Vilkas Akatemia

Opi verkkokaupan myynnistä ja liiketoiminnasta - Vilkas Akatemia

vilkas akatemian koulutukset
uutta 2023

Vilkas kouluttaa

Hyppää Vilkkaan kokeneiden verkkokaupan asiantuntijoiden mukaan. Koulutuksen käsittelevät verkkokauppialle tärkeimpiä aiheita, kuten verkkokaupan liiketoiminnan kehittämistä, myyntiä verkkokaupassa sekä verkkokaupan markkinointia. Koulutukset toteutetaan etänä (Zoom).

tutustu koulutuksiin
FB-POSTAUKSET-10

Vilkas Akatemiassa saat neuvoja verkkokaupan asiantuntijoilta mm. seuraavista aiheista 👇

Verkkokaupan perustaminen

Jaamme tietoa mm. verkkokaupan perustamiseen liittyvistä parhaista käytänteistä sekä annamme vinkkejä, miten taklata tyypillisimmät virheet. Yksi tapa perustaa verkkokauppa, on vain perustaa kauppa ja lähteä liikkeelle kehittäen sitä palautteen mukaan. Esim. Now-kaupan perustaminen on nopeaa.

Verkkokaupan markkinointi

Pelkkä verkkokaupan perustaminen ei vielä tuo sinulle myyntiä. Verkkokauppa pitää tuoda asiakkaille tunnetuksi, mielellään monikanavaisesti. Järjestämme tilaisuuksia, joihin tuomme hyviksi toteamiamme markkinoinnin välineitä ja keinoja, mm. Googlen palveluita.

Verkkokaupan liiketoiminta

Verkkokaupan liiketoimintaa on tärkeää lähteä miettimään jo ennen kaupan perustamista. On monia perusasioita, joita voi pohtia jo etukäteen, kuten kenelle myydään, mitä maksu- ja toimitustapoja asiakkaat käyttävät, millä tuotteilla lähdetään liikkeelle tai mitä suunnitelmia on tulevaisuuteen.

Maksutavat ja toimitustavat

Kutsuvan ulkoasun ja tuotteiden lisäksi yksi tärkeimpiä verkkokaupan onnistumisen tekijöitä ovat maksu- ja toimituspalvelut. Palvelut kehittyvät koko ajan ja toisaalta asiakkailta tulee aina uusia toiveita. Autamme teitä pysymään kartalla uusista maksu- ja toimitustapojen uusista tuulista.

Tulevat Vilkas webinaarit

Verkkokauppiaille suunnatuissa webinaareissa käsitellään kuukausittain verkkokauppiaille suunnattuja teemoja verkkoliiketoiminnan kehittämisen ja myynnin kasvattamisen parista.

Webnaarimme ovat maksuttomia ja kaikille verkkokauppiaille avoimia.

tutustu webinaareihin

Webinaaritallenteita

Webinaaritallenne

Kotimaisuuden hyödyntäminen

Suomalaisen Työn Liiton Jokke Eljala kertoo meille, mitkä asiat vaikuttavat suomalaisten ostopäätöksiin. kuulemme Osta työtä Suomeen päivästä – mitä, missä, milloin? Merja kertoo, miten voit tuoda kotimaisuutta esiin yhteisenä teemapäivänä ja otat siitä kaiken hyödyn irti.

Webinaaritallenne

Verkkokaupan myynnin kasvattaminen

Miten teet myyntiä verkkokaupallasi? Webinaarissa opit parhaimmat ja kustannustehokkaimmat kanavat verkkokauppasi myyntilukujen nostoon. Valmistaudu loppuvuoden suosittuun kauppasesonkiin varmistamalla nettinäkyvyytesi Tribetailin Growth Hacking spesialistin vinkkien avulla.

Webinaaritallenne

Asiakkaan tunnistaminen monikanavaisesti

Miksi asiakkaan tunnistaminen monikanavaisesti on niin tärkeää? Webinaarissa Custobarin toimitusjohtaja Tatu Kuivalahti puhuu asiakasdataan perustuvan viestinnän puolesta.

Webinaaritallenne

Verkkokaupan rakentaminen

Tervetuloa perustamaan kanssamme verkkokauppaa! Tässä webinaarissa käsittelimme seuraavia teemoja: Now verkkokaupan avaaminen, tuotteiden lisääminen verkkokauppaan, tuoteryhmät, sisällön luominen verkkokauppaan, toimitus ja maksutavat.

Webinaaritallenne

Verkkokaupan perustamisen parhaat käytänteet

Mitenköhän siitä omasta verkkokaupasta saisi mahdollisimman hyvän? Tuotteiden ja sisällön tekeminen on Vilkas Now verkkokaupassa tehty helpoksi ja suoraviivaikseksi eikä sivuston rakenteita tai toimintaa tarvitse kauppaa rakentaessa miettiä, mutta silti löytyy asioita, mitä kannattaa ottaa huomioon jo heti alusta lähtien kun verkkokauppaa alkaa rakentamaan.

Asiantuntijoidemme julkaisut sinulle

Verkkokaupan ulkoasu
Blogi

Verkkokaupan ulkoasu uusiksi?

Verkkokaupan ulkoasua uudistamalla voidaan parantaa verkkokaupan ostoprosessia, käytettävyyttä, erottuvuutta ja muutetaan brändi asiakasta puhuttelevaksi. Helposti ajatellaan, että verkkokaupan ulkoasun uudistaminen tarkoittaa kuvien, värien tai fonttien vaihtamista.

vilkas verkkokaupan perustamisen vinkit
Blogi

Verkkokaupan perustaminen - tuen vinkit hyvään perustaan

Verkkokaupan perustaminen voi vaikuttaa isolta haasteelta, mutta yleensä aloittamisessa isoin työ on hyvän liikeidean keksimisessä, tukkureiden löytämisessä, kilpailija-arvioinnissa ja sitä kautta hinnoittelussa.

Vinkeillä kivijalasta verkkoon
Blogi

5 vinkkiä, joiden avulla viet kauppasi kivijalasta verkkoon 

Koko kaupan ala elää voimakkaassa murroksessa. Asiakkaat siirtyvät verkkoon kiihtyvällä tahdilla. Kivijalkakauppa sekä kauppakeskukset ovat menettäneet myyntiä kotimaisille ja ulkomaisille verkkokaupoille.

Verkkokaupan automaattiset viestit
Blogi

Miksi verkkokauppani automaattiset viestit eivät mene perille?

Oletko viime aikoina kohdannut tilanteen, jossa verkkokaupastasi lähettämät automaattiset viestit eivät tavoita asiakkaitasi? Nyt aiempaa useammin vastaanottavasta päästä palautuu ilmoitus, että viestiä ei ole toimitettu perille ja ilmoittaja on Googlen sähköpostipalvelu.

verkkokaupan pikaoppaat
Ilmaiset oppaat

Verkkokaupan pikaoppaat

Oletko miettimässä verkkokaupan perustamista? Vai onko sinulla jo verkkokauppa, mutta et ole vielä varma käytätkö oikeita menetelmiä ja välineitä kaupan hallinnassa ja markkinoinnissa?

Ilmaiset oppaamme auttavat aloittelevia ja vähän kokeneempiakin verkkokauppiaita saamaan kaupastaan isomman hyödyn pienemmällä vaivalla.

Ajankohtaista verkkokauppiaille

Katso kaikki kirjoitukset
verkkokauppa Ulkoasu

Kolme tärkeintä vinkkiä verkkokaupan ammattimaiseen ulkoasuun

Ulkoasu ei ole tärkein asia verkkokaupassasi, mutta se on varmasti asia, jonka potentiaalinen asiakkaasi ensimmäisenä huomaa. Hyvä ensivaikutelma houkuttelee käyttäjän tutustumaan kauppaasi ja sen ...

Lue lisää
Uutinen

Kolme tärkeintä vinkkiä verkkokaupan ammattimaiseen ulkoasuun

Uutinen

Verkkokaupan myynnin 4K-kaava: tuotehinnoittelu, huomioi nämä

Uutinen

Verkkokaupan 4K-kaava: Näin kasvatat asiakkaidesi ostosten kokoa

Uutinen

Selkeä verkkosisältö houkuttelee asiakkaita verkkokauppaan

Huomasithan myös nämä?

Vilkas Akatemia, 640 x 200 px

Verkkokauppiaan sanasto

Tähän sanastoon olemme koonneet erityisesti Vilkkaan verkkokauppiaille hyödyllisiä termejä. Termit liittyvät niin markkinointiin, verkkokauppa-alaan, tietotekniikkaan kuin Vilkkaaseenkin.

Lue lisää
Vilkas Akatemia, 640 x 200 px-1

Vilkas Blogi verkkokauppiaille

Blogi verkkokaupan pitämisestä, asiakaspalvelusta ja vähän tekniikastakin, prosessien järkeistämisestä ja nettibisneksen jatkuvasta kehittämisestä.

Lue lisää
Vilkas Akatemia, 640 x 200 px-1

Oppaat verkkokauppiaille

Oppaamme auttavat aloittelevia ja vähän kokeneempiakin verkkokauppiaita saamaan kaupastaan isoimman mahdollisen hyödyn irti pienemmällä vaivalla.

Lataa opas

Aloitteleva verkkokauppias? Tutustu tukisivuihimme ja tule mestariksi Vilkas Now -verkkokauppiaana. 

Opi lisää

Kehitätkö verkkokauppaasi? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään eteenpäin.

Ota yhteyttä