Toimitustavat & Varastonhallinta

Valitse logistiikkakumppanit, jotka pystyvät tarjoamaan luotettavaa, nopeaa ja kustannustehokasta palvelua. Pyri tunnistamaan ne toimitustavat, joita asiakkaasi mieluiten käyttää. Siten voit varmistaa mieleenpainuvan verkkokauppakokemuksen.

vilkas_toimitustavat_pahvilaatikot

Toimitustavoissa enemmän on parempi

Valitse toimitustavat asiakkaasi edellä

Verkkokaupan ei kannata tarjota vain yhden logistiikkaoperaattorin muutamaa toimitustapaa, vaan vaihtoehtoja on hyvä olla tarjolla monipuolisemmin. Asiakkaiden tilanteet vaihtelevat ja esimerkiksi sairastapauksissa asiakas saattaa haluta ehdottomasti tuotteen kotiinkuljetettuna. Tai kesälomalla noutopisteeksi valikoituukin kesänviettopaikan läheisyydessä oleva paketin noutopiste.

Jos asiakas ei löydä verkkokaupasta sitä sopivinta toimitustapaa, saattaa kaupat jäädä tekemättä ja asiakas siirtyy toiseen verkkokauppaan, jossa kyseinen toimitustapa on tarjolla. Vilkkaan asiakkaana saat suoran liitynnän useisiin logistiikan ratkaisuita tarjoaviin palveluihin, tutustu niihin alta.

Matkahuolto

Matkahuolto

Matkahuollon yli 2000 palvelupisteen verkosto tarjoaa nopeat, luotettavat ja selkeät kuljetuspalvelut sekä parantaa verkkokaupan asiakaskokemusta. Matkahuolto on Suomen positiivisin paketinkuljettaja, kuljettaen paketit niin kotimaahan kuin ulkomaille.

Shipit logo bluestone

Shipit

Shipit on kotimainen logistiikkapalvelu, joka kokoaa yhteen kaikki suosituimmat kuljetusyhtiöt ja kuljetuspalvelut niin kotimaan- kuin ulkomaankauppaan.

Yhdellä ilmaisella rekisteröitymisellä saat käyttöösi mm. Postin, Postnordin, Matkahuollon, DB Schenkerin ja UPS:n palvelut.Shipitin helpon integraation avulla tarjoat asiakkaillesi kattavimman noutopiste- sekä pakettiautomaattiverkoston kotimaassa ja ulkomaille ilman kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja - maksat vai tehdyistä lähetyksistä käyttäen joko Shipitin valmiiksi neuvottelemia kuljetussopimuksia tai omia kuljetussopimuksiasi.

Posti

Posti

Posti tarjoaa useita eri toimitustapoja ja noutopisteiden valikoima on maan laajin. Posti kuljettaa paketit nopeasti kuutena päivänä viikossa ja mahdollistaa ympäristövastuulliset kuljetukset.

PostNord

PostNord

PostNord on johtava toimittaja Pohjoismaiden alueella logistiikka- ja viestintäratkaisuissa sekä vastuullinen valinta asiakkaille. PostNord tavoittaa yritykset ja yksityishenkilöt kaikkialla maailmassa.

Schenker

Schenker

DB Schenkerin yli 20 vuoden kokemus verkkokauppojen kuljetuskumppanina tuottaa edistyksellisiä ratkaisuja verkkokaupan logistiikkaan. DB Schenkerin noutopisteiden kautta asiakkaasi voivat noutaa lähetyksensä, kun heille parhaiten sopii.

DHL

DHL

DHL tarjoaa pikakuljetuspalveluita asiakkaillesi ja kansainvälistä lähettämistä. DHL on maailman johtava logistiikkayhtiö yhdistäen ihmisiä ympäri maailman ja toimien yli 220 maassa.

UPS

UPS maailman suurimpana pakettijakeluyrityksenä tarjoaa yhdenmukaisen ja luotettavan toimituskokemuksen sekä kattaa yli 220 maata ja aluetta. UPS:n innovatiivisten ratkaisujen kautta pienet ja suuret yritykset saavat itselleen sopivimmat toimitustavat.

nShift

nShift

nShift Deliveryn avulla tehostat verkkokauppasi kuljetuksien hallintaa. nShift luo kitkattoman yhteyden lähettäjän, rahdinkuljettajan sekä vastaanottajan välille.

Shippo

Shippo

Shippo tarjoaa kaikki verkkokauppiaan tarvitsemat toimitustavat yhdellä sopimuksella. Shippo tekee yhteistyötä yli 85 kansainvälisen operaattorin kanssa.

Varastonhallinnalla vauhtia verkkokauppaan

Varastotyöskentelyn tehokkuus näkyy suoraan viivan alla

Verkkokauppiaan on pidettävä huolta niin varastonkierron optimoinnista että varastotyöskentelyn tehokkuudesta. Varmista, että aikaa ei haaskaudu tilausten käsittelyyn ja lähettämiseen turhaan, mutta vältä samalla virheet. Kun pidät huolen molemmista, asiakastyytyväisyys kasvaa ja reklamaatioista aiheutuvat kulut ja vaiva vähenevät.

Vilkkaan ensilaatuiset varastonhallinnan kumppanit ottavat huomioon kaiken kokoiset verkkokauppiaat. Oli tavoitteesi keräilyn virheiden vähemtäminen tai saada varasto ja lähetykset ulkoistettua, Vilkkaan kumppaneilta löytyy tarvitsemasi.

Devoca_logo

Devoca

Optimoi varastonhallinta digitalisoimalla se. Uniikilla järjestelmällä voit saada tehostettua varastonhallintaa 40 % ja vähennettyä virheitä jopa 80 %.

Parasta on, että järjestelmä on laite- ja verkkoriippumaton. Saat sen tarvittaessa omaan Android-pohjaiseen mobiililaitteeseesi.

Tutustu logistiikan tukisivuihin:

Vilkas Now Vilkas Suite