Verkkokaupan markkinointi

Tarjoamme kokonaisvaltaista apua verkkokaupan markkinoinnin kehittämiseen. Hakukonelöydettävyyden kartoittamisesta hakukoneoptimoidun sisällön ja mainonnan tuottamiseen, Vilkkaan syväosaaminen perustuu verkkokaupan ymmärtämiseen ja taitoomme saada tavoitteet muutettua tuloksiksi.

Vilkas105-1

Verkkokaupan SEO – hakukoneoptimoinnin palvelut

SEO-nykytilannekartoitus

Analysoidaan hakukone-näkyvyytesi

Käytäthän avainsanoja strategisesti? SEO-audit on kaupallinen katsaus siihen miten kauppasi näkyy hakukoneissa, miten parantaa näkyvyyttä ja ketkä ovat kilpailijasi verkossa. 

✅ Site-health, tekniset ongelmat ja suorituskyvyn nykytila
✅ On-page ja off-page SEO
✅ Top 10 tärkeimmät haut, avainsanat ja vertailu kilpailijoihin

SEO-hakusanatutkimus

Löydetään tärkeimmät hakusanasi

Avainsanatutkimus auttaa sinua saamaan tarkan kuvan tuotteidesi kysynnästä Google hakukoneessa. Tutkimuksen lopputuloksena sinulla on tieto, minkä avainsanojen ja teemojen ympärille tulevaa sisältöä kannattaa lähteä tuottamaan.

✅ Liiketoiminnan analyysi
✅ Hakukonenäkyvyyden analyysi
✅ Tärkeimpien hakusanojen valinta

SEO-sisällöntuotanto

Tuotetaan hakukone-optimoitua sisältöä

Onhan verkkokauppassasi tarpeeksi hakukoneoptimoitua sisältöä? Tuotamme kaupallisen ja hakukoneoptimoidun kirjoituksia sovitusta aiheesta, tarpeesi mukaan. 

✅ Alkukartoitus
✅ Sisältöstrategia
✅ Hakukoneoptimoitua sisältöä 

Verkkokaupan mainonnan palvelut

Hero_900x700
SEM ja some-mainonta

Digimainonta

Tunnemme verkkokauppiaan tärkeimmät digimainontamallit. Tulosten tulee olla mitattavissa ja toimenpiteiden laadukkaita, jotta digimainontaan panostetut eurot nostavat verkkokaupan myynnin kasvuun. Nämä ovat Vilkkaan digimainonnan palveluiden kulmakivet.

Hakusanamainonta tarkoittaa näkyvyyden luomista hakukoneisiin SEM-kampanjoilla. Autamme hyödyntämään budjetin kannattavasti ja kohdentamaan sen oikeisiin hakusanoihin. Toteutamme kampanjat ja ylläpidämme niitä puolestasi.

Some-markkinoinnin moottorina taas on opettava ja viihdyttävä sisällöntuotanto.

Räätälöimme palvelupaketit kauppiaan tarpeiden mukaan.

Uutiskirjemarkkinointi, analytiikka ja verkkokaupan datan hyödyntäminen

uutiskirjemarkkinointi
Verkkokaupan uutiskirjeet

Kokonaisvaltainen uutiskirjemarkkinointi

Avaa asiakastiedon ja myynnin voima, ja rakenna merkityksellisiä suhteita asiakkaisiin sähköpostitse. Tarjoamme kokonaisvaltaisen sähköpostimarkkinoinnin palvelun verkkokauppiaalle – sisältäen sisältöstrategian, kohdennetun viestinnän toteuttamisen puolestasi, tehokkaat kampanjat, optimoinnin ja seurannan.

Keskity ydinosaamiseesi, ja anna meidän tukea liiketoimintasi kasvattamista.

laptopCustobar
Custobar

Markkinoinnin automaatio

Custobar: kokonaisvaltainen näkymä asiakkaisiin 

Verkkokauppiaan asiakastuntemus on avain parempien asiakassuhteiden luomiseen. Se tapahtuu oikea-aikaisella ja oikein kohdennetulla sähköpostiviestinnällä, kertomalla tuotteista juuri heille jotka niitä todennäköisemmin ostavat ja aktivoimalla asiakkaita verkkokauppasi ja tuotteidesi pariin.

Olisi työlästä seurata ja pyrkiä hyödyntämään kaikkea verkkokaupan informaatiota käsin silloin, kun tavoitteena on  parantaa markkinointipanostuksen ja -hyödyn suhdetta tai luoda personoitua asiakaskokemusta.

Siksi kumppanimme Custobarin tarjoama markkinoinnin ja asiakasdatan automatisoinnin alusta on saatavilla verkkokauppiaillemme.

Analytiikka kasvun ajurina-1

Verkkokaupan data

Analytiikka kasvun takana

Google Analytics 4 käyttöön palveluna

Saat meiltä apua Verkkokaupan datan mittaamiseen, analysointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen datan perusteella. Digimarkkinointiakin tulee tarkastella ja kehittää kerätyn tiedon valossa. Data, sen muuttaminen tiedoksi ja tiedon oikea hyödyntäminen on työkalusi verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen.

Tarjoamme palveluna:

  • GA4 käyttöönoton, 350 € + alv.
  • Koulutusta GA4 käyttöön ja hyödyntämiseen, 290 € + alv.

Markkinointia tehostavat palvelut

vilkas-verkkokaupan-markkinointi
verkkokaupan Markkinointistrategia

Markkinointisuunnitelma

Kannattava ja myyntiä kasvattava markkinointi on suunnitelmallista ja mitattavaa. Strategiasta teemoihin, kohderyhmistä kanaviin ja toimenpiteisiin, Vilkkaan verkkokauppaosaaminen näkyy myös asiakkaille työstämissämme markkinoinnin suunnitelmissa.

Toteutamme tarvelähtöisiä markkinointisuunnitelmia. Kartoitamme nykytilan ja kirkastamme viestisi - tavoitteena on aina asiakkaan osaamisen lisääminen ja itsenäisen jatkokehittämisen mahdollistaminen

Domain verkkokaupalle
Verkkokaupan domain

Kaupan verkkotunnus

Oma domain toimii kauppasi osoitteena

Verkkotunnus vahvistaa verkkokaupan brändiä. Osuvalla ja muistijäljen luovalla domainilla pysyt asiakkaidesi mielessä. Vilkas verkkokauppiaille suunnattu Domain-palvelumme sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin, nimipalveluiden ylläpidon sekä verkkotunnuksen ohjauksen verkkokauppaasi.

Palvelulla voit yhdistää Vilkas-verkkokauppaasi oman yksilöllisen verkkotunnuksesi, jonka tilaat MyVilkkaasta 10€/kk.

Paikoillanne, valmiit – nyt!

Avaa verkkokauppa Ota yhteyttä