Maksutavat

Kun tarjoat asiakkaillesi monipuolisen valikoiman maksutapoja, teet ostokokemuksesta sujuvamman ja samalla kasvatat konversiota. Luotettavien kumppaneidemme tarjoamien maksutapojen avulla parannat asiakaskokemusta ja vauhditat verkkokauppasi toimintaa.

Vilkas Sari
Klarna

Klarna

Klarnan kassaratkaisu on asiakkaillesi smooothein tapa helppoon ja turvalliseen maksamiseen. Klarna tarjoaa parhaan ja monipuolisimman ostokokemuksen tarjoamalla runsaasti vaihtoehtoja maksamiseen. Klarna on tunnettu maksutapa sen toimiessa globaalisti yli 20 markkinalla, ympäri maailman.

Paytrail

Paytrail

Suomalaisena maksupalveluntarjoana Paytrail toimii verkkomaksujen välittäjänä tuhansissa verkkokaupoissa ja -palveluissa. Paytrail tarjoaa luotettavan ja turvallisen kotimaisen maksupalvelun kattavilla maksutavoilla, vastaten yli 20 000 asiakkaan verkkomaksuliikenteestä. Kotimaisuus lisää luotettavuutta ja Paytrail auttaa kotimaista verkkokauppiasta myös hyödyllisillä vinkeillä ja muiden verkkokauppiaiden kokemuksia jakaen.

Svea

Svea

Svea Payments tarjoaa monipuolisen maksutapavalikoiman ja kokonaisvaltaisen palvelupaketin. Svean maksutaparatkaisu tekee ostamisesta ja myymisestä vaivatonta. Svea Payments -palvelu kattaa verkkopankkimaksusta erämaksuun ja aina myymäläratkaisuun asti.

Verifone

Verifone

Verifone tarjoaa älykkäitä verkkokaupan maksutapoja kaikenkokoisille yrityksille markkinoiden monipuolisimmalla valikoimalla. Blue Commerce -palvelu kattaa pankki- ja korttimaksutapojen lisäksi mobiilimaksamisen.

Tarjoa asiakkaallesi lisäksi saumattomia ostoskokemuksia yhdessä Verifone Blue Commerce -palvelun ja maksupäätteen avulla. 

Paypal

PayPal

Paypal tunnettuna ja suosittu brändinä mahdollistaa turvallisten verkko-ostosten tekemisen ympäri maailmaa tarjoamalla maailmanlaajuisia maksutapoja. Kansainväliseen myyntiin PayPal on ehdoton valinta.

Stripe

Stripe

Kansainvälinen maksutapa verkkokauppiaille. Asiakkaiden lisäksi pienet ja suuret yritykset luottavat Stripeen, joka mahdollistaa helpon maksutavan verkkokauppaan.

Tutustu maksamisen tukisivuihin:

Vilkas Now Vilkas Suite