Toimitustavat

Valitse logistiikkakumppani, joka pystyy tarjoamaan sinulle luotettavaa, nopeaa ja kustannustehokasta palvelua. Pyri tunnistamaan ne toimitustavat, joita asiakkaasi mieluiten käyttää ja varmistat mieleenpainuvan verkkokauppakokemuksen.

vilkas_toimitustavat_pahvilaatikot
Matkahuolto

Matkahuolto

Matkahuollon yli 2000 palvelupisteen verkosto tarjoaa nopeat, luotettavat ja selkeät kuljetuspalvelut sekä parantaa verkkokaupan asiakaskokemusta. Matkahuolto on Suomen positiivisin paketinkuljettaja, kuljettaen paketit niin kotimaahan kuin ulkomaille.

Pakettikauppa

Pakettikauppa

Pakettikauppa tarjoaa eri kuljetusyhtiöiden toimitustavat yhdellä sopimuksella. Helppo ja nopea käyttöönotto mahdollistaa pakettien lähettämisen asiakkaillesi yli 3000:een noutopisteeseen. Kotimaisena toimijana Pakettikauppa edistää verkko-ostamisen kasvua Suomessa.

Posti

Posti

Posti tarjoaa useita eri toimitustapoja ja noutopisteiden valikoima on maan laajin. Posti kuljettaa paketit nopeasti kuutena päivänä viikossa ja mahdollistaa ympäristövastuulliset kuljetukset.

PostNord

PostNord

PostNord on johtava toimittaja Pohjoismaiden alueella logistiikka- ja viestintäratkaisuissa sekä vastuullinen valinta asiakkaille. PostNord tavoittaa yritykset ja yksityishenkilöt kaikkialla maailmassa.

Schenker

Schenker

DB Schenkerin yli 20 vuoden kokemus verkkokauppojen kuljetuskumppanina tuottaa edistyksellisiä ratkaisuja verkkokaupan logistiikkaan. DB Schenkerin noutopisteiden kautta asiakkaasi voivat noutaa lähetyksensä, kun heille parhaiten sopii.

DHL

DHL

DHL tarjoaa pikakuljetuspalveluita asiakkaillesi ja kansainvälistä lähettämistä. DHL on maailman johtava logistiikkayhtiö yhdistäen ihmisiä ympäri maailman ja toimien yli 220 maassa.

UPS

UPS maailman suurimpana pakettijakeluyrityksenä tarjoaa yhdenmukaisen ja luotettavan toimituskokemuksen sekä kattaa yli 220 maata ja aluetta. UPS:n innovatiivisten ratkaisujen kautta pienet ja suuret yritykset saavat itselleen sopivimmat toimitustavat.

nShift

nShift

nShift Deliveryn avulla tehostat verkkokauppasi kuljetuksien hallintaa. nShift luo kitkattoman yhteyden lähettäjän, rahdinkuljettajan sekä vastaanottajan välille.

Shippo

Shippo

Shippo tarjoaa kaikki verkkokauppiaan tarvitsemat toimitustavat yhdellä sopimuksella. Shippo tekee yhteistyötä yli 85 kansainvälisen operaattorin kanssa.

Tutustu logistiikan tukisivuihin:

Vilkas Now Vilkas Suite