Vilkas räätälöity verkkokauppa

Ratkaisut toimialariippumattomasti B2C ja B2B kaupankäyntiin. Konseptoinnista konversioon. Suomen kokeneimpien verkkokauppa-asiantuntijoiden avulla tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelukattauksen yksittäisistä toimenpiteistä täysin uuden verkkopalvelun toteutukseen - asiakaskohtaisesti juuri teidän tarpeisiin.

Varaa aika esittelyyn
verkkokauppaprojekti
Kuluttajakaupat

B2C - verkkokauppa

Kuluttajien odotukset verkkokaupalle ovat korkeammalla kuin koskaan ja verkosta ostamisen arkipäiväistyminen on luonut uuden tason perusvaatimuksille. 

Pysyäkseen mukana kasvavassa kilpailussa jokaisen kauppiaan tulee kiinnittää huomiota omaan kilpailuetuun ja asiakasymmärrykseen, myös verkkokaupan tekniikalle asetetaan koko ajan korkeampia vaatimuksia.

Yrityskaupat

B2B - verkkokauppa

B2B-verkkokaupalta odotetaan helppoutta, nopeutta ja sujuvuutta. Tänä päivänä ollaan valmiita tekemään isojakin B2B-tuotteiden ja -palvelujen ostoksia digitaalisissa kanavissa.

Hankintaprosesseissa digin merkitys kasvaa niin tiedonkeruussa, vertailussa, tilaamisessa kuin jatkotilauksissakin. B2B-ostajat ovat myös entistä valmiimpia ottamaan käyttöön uusia hankintamalleja.

vilkas-verkkokauppa-henkilokuva-38
liitettävyys

Monipuolisesti integroitavissa

Integraatiot lisäävät tuottavuutta, vähentävät manuaalisten prosessien aiheuttamaa hukkaan menevää aikaa ja auttavat yritystä kasvamaan tulevaisuudessa. Integraatiot voivat tarjota myös uusia tapoja käyttää ohjelmistoa tai sen keräämiä tietoja tavalla, jollaista ei ole tullut edes ajateltua. 

Vilkkaan kovaa ydinosaamista ovat integraatiot, toteutamme erittäin laajasti liitäntöjä verkkokaupan ja muiden järjestelmien välille.

visma-l7-prestashop-integraatio-1
INTEGRAATIO

Visma L7 ja verkkokauppa

Vilkas on toteuttanut kattavan asiakaskohtaisiin tarpeisiin sovitettavan integraation, joka yhdistää asiakastiedot, tuotetiedot, saatavuustiedot, hinnastot sekä tilaustiedot PrestaShop verkkokaupan ja Visma L7 toiminnanohjausjärjestelmän välillä.

monipuolinen räätälöitävyys

Suomen johtava verkkokauppatoimittaja PrestaShopille

Olipa tarpeesi täysin uusi ratkaisu tai nykyisen jatkokehitys - me olemme sopiva kumppani kaiken kokoisille PrestaShop-verkkokauppiaille.

PrestaShop mahdollistaa tarpeittesi mukaisen kauppapaikan

Tuotamme verkkokaupparatkaisut hyödyntämällä avoimen lähdekoodin PrestaShop alustateknologiaa.

PrestaShopin räätälöitävyys ja laaja valikoima lisäosia mahdollistavat myös tavanomaisesta B2C tai B2B tuotemyynnistä poikkeavat ratkaisut. 

vilkas-prestashop-1
epages

Vilkas Suite

Monipuolinen vakiokaupparatkaisu joka sisältää lukuisia muokkausmahdollisuuksia, joiden ansiosta voit tehdä verkkokaupan toiminnoista kaupankäyntiisi sopivan.

epages

Vilkas Enterprise

Hyvin skaalautuva ja laajasti räätälöitävä sekä integroitava verkkokauppa-alusta. Vilkas Enterprise alusta tarjoaa kattavan valikoiman lisäominaisuuksia niin B2C ja B2B kaupankäyntiin. 

Vilkas ssiantuntijat
Vilkas

Verkkokaupankäynnin asiantuntijat apunasi

Vilkas on Suomen johtava verkkokauppatoimittaja ja sopiva kumppani kaiken kokoisille B2C ja B2B verkkokaupoille; tällä hetkellä asiakkainamme on yli 2000 verkkokauppa-alan menestystarinaa. 

Suomen kokeneimpien verkkokauppa-asiantuntijoiden avulla Vilkas tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelukattauksen yksittäisistä kasvun toimenpiteistä täysin uuden verkkopalvelun toteutukseen - asiakaskohtaisesti juuri teidän tarpeisiin.

Julkaisemme lisäksi neljästi vuodessa verkkokauppaindeksin, joka kuvaa verkkokaupankäynnin kehitystä Suomessa. Verkkokauppaindeksi on tarkin saatavilla oleva kuva suomalaisesta verkkokaupankäynnistä, ja sitä on julkaistu jo vuodesta 2006 saakka.

30 asiantuntijan ja laajan kumppaniverkoston voimin tarjoamme kattavinta palvelua juuri sinulle.

Tervetuloa hyvään seuraan. 

25 vuoden kokemus ja lukemattomia brändejä, tule mukaan parhaaseen seuraan

oletkaunis
lehtovuori2
matkavaruste-logo-1588235610
Asiakas keskiössä

Asiakasymmärrys

Omien asiakkaiden ymmärtäminen on ehdottomasti
tärkein avain menestyvään kaupankäyntiin.

Asiakas on oltava kannattava, tiedätkö miten sitä hallitaan digitaalisessa kaupankäynnissä ja että palvelulupaus täyttyy?

Fiksusti suunnitellussa ja rakennetussa verkkokaupassa käyttökokemus on kunnossa: ostaminen on helppoa ja miellyttävää, eikä jää yhteen kertaan.

asiakasymmarrys

Digitaalisen kaupankäynnin asiantuntijat käytettävissänne - ota yhteyttä

Ari Paksuniemi

Ari Paksuniemi
050 550 8077
ari@vilkas.fi

Timo_Korvenoja_200px-200px_2021

Timo Korvenoja
050 65 013
timo@vilkas.fi

Voit lähestyä näppärästi myös lomakkeella 

Rahoitusta kansainvälistymiseen?

Verkkokaupan kansainvälistymiseen on tarjolla hanketukia, joita voi hakea eri toimijoilta.

Asiantuntijapalveluita käyttäviä kehityshankkeita voidaan tukea jopa 50 % kokonaisbudjetista.

Opi lisää hankerahoituksesta

Etsitkö kevyempää ratkaisua? Verkkokauppaa, jonka voit tehdä helposti itse – alusta alkaen?

Tutustu tee-se-itse -ratkaisuumme. Helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta sisältää valmiit liitynnät suotiuimpiin verkkokauppaa tukeviin palveluihin.

Tutustu Vilkas Now