Ulkoasun visuaalinen suunnitelma

Verkkokaupan ulkoasun tulee luoda asiakkaalle positiivisen mielikuvan yrityksestäsi sekä ennen kaikkea – ohjata kohti konversiota. Verkkokaupan käytettävyyden ammattilaisemme toteuttaa kauppasi ulkoasulle visuaalisen suunnitelman, jonka jälkeen sinulla on toteutettava kokonaisuus verkkokauppaasi.

Tilaa suunnitelma
Koreus ulkoasu
Koreus verkkokaupan etusivu
Ulkoasun visuaalinen suunnitelma

Ulkoasu on enemmän kuin pelkkä mielikuva

Kaupallisesta näkökulmasta verkkokaupan ulkoasu vaikuttaa suoraan myyntiin ja kannattavuuteen. Ammattimaisesti suunniteltu ulkoasu auttaa houkuttelemaan asiakkaita, pitämään heidät sivustolla pidempään ja ohjaamaan heitä ostamaan tuotteita tai palveluita. Selkeä ja houkutteleva ulkoasu tekee tuotteista houkuttelevampia ja auttaa esittelemään ne houkuttelevalla tavalla. Lisäksi, kun käyttökokemus on sujuva ja intuitiivinen, asiakkaat ovat todennäköisemmin valmiita tekemään ostoksia ja palaamaan sivustolle uudelleen.

Ulkoasun visuaalinen suunnitelma

Palvelun sisällöstä

Ulkoasun suunnittelee verkkokaupan käytettävyyden ja ulkoasun asiantuntija. Palvelussa suunnitellaan ulkoasun visuaalisuus, jonka voi toteuttaa ulkoinen toimija toiseen kauppapohjaan.

Suunnitelma sisältää:
  • Etusivu
  • Tuoteryhmäsivu
  • Tuotesivu
  • Sisältösivu
  • Ostoskori
  • Kirjaudu sisään / Rekisteröidy / Oma tili (pääsivu)
  • Tilausprosessin yleisnäkymä (ensimmäinen sivu)
oletkaunis_ulkoasu

Hinta alk. 1800 € (alv. 0%)

Tilaa suunnitelma

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää

Ulkoasun_visuaalinen_suunnitelma
vilkas-group-pieta-honkakoski-1
Myyvä ulkoasu

Verkkokaupan käytettävyyden asiantuntija apunasi

Verkkokaupan käytettävyyden ammattilainen ymmärtää käyttäjäkokemuksen perusteet, brändäyksen, visuaalisen houkuttelevuuden ja käytettävyyden, ja varmistaa näin, että verkkokauppa houkuttelee asiakkaita, luo luottamusta ja mahdollistaa korkeamman konversion sekä pitkäaikaisen asiakasuskollisuuden.