Vilkas ja Shipit

Jopa 15 toimitustapaa helposti verkkokauppaasi - Shipit logistiikkapalvelut on saatavissa Vilkkaan asiakkaille

VilkasXShipit_hero1080x300
Minna & Anna-Kaisa | Shipit.fi
Shipit

Suomen käytetyimmät toimitustavat yhdellä sopimuksella

Shipitin avulla saat yhdellä rekisteröitymisellä kaikki asiakkaasi suosimat kuljetuspalvelut niin kotimaan- kuin ulkomaankauppaan.

Laajan kuljetusyhtiö-valikoiman avulla yhdistät suosituimmat toimitustavat, kuten Postin, Matkahuollon, UPS:n, DB Schenkerin palvelut. UPS-kuriiripalvelun avulla tehostat kansainvälisiä toimituksiasi, kun paketit saapuvat perille nopeassa aikataulussa.

Samalla saat käyttöösi myös koko Suomen kattavimman noutopiste- sekä pakettiautomaattiverkoston kotimaassa ja ulkomailla.

Vilkas X Shipit

Shipitin toimitustavat

Vilkas-kauppiaana saat käyttöösi Suomen käytetyimmät Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin kotimaan pakettipalvelut ja käyt kauppaa helposti myös ulkomaille Bringin, GLS:n, FedExin, Postin, Postnordin sekä UPS:n avulla.

Shipitin avulla hoidat myös kotimaan kuljetustilaukset rahtipalveluille sekä ulkomaanrahdille.

Logistiikka ja kuljetukset ovat tärkeä osa verkkokaupan asiakaskokemusta ja kannattavuutta. Antamalla asiakkaillesi laajan valikoiman eri toimitustapoja varmistat, että jokaiselle asiakkaalle löytyy mieluisa vaihtoehto. 

Nainen ja läppäri

Yksi rekisteröinti, yksi integraatio, yksi lasku – kaikki toimitustavat! Laaja logistiikkapalveluiden tarjonta takaa jokaiselle asiakkaalle mieluisan toimitustavan

Shipit käyttöönotto

Näin otat Shipitin käyttöön Vilkas-kauppiaana

Shipit-integraatio on otettavissa käyttöön Vilkas Now ja Vilkas Suite -kaupoissa sekä Vilkas verkkoapteekeissa. Käyttöönotto on helppoa. 

Shipitin toimitustavat saat käyttöösi siirtymällä kaupan taustahallinnassa toimitustavan asetuksiin. Voit määritellä jokaiselle halutulle toimitustavan tyypille hinnan ja nimen. Mikäli käytät Shipitiä ensimmäistä kertaa annetaan palvelun käyttöönottoon tarvittavat tiedot, jotka lähetetään Shipitille. Jos sinulla on jo olemassa tunnukset Shipitille, voit ohittaa tietojen lähettämisen. Jotta saat ensimmäisen pakettisi helposti matkaan, varmistathan, että sinulla on maksusuhde Shipitille luotuna.

Katso tarkemmat tukiohjeet Shipitin käyttöönottoon:

Vilkas_landingpage900x700
Vilkas X Shipit

Kysymyksiä Shipitistä?

Kuinka onnistuu osoitekortin tulostus? Entä rahtilähetyksen tilaus? Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät Shipitin sivuilta. 

Halutessasi voit olla yhteydessä myös suoraan Shipitin osaavaan asiakaspalveluun asiakaspalvelu@shipit.fi. 

 

 

Askarruttaako käyttöönotto?

Kotimainen tukemme auttaa sinua mielellään tuki@vilkas.fi