Verkkokaupan markkinointi

Tarjoamme kokonaisvaltaista apua verkkokaupan markkinoinnin kehittämiseen. Hakukonelöydettävyyden kartoittamisesta hakukoneoptimoidun sisällön ja mainonnan tuottamiseen, Vilkkaan syväosaaminen perustuu verkkokaupan ymmärtämiseen ja taitoomme saada tavoitteet muutettua tuloksiksi.

Vilkas105-1

Verkkokaupan SEO, sisällöntuotanto ja hakusanamainonta

Seo_ländärikuva
Asiakashankinnan analyysi

Hakukonenäkyvyyden analysointi

Käytäthän avainsanoja strategisesti?

Verkkokauppiaan tulee tietää miten ja millä sijoituksilla kauppa näkyy hakukoneissa. Tätä tietoa verrataan kilpailijoiden saamaan näkyvyyteen. Sijoitus vaikuttaa suoraan siihen miten paljon asiakkaita saat kauppaasi.

Nopean testin tästä teet syöttämällä tärkeimmän hakusanasi hakukoneeseen ja miettimällä mitä tulokset kertovat. 

Palvelumme menee aiheessa syvemmälle. Analysoimmme mitkä ovat tärkeimmät hakusanat juuri sinulle, syväluotaammme kauppasi sisällön ja tekniset kyvykkyydet ja annamme toimenpide-ehdotukset miten kauppasi vastaa parhaisiin hakusanoihin sekä vertaammme kilpailijoidesi toimenpiteitä suhteessa hakusijoituksiin.

Digimarkkinointi ja SEO

Verkkokaupan hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi tuo lisää kävijöitä verkkokauppaasi

Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on parantaa verkkokauppasi sijoituksia hakutuloksissa. Löydettävyyteen vaikuttavat sisällöt ja tekninen toteutus, mutta tärkeintä on tietää oma kohdeyleisö ja heidän haasteet, joiden ratkomiseen potentiaaliset asiakkaasi etsivät hakukoneista vastauksia.

Tiedämme, että verkkokauppojen asiakashankinnan kipupisteet ovat useimmiten puutteet näkyvyydessä ja hakukoneoptimoinnissa. Toimivimmat ratkaisut näihin - kilpailutilanteen selvittämisestä sisällöntuotantoon -  tuotamme yli 20 vuoden kokemuksella.

Palvelupaketit alkaen 300 € + alv

Vilkas SEO palvelut verkkokaupoille
Vilkas verkkokauppa SEM palvelut
SEM ja some-mainonta

Digimainonta

Tunnemme verkkokauppiaan tärkeimmät digimainontamallit kuten Google ADS, Google Shopping, Display-mainonta ja some. Tulosten tulee olla mitattavissa ja toimenpiteiden laadukkaita, jotta digimainontaan panostetut eurot nostavat verkkokaupan myynnin kasvuun. Nämä ovat Vilkkaan digimainonnan palveluiden kulmakivet.

Hakusanamainonta tarkoittaa näkyvyyden luomista hakukoneisiin SEM-kampanjoilla. Autamme hyödyntämään budjetin kannattavasti ja kohdentamaan sen oikeisiin hakusanoihin. Toteutamme kampanjat ja ylläpidämme niitä puolestasi.

Some-markkinoinnin moottorina taas on opettava ja viihdyttävä sisällöntuotanto.

Räätälöimme palvelupaketit kauppiaan tarpeiden mukaan.

Markkinoinnin suunnittelu, analytiikka ja verkkokaupan datan hyödyntäminen

Analytiikka kasvun ajurina-1

Verkkokaupan data

Analytiikka kasvun takana

Google Analytics 4 käyttöön palveluna

Saat meiltä apua Verkkokaupan datan mittaamiseen, analysointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen datan perusteella. Digimarkkinointiakin tulee tarkastella ja kehittää kerätyn tiedon valossa. Data, sen muuttaminen tiedoksi ja tiedon oikea hyödyntäminen on työkalusi verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen.

Tarjoamme palveluna:

  • GA4 käyttöönoton, 350 € + alv.
  • Koulutusta GA4 käyttöön ja hyödyntämiseen, 290 € + alv.

Markkinoinnin automaatio

Kokonaisvaltainen näkymä asiakkaisiin 

Verkkokauppiaan asiakastuntemus on avain parempien asiakassuhteiden luomiseen. Se tapahtuu oikea-aikaisella ja oikein kohdennetulla sähköpostiviestinnällä, kertomalla tuotteista juuri heille jotka niitä todennäköisemmin ostavat ja aktivoimalla asiakkaita verkkokauppasi ja tuotteidesi pariin.

Olisi työlästä seurata ja pyrkiä hyödyntämään kaikkea verkkokaupan informaatiota käsin silloin, kun tavoitteena on  parantaa markkinointipanostuksen ja -hyödyn suhdetta tai luoda personoitua asiakaskokemusta.

Siksi kumppanimme Custobarin tarjoama markkinoinnin ja asiakasdatan automatisoinnin alusta on saatavilla verkkokauppiaillemme.

laptopCustobar
vilkas-verkkokaupan-markkinointi
verkkokaupan Markkinointistrategia

Markkinointisuunnitelma

Kannattava ja myyntiä kasvattava markkinointi on suunnitelmallista ja mitattavaa. Strategiasta teemoihin, kohderyhmistä kanaviin ja toimenpiteisiin, Vilkkaan verkkokauppaosaaminen näkyy myös asiakkaille työstämissämme markkinoinnin suunnitelmissa.

Toteutamme tarvelähtöisiä markkinointisuunnitelmia. Kartoitamme nykytilan ja kirkastamme viestisi - tavoitteena on aina asiakkaan osaamisen lisääminen ja itsenäisen jatkokehittämisen mahdollistaminen

Digimarkkinointia tehostavat lisäpalvelut

Verkkokaupan domain

Kaupan verkkotunnus

Oma domain toimii kauppasi osoitteena

Verkkotunnus vahvistaa verkkokaupan brändiä. Osuvalla ja muistijäljen luovalla domainilla pysyt asiakkaidesi mielessä. Vilkas verkkokauppiaille suunnattu Domain-palvelumme sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin, nimipalveluiden ylläpidon sekä verkkotunnuksen ohjauksen verkkokauppaasi.

Palvelulla voit yhdistää Vilkas-verkkokauppaasi oman yksilöllisen verkkotunnuksesi, jonka tilaat MyVilkkaasta 10€/kk.

Domain verkkokaupalle

Paikoillanne, valmiit – nyt!

Avaa verkkokauppa Ota yhteyttä