonainen palvelu: Now -verkkokauppa vuodeksi -50 %

Verkkokaupan perustaminen on helppoa modernilla ja tyylikkäällä Vilkas Now:lla. Se on paras verkkokauppa-alusta yrittäjälle. 30 päivän ilmaisen kokeilujakson lisäksi tarjoamme nettikaupan perustamisen edun - ensimmäinen vuosi puoleen hintaan. Hintakampanja on voimassa 2.4.-30.6.2024.

Testaa verkkokauppaa
kamppiskuva_2024
Vilkas Now

Älykkäät tuotekuvaukset ja kaikki tarvittava verkkokaupan menestykseen

✅ Tekoälyavusteiset tuotekuvaukset suoraan kaupan hallinnasta
✅ Suorat liitynnät kaikkiin suosituimpiin maksu- ja logistiikkapalveluihin
✅ Mobiilioptimoidut valmiit teemat
✅ Hakukoneoptimoitu rakenne valmiina
✅ Suositut markkinointityökalut kuten ristiinmyynti ja alennuskoodit vauhdittamassa myyntiä
✅ Kotimainen tuki apunasi kun tarvitset sitä

Vilkas Now on helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta, jonka pystytät itse helposti – ilman koodaustaitoja. 

Vilkas_Now_vuodeksi_puoleen_hintaan_kampanja

Lisätuloja verkkokaupalla?

Verkkokauppa antaa vapauden työskennellä mistä haluat, silloin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat - oman tavoitetasosi mukaan.

Onko sinulla harrastus, josta voisit saada lisätuloja? Voit muuttaa harrastuksesi lisätuloksi, tukea kivijalkamyymäläsi myyntiä tai aloittaa ihan uuden liiketoiminnan.

Tiesithän, että myös kotisivut voivat olla verkkokauppa? Tai miksi ei molempia, parhaiten se onnistuu yhdellä alustalla. Perustamalla kotisivut Vilkkaalle, mahdollistat kehittymisen johonkin suurempaan sekä myynnin aloittamisen tulevaisuudessa.

Vilkas-verkkokauppias

Vilkas Now etusi
- 50 % 12kk sopimuksista

Esim. suosituin Now M vain 32 € /kk

Hinnasto

PERUSTA VERKKOKAUPPA _
Now M - Suosituin verkkokauppa-alusta

Saat suosituimman verkkokauppa-alustamme nyt 32 € / kuukaudessa.

Now M sisältää tehokkaat myyntityökalut mm. alennuskooditoiminto, ristiinmyynti ja Google shopping.

Vilkas Now M -verkkokauppa pitää sisällään kaiken mitä tarvitset verkkomyyntiin, kuten valmiit liitynnät tärkeimpiin maksutapoihin ja toimitustapoihin. Se on kuitenkin myynnin työkalu monella muullakin tavoin.

⭐ Luo kauppaasi pöhinää ja kasvattaa myyntiä tarjoamalla tarjouksia alennuskoodin avulla. Kerro koodista sosiaalisessa mediassa, sillä se saa asiakkaat tulemaan kauppaasi ja ihastumaan.

⭐ "Tarvitsetko jotain muuta?" Ristiinmyynnin mahdollisuus tarkoittaa, että voit tarjota asiakkaallesi jotain lisää. Jotain, joka sopisi hänen valitsemaansa tuotteeseen. Kenties vaikka työvälineitä tai lisätarvikkeita?

Google tarjoaa hakunäkymiin mainospaikkoja ja Now M'n avulla saat niistä kaikki irti. Google Shopping -ominaisuus vie tuotteesi asiakkaiden silmien eteen, sillä nämä mainokset tulevat ensimmäisenä näkyviin haun yhteydessä.

Älä siis jää ilman tärkeimpiä myyntiä edistäviä toiminnallisuuksia ja huomaa, että verkkokaupan ominaisuudet lisääntyvät luonnollisesti kauppatasojen mukaan. Myynnin lisääminen vaatii panoksia ja näiden työkalujen avulla on helpompaa onnistua.

Verkkokaupan perustaminen, pikaopas sinulle auttamaan menestymistäsi

Lataa ilmainen Verkkokaupan perustaminen -pikaopas

Pohtimisen sijaan saat moneen kysymykseen vastauksen kokeilemalla ja tutkimalla – tekemällä itse!

Oletko valmis hyppäämään verkkokaupan maailmaan?

Verkkokaupan perustaminen on jännittävä ja palkitseva kokemus. Se avaa mahdollisuuden tavoittaa laaja asiakaskunta, joka etsii juuri sinun tarjoamaa tuotetta. Verkkokauppa antaa mahdollisuuden myydä kellonajoista tai sijainnista riippumatta - ympäri Suomen tai jopa koko maailman.

Aloittaa voit vaikka miettimällä oman nettikaupan osoiterivillä näkyvän nimen. Sen päätettyäsi olet valmis verkkokaupan perustamiseen. 30 päivää on sopiva aika kokeilla ja testata ilman kuluja - saatatpa siinä sivussa rakentaa itsellesi toimivan verkkokaupankin.

Psst! Omalla domainilla voit muuttaa kaupan osoitteen myöhemmin.

Perusta DIY verkkokauppa

Vilkkaan verkkokauppoja käyttää jo yli 1 500 kauppiasta. Autamme heitä menestymään sitoutuneella ammattitaidollamme.

Vilkas_Ovelia_verkkokauppa_hakusuodatin

Verkkokauppiaaksi kasvetaan

Moni kauppiaistamme on aloittanut kauppiasuransa itse tekemällä ja oppimalla - alustan helppoutta hyödyntäen.

Ovelian perustaja Maija Onnela rohkaisee muitakin lähtemään mukaan verkkokaupan maailmaan:

"Verkkokaupan pyörittäminen on todella helppoa. Vilkas verkkokaupasta on löytynyt kaikenlaiset tarvittavat toiminnallisuudet, esim. toimituskulut pois tietyksi ajaksi. Jos osaa käyttää tietokonetta ja sähköpostia, niin osaa käyttää verkkokauppaakin."

Hyödynnä asiakkaidemme kokemukset ja opit. Asiakkaamme jakavat kokemuksia Vilkkaasta ja heidän käyttämistään tuotteista ja palveluista, jotta sinä löydät parhaimman ratkaisun verkkokaupankäynnin tarpeeseesi.

Noora_heijastus

Mistä apua?

Vilkas auttaa kauppiaitaan monella tapaa ja useissa eri kanavissa. Se on meidän ydintehtävämme.

Verkkokauppa-alustan käyttöön ja liiketoiminnan pyörittämiseen saat tukea verkkokaupan ammattilaisilta:

Miten verkkokauppa perustetaan -webinaarimme on heti katsottavissa ja tarjoamme koulutuksia myös verkkokauppa-alan ja kehittyvän liiketoimintasi eri vaiheisiin.

Inspiraatiota ja tukea ajatuksillesi saat myös verkkokauppiaskollegoilta kun liityt Facebookin Vilkas Now verkkokauppiaat -yhteisöön.

Meihin luottavat

Tutustu inspiroiviin verkkokauppoihin

Löydä inspiraatiota, sinua puhuttelevia ulkoasuja tai näppärästi hyödynnettyjä verkkokaupan toiminnallisuuksia. Katso alta ja ihastu.

Inspiraatiokauppa_tira

Käsityöverkkokauppoja

Ohjelmistot ja laitteet

Kauneus ja terveys

Ajoneuvot ja osat

Kampanjaehdot:

Kampanja alkaa 1.4.2024 ja on voimassa 30.6.2024 klo 23.59 asti. Tarjous koskee uusia Vilkas Now S-XL kauppoja. Kampanjaedun saadaksesi sinun tulee valita kampanja-aikana tilaamallesi kaupalle 12 kk:n (360 päivän) sopimuskausi, alennettu hinta on voimassa 360 päivää.

Laskutuskauden pituuden voit valita muuksi kuin sopimuskauden. Laskutuskauden pituus voi olla joko 30 pv, 90 pv, 180 pv tai 360 päivää.

Kampanjatarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.