Kumppaneidemme palvelut verkkokauppasi tarpeisiin

Tekniikka on tärkeää, mutta oleellista on löytää kumppanit, jotka tarjoavat oikeat verkkokaupan palvelut sinun ja asiakkaasi tarpeisiin. Vilkas valitsee käyttöösi aina alan parhaat toiminnot, jotta sinä voit keskittyä kaupankäyntiin.

vilkas-kesa-79

Kumppaneiden palvelut ovat olennainen osa verkkokauppaa

Kumppanit sujuvaan verkkoliiketoimintaan

Verkkokaupan perustaminen ei yksin riitä. Maksutavat, logistiikka, markkinointi - tarvitset kaikki nämä toiminnot tehokkaaseen verkkokaupankäyntiin.

Saat huolella valitsemiemme yhteistyökumppaneiden palvelut valmiiksi liitettynä verkkokauppaasi. Näin vastaat suoraan asiakastarpeeseen, mikä kasvattaa yrityksesi tuottavuutta.

Toimintavarmat integraatiot ovat osa verkkokauppasi koneistoa ja vaikuttavat myös positiivisen käyttökokemuksen syntymiseen. Tyytyväiset asiakkaat saat palaamaan kauppaasi ostoksille yhä uudestaan ja uudestaan.

Me varmistamme, että laadukas yhteistyömme parhaiden kumppaneiden kanssa tuottaa sinulle sujuvampaa verkkoliiketoimintaa. Sinä valitset palvelut, joilla rakennat tehokkaan ja juuri sinulle sekä asiakkaillesi sopivan verkkokaupparatkaisun.

Kumppanit

Meihin luottavat

Teemme yhteistyötä valikoitujen, alansa parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyödynnä kattavaa kumppaniverkostoamme, johon kuuluvat muun muassa:

Maksutavat

Yksikään verkkokauppa ei toimi ilman maksupalveluita, eikä ole yhdentekevää mitä maksutapoja asiakkaillesi tarjoat. Tunnetut kotimaiset sekä kansainväliset maksutavat lisäävät verkkokauppasi luotettavuutta ja sujuva ostokokemus parantaa konversiota.

Maksamisen kumppanimme

Toimitustavat & varastonhallinta

Logistiikan kumppaneiden palveluilla saat verkkokauppasi tuotteille asiakkaiden odottamat vaivattomat toimitukset. Monipuoliset toimitusvaihtoehdot sujuvoittavat asiakaskokemusta ja varmistavat tyytyväiset asiakkaat. Kumppaneidemme palveluiden avulla pakettisi lähtevät helposti ja turvallisesti niin kotimaahan kuin ulkomaillekin.

Logistiikan kumppanimme

Markkinoinnin palvelut

Digitaalisen markkinoinnin tärkeimmillä työkaluilla tehostat läsnäoloasi sähköisessä kaupankäynnissä. Tuotteiden näkyvyyden varmistamisella kasvatat myyntiäsi ja markkinointiviestinnällä kehität asiakassuhteita.

Markkinoinnin kumppanimme tarjoavat palveluita, joiden avulla kasvatat sekä markkinoinnin tuloksellisuutta että omaa osaamistasi.

Markkinoinnin kumppanimme

Taloushallinnon palvelut ja toiminnanohjaus

Verkkokauppiaan kirjanpito ja muut verkkoliiketoiminnan taloushallinnon asiat voit jättää osaavan kumppanimme haltuun.

Taloushallinnon integraatioiden ansiosta tarvittavat materiaalit kulkevat kaupasta juuri sinne minne pitääkin, aina oikeassa muodossa.

Toiminnanohjaus puolestaan auttaa sinua sujuvoittamaan liiketoimintasi prosesseja.

Taloushallinnon ja toiminnanohajuksen kumppanimme

Teknologia-
kumppanimme

Kelpaisiko mukava ja mutkaton, helppo verkkokauppa-alusta, joka keikkuu arvosteluiden kärkisijoilla kansainvälisilläkin markkinoilla?

Tuomme kansainväliset verkkokauppaohjelmistot käyttöösi kotimaisella ja suomenkielisellä palvelulla.  Käytössämme olevat palvelimemme sijaitsevat kaikki EU:n alueella.

Verkkokauppa-alustakumppanimme

Kolmannen osapuolen liitynnät

Vilkkaan verkkokauppaohjelmistot Now ja Suite sisältävät REST -integraatiorajapinnan, jota kolmannet osapuolet voivat hyödyntää tuodessaan oman palvelunsa saataville. 

Tutustu toimintamalliin ja rakenna palvelustasi sovellus, joka voidaan asentaa Vilkas verkokkauppiaille ladattavaksi.

REST-integraatiorajapintamme

Onko yrityksesi Vilkkaan tuleva yhteistyökumppani?

FB-POSTAUKSET

Haluatko tarjota palvelusi saataville Vilkkaan verkokauppiaille?

Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta:

Edes me emme tee tätä yksin. Vahvistamme Vilkkaan verkkokauppiaiden digitaalisen liiketoiminnan valmiuksia tarjoamalla luotettavien kumppaneiden palveluita verkkokaupan asiakaskokemuksen kehittämiseksi.

Vilkas on kotimainen verkkokauppiaita palveleva yritys. Olemme kotipesä 2000 verkkokaupalle. Ytimessämme on vahva osaaminen, joka muodostuu sekä pitkästä kokemuksestamme että monipuolisesta ja sitoutuneesta ammattitaidostamme.

Vilkkaan kumppanitoiminta perustuu luottamukseen ja haluun olla luottamuksen arvoinen, niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin. Toimintaamme ohjaa ajatus, että yhdessä löydämme parhaan mahdollisen tavan tehdä mahdollisimman paljon hyvää.

Yhteistyössä pääsemme kohti tavoitteita ja niiden yli.