Uutta: RateCompass-tuotearviointipalvelu on saatavilla

Uusi kotimainen tuotearviointipalvelu, RateCompass, on nyt saatavilla Vilkas Now -kauppiaillemme. Tuotearviot ovat olleet kovasti toivottu ominaisuus kauppiaidemme keskuudessa, ja siihen toiveeseen on nyt vastattu. 

RateCompass tarjoaa arvokkaat työkalut asiakaspalautteen keräämiseen ja esittämiseen suoraan verkkokaupassa, auttaen parantamaan verkkokaupan asiakaskokemusta ja lisäämään myyntiä. Tuotearvostelupalvelun avulla asiakkaat voivat jättää arvosteluja ja arvioita verkkokaupan tuotteista – joko tähdillä tai peukuilla sekä sanallisesti arvioiden. Verkkokauppias vahvistaa arviot, ja tämä kokonaisuus lisää verkkokaupan luottamusta ja auttaa niin uusia kuin vanhojakin asiakkaita tekemään parempia ostopäätöksiä.

RateCompass tuotearviointipalvelun hyödyt Vilkas Now -kauppiaille:

  • Helppo integrointi verkkokauppaasi suoraan kaupan taustahallinnan sovelluskaupasta
  • Automaattinen arvostelupyyntöjen lähetys asiakkaille ja arviointien moderointi palvelun taustahallinnassa
  • Käytössäsi on reaaliaikainen palaute ja analytiikka
  • Paranna näkyvyyttäsi ja luotettavuuttasi keräämällä ja esittämällä aitoja asiakasarvioita

RateCompass_arvostelu

 

Miksi tuotearvostelut ovat tärkeitä verkkokaupassa?

Tuotearvostelut ovat olennainen osa verkkokaupankäyntiä, ja ne voivat vaikuttaa merkittävästi  myynnin kasvuun. Arvostelut verkkokaupassa ovat erityisen tärkeitä, sillä ne:

  1. Lisäävät luottamusta: Tuotearvostelut tarjoavat todistusaineistoa tuotteiden laadusta ja toimivuudesta suoraan niitä käyttänieltä asiakkailta. Uudet asiakkaat luottavat usein enemmän vertaisarviointeihin kuin pelkkään markkinointiin, mikä vahvistaa heidän halua ja luottamusta tehdä ostoksia sivustollasi.

  2. Parantavat konversioita: Kun potentiaaliset asiakkaat näkevät, että tuotteillasi on positiivisia arvosteluja, heidän todennäköisyytensä ostamiseen kasvaa. Arvostelut vähentävät epävarmuutta ja auttavat asiakkaita tekemään tietoisempia ostopäätöksiä.

  3. SEO-hyödyt: Tuotearvostelut tuottavat uutta ja ainutlaatuista sisältöä verkkokauppasi sivuille, mikä auttaa parantamaan sivustosi hakukoneoptimointia (SEO). Parempi näkyvyys hakukoneissa tarkoittaa enemmän kävijöitä verkkokauppaan ja sitä kautta nostaa mahdollisia myyntejä.

  4. Asiakasymmärryksen syventäminen: Arvostelut antavat arvokasta tietoa siitä, mitä asiakkaasi ajattelevat tuotteistasi. Tämä tieto auttaa sinua kehittämään tuotteitasi ja palveluitasi vastaamaan asiakkaiden tarpeita paremmin.

  5. Social proof: Tuotearvostelut toimivat sosiaalisena todisteena (social proof), joka vahvistaa tuotteesi suosiota ja hyväksyttävyyttä. Tämä "laumavaikutus" voi kannustaa muita asiakkaita tekemään ostopäätöksen, kun he näkevät, että muutkin ovat tyytyväisiä hankintaansa.

RateCompassin käyttöönotto on helppoa

Uuden tuotearviointipalvelun otat helposti käyttöösi suoraan Vilkas Now-verkkokauppasi taustahallinnan sovelluskaupasta – katso ylläolevasta videosta kuinka asennus tapahtuu aivan silmänräpäyksessä! Palvelun käyttö on helppoa ja intuitiivista ja suunniteltu kotimaisen verkkokauppiaan toiveesta juuri hänen tarpeeseensa.

Jos kuitenkin tarvitset apua käyttöönoton kanssa apua, olethan meihin rohkeasti yhteydessä sähköpostilla info@ratecompass.eu. Autamme mielellämme käyttöönoton kanssa. 

Takaisin

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Noora Kahra Vilkkaan kumppanuuksien kehittämisen johtoon

Kesäkuussa Vilkkaan työyhteisöön saatiin jälleen vahvistusta, kun Noora Kahra aloitti uudessa...

Kansainvälinen myynti - laajenna hallitusti verkkokaupalla

Moni verkkokauppias aloittaa myyntiuransa kotimaisilta markkinoilta ja vasta myöhemmin,...

Veroalueet ja niiden muokkaaminen verkkokaupassa

1.7.2021 tulee voimaan uusi laki, joka koskee myyntiä EU-maissa kuluttajille tai muille...