Verkkokaupan markkinointi - palvelut käytössäsi

Muista digitaalisen markkinoinnin tehokkuus sähköisessä kaupankäynnissä! Markkinoinnin kumppanimme tarjoavat sinulle edistyksellisiä työkaluja, joiden avulla saat hankittua lisää asiakkaita verkkokauppaasi.

vilkas-verkkokauppa-markkinointi-kukkaseppele
Custobar

Custobar

Custobar on johtava asiakastieto- ja markkinointiautomaatioalusta, joka vie markkinointisi uudelle tasolle. Keräämällä asiakkaiden myynti- ja käyttäytymisdatan yhteen järjestelmään, visuaaliset tiedonhallinta- ja analytiikkatyökalut mahdollistavat asiakaskokemuksen parantamisen.

Custobar on suomalainen menestystarina ja edelläkävijä maailmassa.

Videoly_Logotype_black

Videoly

Kasvata konversiota ja paranna SEO-näkyvyyttä videoilla. Videoly on suomalainen palvelu, joka yhdistää tuotevideot, tekijät ja verkkokaupat. Videolyn palvelulla lisäät tuotevideoita automaattisesti Youtubesta verkkokaupan tuotekorteille.

Kuluttajien tai muiden auktoriteettilähteiden tekemät arvosteluvideot tai esimerkiksi ohjevideot saavat asiakkaat viihtymään verkkokaupassasi pidempään ja auttavat tekemään ostopäätöksen.

Creamailer

Creamailer uutiskirjetyökalu

Kotimaisen Creamailerin avulla kerrot asiakkaillesi kauppasi uutuuksista ja alennuksista helposti. Sähköpostimarkkinoinnin teho on kiistaton, se tavoittaa asiakkaat kohdennetusti. Creamailerin editorin avulla teet mielenkiintoista ja oman näköistä markkinointia asiakkaillesi käden käänteessä.

Tutustu Vilkkaan ja Creamailerin yhteistyöhön.

Nosto

Nosto

Nosto mahdollistaa personoidun ostokokemuksen verkkokaupassa. Nosto tarjoaa verkkokaupoille markkinointipalvelua, jonka avulla voit näyttää verkkokaupassasi asiakkaille tuotenostoja heitä kiinnostavista tuotteista tai lähettää sähköposteja tilauksen kesken jättäneiden asiakkaille.

Google

Google

Google Ads antaa mahdollisuuden mainostaa verkkokauppasi tuotteita Googlen hakutuloksissa. Mainonnan avulla tuotteesi löydetään helpommin ja se auttaa verkkokauppaasi menestymään.

Google Analyticsin avulla näet sivustosi kävijöiden määrän tai mistä kävijät ovat tulleet. Analytiikkatietojen avulla pystyt seuraamaan ja ymmärtämään verkkokauppasi asiakkaiden käyttäytymistä sekä heidän tarpeitaan.

Google My Business auttaa tavoittamaan ja aktivoimaan asiakkaita Googlen Haussa ja Mapsissa. Voit julkaista yritysprofiilissa esim. tuotekuvia, lisätä yrityksen verkkosivuston, osoitteen ja aukioloajat.

Facebook

Facebook

Facebook yhdistää ystävät, perheen ja yhteisöt. Tavoita asiakkaat ja fanit maailman suurimmasta sosiaalisesta mediasta.

Facebook-mainonnan avulla voit kohdistaa kustannustehokkaasti verkkokauppasi mainontaa. Mainonnalla voit lisätä verkkokauppasi ja tuotteidesi tunnettuutta ja parantaa niiden konversiota.

Facebook-pikseli auttaa ymmärtämään verkkokauppasi kävijöiden käyttäytymistä ja sen avulla Facebookin mainonnan tarkempi kohdentaminen on helpompaa. Sen lisäksi pikseli mahdollistaa mainoksien konversioiden mittaamista.

Facebook on osa Metaa.

Instagram

Instagram

Tavoita asiakkaasi ympäri maailmaa kuvien voimalla. Instagrammin kautta voit edistää brändisi visuaalista mielikuvaa, tavoittaa yritykselle tärkeitä kohderyhmiä sekä inspiroida verkkokauppasi asiakkaitasi ja opastaa heitä heille tärkeissä asioissa.

Instagram-mainonnan avulla voit tuoda yrityksesi brändiä esille, boostata postauksiasi ja seurata mainonnan tehokkuutta.

giosg_logo

Giosg

Giosg on kotimainen palvelu, joka tarjoaa modernin ja tietoturvallisen keskustelualustan asiakaskohtaamisiin. Vilkkaan integroima Suomi.fi -tunnistautuminen mahdollistaa Giosgin palvelun turvallisen käytön esimerkiksi reseptilääkkeisiin, kun asiakas tunnistautuu vaivattomasti.

Markkinapaikat

Älä unohda markkinapaikkoja

Verkkokauppiaiden kannattaa hyödyntää myös markkinapaikkoja tuotteiden myymisessä ja niiden näkyvyydessä. Markkinapaikat ovat hyvä mahdollisuus tavoittaa uusia verkkokaupan asiakkaita.

Amazon

Maailman suurin verkkokauppa ei olisi mitään ilman pienempiä verkkokauppiaita. 

eBay

Tavoita yli 140 miljoonaa aktiivista asiakasta ympäri maailmaa. 

Huuto.net

Myy ylimääräiset tai poistomyynnissä olevat tavarasi vaivattomasti.

NettiX

Tavoitat suomalaiset kuluttajat; päättäjät, parikymppiset tai pääkaupunkilaiset. 

Tutustu markkinoinnin tukisivuihin:

Vilkas Now Vilkas Suite