Parhaat verkkokauppojen teknologiat käytössäsi

Kainsainvälisesti arvostetut verkkokauppateknologiat ovat toimintamme ytimessä. Olemme asiantuntijoita kumppaniemme teknologiapalveluiden toiminnoissa - jotta sinun ei tarvitse murehtia tekniikasta.

Tietoturva ja teknologiaratkaisut
ePages

ePages

Saksalainen ePages tarjoaa yhden maailman laajimmin käytetyistä verkkokaupan ratkaisuista. Siihen luottaa yli 100 000 kauppiasta maailmanlaajuisesti. Kansainvälisesti vertailtuna maailman paras sähköisen liiketoiminnan alusta on käytettävissäsi suomen kielellä ja palvelulla, kotimaisen verkkokauppiaan toimintaympäristö huomioiden. Vilkkaan asiakkaana pääset hyödyntämään tätä ainutlaatuista kokonaisratkaisua, jolla verkkokauppasi pysyy teknisesti aina edelläkävijänä.

Käyttäessäsi ePagesin verkkokauppaohjelmistoa varmistut, että:

  • Saat tekniset päivitykset automaattisesti - ilman lisäkustannuksia
  • Verkkokauppasi hallinta pysyy aina yksinkertaisena, jonka ansiosta pystyt hyödyntämään sen monipuolisia ominaisuuksia täysimääräisesti
  • Kauppasi pysyy kilpailukykyisenä modernin muotoilun ja ulkoasun avulla
  • Tietosi ovat turvassa Euroopan rajojen sisäpuolella
Vilkas Prestashop

PrestaShop

Vilkas Go -verkkokaupparatkaisuissa hyödynnetään avoimen lähde koodin PrestaShop-alustaa. PrestaShopiin on saatavilla valtava määrä erilaisia teemoja sekä toiminnallisia laajennuksia. Oma verkkokauppasi on täysin sinun näköinen PrestaShop -teknologialla ja Vilkkaan asiantuntijatiimin toteutettamana.

Olemme Suomen johtava verkkokauppatoimittaja PrestaShopille. Perusta oma verkkokauppasi ja saat asiantuntijuuden käyttöösi.

 

Advania_logo-1

Advania Finland

Valtti on nyt Advania Finland. Heidän palveluiden avulla tarjoamme asiakkaillemme turvallisen ja korkealaatuisen IT-ympäristön, jotta verkkokauppasi toimii mutkattomasti ja katkoitta. Yhteistyössä Advania Finlandin kanssa varmistamme, että Vilkas verkkokauppojen toimintavarmuus on ensiluokkaisen korkeaa, tehokasta ja aina ajantasaista.

Turvallisuus on Vilkkaan toiminnassa ensisijaista ja kaikki käyttämämme palvelimet, sekä Advania Finlandin että ePagesin, sijaitsevat Euroopassa .

Tutustu Vilkkaan verkkokauppaohjelmistoihin

Vilkas Now verkkokauppa Vilkas Go projektiratkaisut