Vilkas X Klarna 

Vilkkaan ja Klarnan yhteistyö tarkoittaa sinulle parempia, sujuvampia ja edullisempia maksupalveluita.

Palvelukehitys_ova-2
Vilkas X Klarna

Vilkkaan ja Klarnan natiivikumppanuus on tiivistä yhteistyötä sinun hyväksesi

Verkkokaupan perustaminen Vilkkaan alustalle on helppoa. Vielä helpompaa on ottaa smooth maksutapa käyttöösi, sillä sinun ei tarvitse erikseen integroitua kassaratkaisuun. Klarna Checkout-maksutapa on esiasennettu kauppaasi ja valmis käyttöön.

Ohjeet käyttöönottoon löydät Vilkkaan tukisivustolta.

Klarnan kauppiassopimuksen saamiseksi, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin avata Vilkas verkkokauppa. Klarna on sinuun yhteydessä. Klarnan tuotteisiin liittyviin kysymyksiin löydät vastaukset Klarnan Kauppiastuesta (kauppa@klarna.fi).

Vilkas X Klarna

Saat kaiken tämän

Yhteistyössä Klarnan kanssa, Vilkas tarjoaa asiakkailleen Klarna Checkoutin, markkinoiden kokonaisvaltaisimman kassaratkaisun esiasennettuna, ilman Klarnan aloitus- tai kuukausimaksua! Maksat vain käytöstä.

  • Vilkas-kauppiaan kuukausimaksuton hinnoittelu - 0€/kk + Klarnan komissio 2,89% + 0,35€ (hinta koskee uusia asiakkaita alkaen 1.2.2023)
  • Sujuva käyttöönotto - Klarnan Checkout maksutapa on esiasennettuna kaupassasi
  • Lisää suorituskykyä - Turvallinen ja yksinkertainen asiakkaan ostoprosessi
  • Varman tilityksen - Klarna kantaa luotto- ja petosriskin ja takaa, että yrittäjänä saat maksun myynnistäsi.

Asioinnin yksinkertaisuus ja nopeus kohottaa konversiotasi - yhä suurempi osa kassalle tulleista tekee myös ostopäätöksen.

Klarna-sivujen kuvat-2
Klarna Shipping Assistant

Asiakkaillesi avoimuutta ja joustavuutta

Toimitustavan valitsin luo yksinkertaisen toimitus- ja palautuskokemuksen tarjoamalla asiakkaillesi avoimuutta ja joustavuutta reaaliaikaisten toimitusvaihtoehtojen ja monipuolisen käyttöliittymään avulla. Lisäksi se lisää myyntiäsi, kun toimituksesta on tehty asiakkaallesi sulavaa ja helppoa.

Katso vierestä miten Klarnan Shipping Assistant toimii! 

Useita maksutapoja

Joustavat maksuvaihtoehdot

Kaikki suositut maksutavat on sisäänrakennettu valmiiksi Klarna Checkoutiin: lasku, erämaksu, korttimaksu, verkkopankki ja MobilePay.

Hyödyntämällä joustavia maksuvaihtoehtoja kasvatat asiakkaasi ostovoimaa ja kannustimia lisätä tuotteita ostoskoriin.

Asiakkaiden suosikki

Pohjoismaiden suosituin

Klarna Checkout on rakennettu ostokokemukseen keskittyen. Se täyttää asiakkaiden odotukset nopeista ja helpoista maksuista, henkilökohtaisuutta unohtamatta. Asiakaslähtöinen kassaratkaisun vuoksi useammat asiakkaat tekevät ostoksensa loppuun ja palaavat asioimaan kanssasi.

Räätälöitävä

Mukauta haluamallasi tavalla

Klarna Checkout on suunniteltu vastaamaan brändiäsi. Voit muokata suunnittelua ja valita, mitä toimitusvaihtoehtoja haluat tarjota asiakkaillesi. Klarna Shipping Assistantin avulla voit lisätä konversiota entisestään toimitustapavalinnan ollessa saumaton osa Checkoutia.

Klarna Checkout on rakennettu ostokokemukseen keskittyen. Se täyttää asiakkaiden odotukset nopeista ja helpoista maksuista, henkilökohtaisuutta unohtamatta.

Avaa Vilkas Now -verkkokauppa

Sieltä löydät Klarnan maksutavan valmiiksi asennettuna. Valmiiden moduulien ansiosta koko kaupan rakentaminen valmiiksi on kyllä yhtä helppoa. Voit kokeilla verkkokauppaa ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman sitoumuksia.

Avaa now-verkkokauppa