Verkkokaupallesi 20 000 asiakasta kaupan päälle

Kyllä! Perusta moderni ja tyylikäs Vilkas Now -verkkokauppa nyt, ja tarjoamme verkkokaupallesi samalla lentävän lähdön. Mainostamme sitä 20 000 SINUN potentiaaliselle asiakkaalle kotimaisissa digitaalisissa medioissa.* Avausmaksu 0€ ja alk. 49€/kk. Voimassa vain 1.6. asti.

Aloita ilmainen kokeilu
vilkas_now_hero_v1

Mitä kannattaa tehdä seuraavaksi? Tässä valmiit askelmerkit edun saamiseksi 👇

1. Avaa maksuton kokeilukauppa

Aloita 30 päivän maksuton kokeilujakso Vilkas Now -verkkokauppaan ja pääset näkemään, miten helppoa hyvännäköisen kaupan rakentaminen on. Pystyt rakentamaan oman verkkokaupan myös ilman aikaisempaa kokemusta. Meitä vastaavia kotimaisia kauppiaita on täällä jo 2.000. Tule mukaan!

Avaa kokeilukauppa

2. Rakenna oma verkkokauppasi

Valitse verkkokaupalle mieleisesi teema ja sommittele tarvitsemasi sisältöelementit paikoilleen. Lisää tuotteita ja aktivoi verkkokauppaan maksu- ja toimitustavat. Kaikki alkaa olla valmista asiakkaita varten. Selkeät ohjeet ja hyödylliset vinkit verkkokaupan rakentamiseen löydät tukisivuiltamme.

Tutustu Now-kauppaan

3. Valitse tarpeisiisi sopiva mediaratkaisu

Kun olet avannut vähintään M-tason Now-kaupan, on sinun aikasi valita itsellesi sopiva Vilkas Media -ratkaisu ILMAISEKSI. Voit kohdentaa mainontaa kiinnostuksen kohteiden mukaan, alueellisesti tai valtakunnallisesti. Tämän avulla tavoitamme sinulle 20 000 kotimaista asiakasta.

Tutustu mediaratkaisuihin

Kuinka 2 000 kotimaista Vilkas-verkkokauppiasta on pärjännyt verkossa?

LAADUKKAAT MEDIARATKAISUT

Tarjoamme verkkokaupallesi 20 000 potentiaalista asiakasta - kaupan päälle!

Valitse mieleisesi kohdennus kampanjaasi. Voit tavoittaa asiakkaita mm. seuraavilla kohdennuksilla:

  • Alueellinen (PK-seutu, Helsinki, Tampere, Turku...)
  • Kiinnostuksen mukaan (Muoti ja Kauneus, Koti ja Puutarha...)
  • Valtakunnallinen kampanja

Huom! Kampanja on voimassa vain 1.6. asti.

vilkasmedia_www_01_pic
Vilkas Now

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Suomessa on tuhansia verkkokauppiaita, joiden bisnestä kotimainen Vilkas vauhdittaa. Hyödynnä heidän kokemuksensa ja oppinsa; perusta seuraava verkkokaupan menestystarina - omalla tyylillä!

Vilkas Median mediaratkaisut on verkkokauppiaalle fiksu valinta. Prospektoinnin avulla löydät asiakkaita ja jälleenmarkkinoinnin avulla kauppias saa verkkokaupassa käyneet asiakkaat palaamaan kauppaan.

Teemu Koli, Apteekkituotteet.fi

Toteutimme kaiken mahdollisimman yksinkertaisesti ja helposti. Ohjeisiin ei tässä lasten etäkoulun ja muiden poikkeustilan tuomien muutosten keskellä ole ehtinyt perehtyä, mutta silti alusta on tuntunut melko helpolta.

Hanne Tuori-Kalliokoski, Tallipihan Suklaapuoti

Vilkkaan alustalle rakennettaessa kauppa oli helppo ja nopea toteuttaa, ja Vilkkaan verkkosivuilta löytyi selkeät ohjeet Vilkas Now -verkkokaupan perustamiseen ja muokkaamiseen liittyen.

Niina Luoma, LUOMA Design

Kampanjaehdot:

Kampanja on voimassa 1.6.2022 klo 23.59 asti. Tarjous koskee vain uusia Vilkas Now M, L ja XL kauppoja. 20 000 asiakkaan -kampanjaedun saadaksesi sinun tulee valita kampanja-aikana tilaamallesi kaupalle 12 kk:n (360 päivän) sopimuskausi sekä tehdä lopullinen sopimus kaupastasi ennen kampanjan päättymistä vaikka kokeiluaikaa olisikin vielä jäljellä.

* 20 000 asiakasta tarkoittaa 20 000 mainosnäyttöjä kotimaisissa digitaalisissa medioissa asiakkaan haluamalla kohdennuksella. Yhden asiakkaan frekvenssi mainosnäytölle on maksismissaan 4.

20.000 asiakkaan kampanjaetu tulee käyttää 4 kk:n sisään verkkokaupan tilaamisesta. Tilaa haluamasi kampanja Vilkas Median verkkokaupasta täältä>>

Huomaathan, että valitsemasi sopimuskausi on sitova sopimusjakso, jonka aikana verkkokauppaa voidaan päivittää vain laajempiin kauppatyyppeihin. Kampanjavuoden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja normaalilla hinnalla.

 

Avaa nyt testikauppasi 30 päiväksi - ei sitoumuksia, eikä tarvita luottokorttia.