Monipuoliset verkkokaupan integraatiot

Integraatiot lisäävät tuottavuutta, vähentävät manuaalisten prosessien aiheuttamaa hukkaan menevää aikaa ja auttavat yritystä kasvamaan tulevaisuudessa. Vilkkaan kovaa ydinosaamista ovat integraatiot, toteutamme erittäin laajasti liitäntöjä verkkokaupan ja muiden järjestelmien välille.

Varaa aika esittelyyn
Integraatiot_600x500
1200px-Prestashop.svg
vilkas_logo
monipuolinen räätälöitävyys

Suomen johtava verkkokauppatoimittaja PrestaShopille

Tuotamme verkkokaupparatkaisut hyödyntämällä avoimen lähdekoodin PrestaShop alustateknologiaa. Prestashop mahdollistaa integraatiot monipuolisesti verkkokaupan tietojärjestelmiin, kuten toiminnanohjaukseen (ERP) tai varastonhallintaohjelmistoon.

PrestaShop on monipuolinen ja skaalautuva alusta, jonka joustavuuden ansiosta se on ihanteellinen ympäristö kehittäjäjille näyttää taitojaan luoda verkkokauppa, joka täyttää kaikki verkkokauppiaan vaatimukset ja odotukset. Tämän lisäksi myös kehityskustannukset ovat alhaisemmat moneen muuhun kilpailevaan alustateknologiaan verrattuna.

visma-l7-prestashop-integraatio-1
INTEGRAATIO

Visma L7 ja verkkokauppa

Vilkas on toteuttanut kattavan asiakaskohtaisiin tarpeisiin sovitettavan integraation, joka yhdistää asiakastiedot, tuotetiedot, saatavuustiedot, hinnastot sekä tilaustiedot PrestaShop verkkokaupan ja Visma L7 toiminnanohjausjärjestelmän välillä.

Olemme integraatiokumppani, jo vuodesta 2010. Integraatioratkaisut on toteutettu kokonaisuudessaan Vilkkaan toimesta yhdessä asiakkaiden ja Visman asiantuntijoiden kanssa. Hyödynnämme L7:n uusinta REST-rajapintaa.

Integraaiot

Kolmannen osapuolen liitynnät

Vilkas tarjoaa kehittäjille mahdollisuuden integroida kolmansien osapuolten palveluita Vilkas-verkkokauppoihin REST-rajapinnan kautta. Tämä avoin rajapinta mahdollistaa kivijalkamyymälöiden, ERP-järjestelmien ja muiden taustajärjestelmien yhdistämisen verkkokauppaan, mikä tehostaa kaupankäyntiä ja asiakaskokemusta. Kehittäjät voivat rakentaa joko julkisen sovelluksen kaikille Vilkas-kauppiaille tai yksityisen sovelluksen tietylle kauppiaalle, parantaen näin toiminnan tehokkuutta ja tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja.

FI
Vilkas

Verkkokaupankäynnin asiantuntijat apunasi

Vilkas on Suomen johtava verkkokauppatoimittaja ja sopiva kumppani kaiken kokoisille B2C ja B2B verkkokaupoille; tällä hetkellä asiakkainamme on yli 1500 verkkokauppa-alan menestystarinaa. 

Suomen kokeneimpien verkkokauppa-asiantuntijoiden avulla Vilkas tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelukattauksen yksittäisistä kasvun toimenpiteistä täysin uuden verkkopalvelun toteutukseen - asiakaskohtaisesti juuri teidän tarpeisiin.

Verkkokaupankäynnin_asiantuntijat

25 vuoden kokemus ja lukemattomia brändejä, tule mukaan parhaaseen seuraan

oletkaunis
lehtovuori2
matkavaruste-logo-1588235610
Seljat.fi Selja T., verkkokaupan ulkoasu, Vilkas asiakastarina (1)
Asiakastarina

Case SHT-tukku ja Visma L7

SHT-tukun Seljat.fi:n integraatio Visma L7 toiminnanohjausjärjestelmään ja Vilkkaan verkkokauppa-alustaan on tuonut merkittäviä hyötyjä, kuten tehostunut tilausprosessi ja automatisoitu tiedonkulku. Integraation ansiosta yrityksen tilausten käsittely on nopeutunut, manuaalista työtä on vähennetty, ja tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti. Tämä on johtanut aikasäästöihin ja parantuneeseen asiakaskokemukseen. 

"Olimme paljon yhteydessä Vismaan, jotta saimme integraation rakennettua paremmalle tolalle. Erityiskiitos Vilkkaan Tatulle, joka osasi ansiokkaasti haastaa ja ihmetellä monia asioita.

Kokonaisuutena uudet asiat menivät melko kivuttomasti eteenpäin ja kohti maalia, esimerkiksi yritystietojen haku ulkoisesta tietokannasta Visma L7 toiminnanohjausjärjestelmään. PrestaShop onneksi taipui moneen." Kuvailee SHT-tukun IT-vastaava Kalle Ristimäki. 

Digitaalisen kaupankäynnin asiantuntijat käytettävissänne - ota yhteyttä

Ari Paksuniemi

Ari Paksuniemi
050 550 8077
ari@vilkas.fi

Timo_Korvenoja_200px-200px_2021

Timo Korvenoja
050 65 013
timo@vilkas.fi

Voit lähestyä näppärästi myös lomakkeella 

Rahoitusta kansainvälistymiseen?

Verkkokaupan kansainvälistymiseen on tarjolla hanketukia, joita voi hakea eri toimijoilta.

Asiantuntijapalveluita käyttäviä kehityshankkeita voidaan tukea jopa 50 % kokonaisbudjetista.

Opi lisää hankerahoituksesta

Etsitkö kevyempää ratkaisua? Verkkokauppaa, jonka voit tehdä helposti itse – alusta alkaen?

Tutustu tee-se-itse -ratkaisuumme. Helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta sisältää valmiit liitynnät suotiuimpiin verkkokauppaa tukeviin palveluihin.

Tutustu Vilkas Now