Vilkas ja Svea

Svean monipuoliset ja luotettavat ratkaisut verkkomaksujen vastaanottamiseen Vilkas verkkokaupoissa

Vilkas_ja_Svea_logot
Svea_kuvaus
Svea

Edistyneet maksupalvelut verkkokauppaan ja myymälään

Svean skaalautuva maksutapavalikoima mahdollistaa sujuvat maksamisen palvelut kaikkialla Pohjoismaissa. Svean maksupalvelu koostuu markkinoiden kattavimmasta maksutapavalikoimasta ja tarjoaa aina juuri sinulle sopivan ratkaisun – palveleepa toimintaasi sitten lasku, erämaksu, pankkien maksupainikkeet, korttimaksut, yrityslasku tai mobiilimaksut. Saat yhdellä sopimuksella maksutavat verkkoon, mobiiliin ja myymälään. 

Vilkas & Svea: Kumppaneita jo 10 vuoden ajan

Vilkas x Svea

Svean maksutavat

Svea tarjoaa kattavan valikoiman maksuratkaisuja, jotka soveltuvat sekä verkkokauppoihin että kivijalkamyymälöihin. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuus valita useista maksutavoista, mukaan lukien verkkopankki- ja korttimaksut, mobiilimaksut (kuten MobilePay, Pivo, Siirto ja PayPal) sekä lasku-, yrityslasku- ja erämaksuvaihtoehdot.

Svean ratkaisut on suunniteltu tukemaan yritysten kasvua tarjoamalla monipuolisia maksuvaihtoehtoja, jotka parantavat asiakaskokemusta ja sopivat nykyaikaisen kaupankäynnin tarpeisiin niin verkossa kuin fyysisissä myymälöissäkin.

Svea_maksutavat
Vilkas x Svea

Svea tarjoaa kauppiaalle

 • Kaikki maksutavat verkkokauppaan ja rahoitusmaksutavat kivijalkaan: 
  • Verkkopankkimaksut ja korttimaksut
  •  Mobiilimaksut: MobilePay, Pivo, Siirto ja PayPal
  • Lasku, yrityslasku ja erämaksu
  • Ratkaisut myymälään
 • Rajattomia mahdollisuuksia tarjoava maksuaikakampanjointi, jolla nostaa konversiota ja keskiostosta 
 • Loistava asiakaspalvelu, vastaamme puheluihin alle 20 sekunnissa 
 • Verkkokauppiaan työkalut tilausten ja kirjanpidon hallintaan 
Svea_palvelut
Svea

Tuore tutkimus pohjoismaalaisten kuluttajien maksutottumuksista ja toiveista

Yleisin syy keskeyttää verkkokauppaostos on mieluisan maksutavan puuttuminen – 69 prosenttia pohjoismaalaisista kuluttajista on keskeyttänyt ostoksensa tästä syystä.

Näin kertoo Svean uusin tutkimus suomalaisen ja pohjoismaalaisten kuluttajien maksutottumuksista ja toiveista. Moni asia maksutottumuksissa on muuttunut viimeisten vuosien aikana. Mikä vaikutus esim. maailman tilanteella on pohjoismaalaisten kuluttajien maksutottumuksiin? Kaikki tämä selviää Svean juuri julkaistusta tutkimuksesta – lue lisää alla olevasta napista.

Svea_Payments_in_the_Nordics_tutkimus

Svea on toiminut Suomessa vuodesta 2002 tarjoten moninaisia rahoitus- ja muita ratkaisuja yksityisille ja yrityksille. Svean ratkaisuihin luottaa vuosittain lähes 10 000 yritystä ja yli 1,5 miljoonaa yksityishenkilöä. 

Etsitkö juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä verkkokaupan ratkaisua?

Tutustu räätälöityihin suljetun sekä avoimen lähdekoodin ratkaisuihimme. Suomen kokeneimpien verkkokauppa-asiantuntijoiden avulla tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelukattauksen yksittäisistä toimenpiteistä täysin uuden verkkopalvelun toteutukseen - asiakaskohtaisesti juuri teidän tarpeisiin.

Räätälöidyt ratkaisut