Verkkokaupan uutiskirjeet

Avaa asiakastiedon ja myynnin voima, ja rakenna merkityksellisiä suhteita asiakkaisiin sähköpostitse. Tarjoamme kokonaisvaltaisen sähköpostimarkkinoinnin ratkaisun verkkokauppiaalle – sisältäen sisältöstrategia, kohdennetun viestinnän, tehokkaat kampanjat, optimoinnin ja seurannan. Keskity ydinosaamiseesi, ja anna meidän tukea liiketoimintasi kasvattamista.

Ota yhteyttä
FB_Spostimarkkinointi
vilkas-verkkokauppa-henkilokuva
Verkkokaupan uutiskirjemarkkinointi

Investoi asiakashankintaasi

Verkkokaupan uutiskirjemarkkinointi on olennainen osa menestyksekästä liiketoimintaa. Se mahdollistaa tehokkaan ja persoonallisen tavan tavoittaa ja sitouttaa asiakkaitasi, lisätä bränditietoisuutta sekä edistää ja kasvattaa myyntiä. Strateginen uutiskirjemarkkinointi on investointi, joka luo pitkäaikaista menestystä. Panostamalla verkkokauppasi uutiskirjeisiin, sijoitat suoraan kasvuun ja parempiin tuloksiin.

Tilaa uutiskirjemarkkinointi
Verkkokaupan uutiskirjeet

Palvelu sisältää kaiken tämän

Lähdetään tuottamaan verkkokaupallesi kasvua kokonaisvaltaisella sähköpostimarkkinoinnilla. Tarjoamme ammattimaisen sisältöstrategian, kohdennetun viestinnän, tehokkaat kampanjat, optimoinnin ja seurannan.

✅ Kartoitetaan verkkoliiketoimintasi tarpeet, tavoitteet ja kohderyhmät

✅ Luodaan yhdessä sisältöstrategia ja aikataulu uutiskirjemarkkinoinnille

✅ Toimitat meille nostettavat tuotteet, tarjoukset ja kampanjat

✅ Tiimimme muodostaa materiaalin pohjalta automaattisesti muotoillun ja personoidun uutiskirjeen

✅ Lähetämme kirjeen puolestasi halutulle kohderyhmälle haluttuun aikaan. Varmistamme, että uutiskirjeen linkit ohjaavat optimoituihin laskeutumissivuihin

✅ Toimitamme sinulle kuukausittain raportin sisältäen kattavan analytiikan uutiskirjeen suoriutumiskyvystä sekä ymmärrystä tulevien kampanjoiden optimoimiseen

Uutiskirje_analytiikka

Hinta 390 € / kk (alv 0%)

Huoletonta ja tehokasta markkinointia yhdellä uutiskirjeellä kuukaudessa. Tavoita asiakkaasi säännöllisesti ja pidä brändisi mielessä asiakkaiden tehdessä ostopäätöksiä.

Tutustu lisää kokonaisvaltaisen uutiskirjemarkkinoinnin hyötyihin

Verkkokaupan uutiskirjemarkkinointi

Erottaudu massasta personoiduilla uutiskirjeillä

Asiakkaidesi sähköpostilaatikot täyttyvät päivittäin kymmenistä markkinointiviesteistä. Personoitu uutiskirjemarkkinointi onkin yksi tehokkaimmista keinoista erottautua massasta. Jopa 71 % kuluttajista kokee personoidun viestinnän vaikuttaa päätökseen avata ja lukea yrityksen lähettämiä uutiskirjeitä.

Kohdennettu viestintä mahdollistaa personoidun ja relevantin sisällön lähettämisen vastaanottajille, parantaen siten kampanjoiden tehokkuutta ja asiakaskokemusta. Suunnittelemme aina kampanjat tukemaan eri liiketoiminnallisia tavoitteita, kuten myynnin kasvattamista, asiakasuskollisuuden parantamista ja brändin tunnettuuden lisäämistä. 

uutiskirjemarkkinointi

Huolehdimme siitä, että sähköpostimarkkinointisi tuottaa optimaalisia tuloksia aina uutiskirjeestä laskeutumissivulle saakka

B2B asiakkaille suunnattu verkkokauppa
Tehokasta uutiskirjemarkkinointia

Ei pelkkää teknistä alustaa

Emme tarjoa pelkästään teknistä uutiskirjetyökalua, vaan autamme sinua luomaan kohdennettua ja personoitua sisältöä, joka puhuttelee asiakkaitasi yksilöllisesti. 

  • Uutiskirjeiden tuotanto alustariippumattomasti
  • Seuraamme tuloksiasi jatkuvasti ja optimoimme kampanjoitasi, jotta voit saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua
  • Varmistamme uutiskirjeiden konversiot sekä A/B-testaamme jatkuvasti kampanjoitasi parhiaden tuloksien saavuttamiseksi

Yli 25 vuoden kokemuksella meillä on syvä ymmärrys verkkokaupan liiketoimintatarpeista. Luota osaamiseemme ja aloita matkasi kohti menestyksellistä uutiskirjemarkkinointia. 

Ota yhteyttä
business finland

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää