Vilkas Now –verkkokauppa vuodeksi -50 %

Markkinoiden parhaalla Tee se itse -alustalla saat laadukkaan verkkokaupan pystyyn ilman sukellusta teknologiaan. Kokeile 30 päivää ilman maksuja ja sitoumuksia!

Aloita ilmainen kokeilu
Kopio -50% 12kk sopimus (1)

Verkkokauppa vuodeksi puoleen hintaan

Kampanja on voimassa 31.12.2021 klo 23.59 asti. Tarjous koskee uusia Vilkas Now -kauppoja. Kampanjaedun saadaksesi sinun tulee valita kampanja-aikana tilaamallesi kaupalle 12 kk:n (360 päivän) sopimuskausi.

Huomaathan, että valitsemasi sopimuskausi on sitova sopimusjakso, jonka aikana verkkokauppaa voidaan päivittää vain laajempiin kauppatyyppeihin. Kampanjavuoden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja normaalilla hinnalla.

 

Mitä seuraavaksi kannattaa tehdä? Tässä valmiit askelmerkit 👇

1. Avaa maksuton kokeilukauppa

Aloita 30 päivän maksuton kokeilujakso Vilkas Now -verkkokauppaan ja pääset näkemään, miten helppoa hyvännököisen kaupan rakentaminen on. Anna verkkokaupallesi nimi, lisää sähköpostiosoite, luo salasana ja täydennä yhteystiedot. Valmista tuli! Kaikkia antamiasi tietoja pääset halutessasi myöhemmin muokkaamaan.

Avaa kokeilukauppa

2. Rakenna verkkokauppaa ja tutustu ominaisuuksiin

Valitse verkkokaupalle mieleisesi teema ja sommittele tarvitsemasi sisältöelementit paikoilleen. Lisää tuotteita ja ota käyttöön näppärä varastonhallinta. Vielä kun aktivoit verkkokauppaan maksu- ja toimitustavat, alkaa kaikki olla valmista. Selkeät ohjeet ja hyödylliset vinkit verkkokaupan rakentamiseen löydät tukisivuiltamme.

Tutustu tukisivuihin

3. Valitse tarpeisiisi sopiva palvelupaketti

Kun olet päässyt 30 päivän kokeilujakson aikana verkkokaupan rakentamisessa hyvään vauhtiin, on sinun aika valita itsellesi sopiva Vilkas Now -palvelupaketti. Vaihtoehtoja on neljä. Kokeilujakson aikana voit vapaasti käyttää kaikkien pakettien ominaisuuksia ja vasta jakson päätteeksi valita, mikä sopii sinun tarpeisiisi parhaiten.

Tututustu paketteihin
Vilkas Now

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Suomessa on tuhansia verkkokauppiaita, joiden bisnestä Vilkas vauhdittaa. Hyödynnä heidän kokemuksensa ja oppinsa; perusta seuraava verkkokaupan menestystarina!

Toteutimme kaiken mahdollisimman yksinkertaisesti ja helposti. Ohjeisiin ei tässä lasten etäkoulun ja muiden poikkeustilan tuomien muutosten keskellä ole ehtinyt perehtyä, mutta silti alusta on tuntunut melko helpolta.

Hanne Tuori-Kalliokoski, Tallipihan Suklaapuoti

Vilkkaan alustalle rakennettaessa kauppa oli helppo ja nopea toteuttaa, ja Vilkkaan verkkosivuilta löytyi selkeät ohjeet Vilkas Now -verkkokaupan perustamiseen ja muokkaamiseen liittyen.

Niina Luoma, LUOMA Design

Vilkkaan asiakaspalvelusta saa aina nopeasti apua, vaikka verkkokauppa-alustaa oli helppo käyttää ilman asiakaspalvelun apuakin. Jos jokin pulma kuitenkin ilmeni, apu oli nopeasti saatavilla

Heli Luokkamäki, Hidastaja Art