Vilkas Akatemia

Opi verkkokaupalla myymisestä ja liiketoiminnasta - Vilkas Akatemia

Tulevat Vilkas webinaarit

Verkkokauppiaille suunnatuissa webinaareissa käsitellään kuukausittain verkkokauppiaille suunnattuja teemoja verkkoliiketoiminnan kehittämisen ja myynnin kasvattamisen parista.

Webnaarimme ovat maksuttomia ja kaikille verkkokauppiaille avoimia.

tutustu webinaareihin

Vilkas Akatemiassa saat neuvoja verkkokaupan asiantuntijoilta mm. seuraavista aiheista 👇

Verkkokaupan perustaminen

Jaamme tietoa mm. verkkokaupan perustamiseen liittyvistä parhaista käytänteistä sekä annamme vinkkejä, miten taklata tyypillisimmät virheet. Yksi tapa perustaa verkkokauppa, on vain perustaa kauppa ja lähteä liikkeelle kehittäen sitä palautteen mukaan. Esim. Now-kaupan perustaminen on nopeaa.

Verkkokaupan markkinointi

Pelkkä verkkokaupan perustaminen ei vielä tuo sinulle myyntiä. Verkkokauppa pitää tuoda asiakkaille tunnetuksi, mielellään monikanavaisesti. Järjestämme tilaisuuksia, joihin tuomme hyviksi toteamiamme markkinoinnin välineitä ja keinoja, mm. Googlen palveluita.

Verkkokaupan liiketoiminta

Verkkokaupan liiketoimintaa on tärkeää lähteä miettimään jo ennen kaupan perustamista. On monia perusasioita, joita voi pohtia jo etukäteen, kuten kenelle myydään, mitä maksu- ja toimitustapoja asiakkaat käyttävät, millä tuotteilla lähdetään liikkeelle tai mitä suunnitelmia on tulevaisuuteen.

Maksutavat ja toimitustavat

Kutsuvan ulkoasun ja tuotteiden lisäksi yksi tärkeimpiä verkkokaupan onnistumisen tekijöitä ovat maksu- ja toimituspalvelut. Palvelut kehittyvät koko ajan ja toisaalta asiakkailta tulee aina uusia toiveita. Autamme teitä pysymään kartalla uusista maksu- ja toimitustapojen uusista tuulista.

Webinaaritallenteita

Webinaaritallenne

Kotimainen uutiskirjetyökalu verkkokauppiaille

Sähköpostimarkkinoinnin teho on kiistaton, se tavoittaa asiakkaat kohdennetusti. Creamailerin Olli Uuksulainen tulee kertomaan meille, miten saat asiakaslistasi hyötykäyttöön ja myyntikäyrät kasvuun uutiskirjeiden avulla.
Webinaaritallenne

Kotimaisuuden hyödyntäminen

Suomalaisen Työn Liiton Jokke Eljala kertoo meille, mitkä asiat vaikuttavat suomalaisten ostopäätöksiin. kuulemme Osta työtä Suomeen päivästä – mitä, missä, milloin? Merja kertoo, miten voit tuoda kotimaisuutta esiin yhteisenä teemapäivänä ja otat siitä kaiken hyödyn irti.

Webinaaritallenne

Verkkokaupan myynnin kasvattaminen

Miten teet myyntiä verkkokaupallasi? Webinaarissa opit parhaimmat ja kustannustehokkaimmat kanavat verkkokauppasi myyntilukujen nostoon. Valmistaudu loppuvuoden suosittuun kauppasesonkiin varmistamalla nettinäkyvyytesi Tribetailin Growth Hacking spesialistin vinkkien avulla.

Asiantuntijoidemme julkaisut sinulle

vilkas-toimittajan-valitseminen
Blogi

Kolme tärkeintä vinkkiä ammattimaiseen ulkoasuun

Ammattimainen ja tyylikäs verkkokauppa on yksi menestyvien yritysten avaintekijöistä, sillä yhä useammin ostopäätös tehdään jo verkkosivustolla, vaikka tuotteen noutaisikin kivijalasta.

Tässä siis kolme vinkkiä joiden avulla saat vakuutettua verkkokauppasi kävijät ulkomuodollaan - valokuvat, ulkoasun sopivuus kaikille näytöille sekä ohjeet yhtenäisen kokonaisuuden rakentamiseen.

FB-POSTAUKSET-10
Blogi

Verkkokaupan raportit - hyödynnä dataa suoraan konepellin alta

Verkkokaupasta kertyy jatkuvasti ja valtavasti dataa kauppiaan käyttöön. Informaatiota täytyy kuitenkin jäsennellä, jotta se kertoo sinulle asiat, joita sen haluatkin kertovan. Verkkokauppiaana on hyvä pyrkiä erittelemään mikä toimii ja mikä ei. Johtopäätöksiä tulisi tehdä datan perusteella, ei mutu-tuntumalla.

FB-POSTAUKSET-9
Blogi

5 vinkkiä, joiden avulla viet kauppasi kivijalasta verkkoon 

Koko kaupan ala elää voimakkaassa murroksessa. Asiakkaat siirtyvät verkkoon kiihtyvällä tahdilla. Kivijalkakauppa sekä kauppakeskukset ovat menettäneet myyntiä kotimaisille ja ulkomaisille verkkokaupoille.

 

FB-POSTAUKSET
Blogi

Selkeä verkkosisältö houkuttelee asiakkaita verkkokauppaan

Osoittaako verkkokauppasi analytiikka paljon ostoksen kesken jättäneitä tai muuten vaan nopeasti poistuneita vierailijoita? Muokkaamalla verkkokaupan sisältöä ymmärrettäväksi ja selkeäksi pidät huolta siitã, että vaikeakäyttöistä tai monimutkaista verkkosisältöä karsastavat asiakkaat eivät poistu sinun kaupastasi.

verkkokaupan pikaoppaat
Ilmaiset oppaat

Verkkokaupan pikaoppaat

Oletko miettimässä verkkokaupan perustamista? Vai onko sinulla jo verkkokauppa, mutta et ole vielä varma käytätkö oikeita menetelmiä ja välineitä kaupan hallinnassa ja markkinoinnissa?

Ilmaiset oppaamme auttavat aloittelevia ja vähän kokeneempiakin verkkokauppiaita saamaan kaupastaan isomman hyödyn pienemmällä vaivalla.

Ajankohtaista verkkokauppiaille

Katso kaikki kirjoitukset
verkkokauppa vilkas now

Oma verkkokauppa helposti - Vilkas Now sisältää kaiken oleellisen

Verkkokaupan perustaminen voi tuntua monimutkaiselta ja aikaa vievältä prosessilta. Kun haluat perustaa oman verkkokaupan helposti, kannattaa harkita valmiita ratkaisuja, joissa yksinkertaisen ...

Lue lisää
Uutinen

Oma verkkokauppa helposti - Vilkas Now sisältää kaiken oleellisen

Uutinen

Verkkokaupan asiakaskokemuksen parantaminen tekoälyn avulla

Uutinen

Uutta: RateCompass-tuotearviointipalvelu on saatavilla

Uutinen

Tiedätkö, miksi asiakas ostaa juuri sinun verkkokaupastasi?

Huomasithan myös nämä?

Vilkas Akatemia, 640 x 200 px

Verkkokauppiaan sanasto

Tähän sanastoon olemme koonneet erityisesti Vilkkaan verkkokauppiaille hyödyllisiä termejä. Termit liittyvät niin markkinointiin, verkkokauppa-alaan, tietotekniikkaan kuin Vilkkaaseenkin.

Lue lisää
Vilkas Akatemia, 640 x 200 px-1

Vilkas Blogi verkkokauppiaille

Blogi verkkokaupan pitämisestä, asiakaspalvelusta ja vähän tekniikastakin, prosessien järkeistämisestä ja nettibisneksen jatkuvasta kehittämisestä.

Lue lisää
Vilkas Akatemia, 640 x 200 px-1

Oppaat verkkokauppiaille

Oppaamme auttavat aloittelevia ja vähän kokeneempiakin verkkokauppiaita saamaan kaupastaan isoimman mahdollisen hyödyn irti pienemmällä vaivalla.

Lataa opas

Aloitteleva verkkokauppias? Tutustu tukisivuihimme ja tule mestariksi Vilkas Now -verkkokauppiaana. 

Opi lisää

Kehitätkö verkkokauppaasi? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään eteenpäin.

Ota yhteyttä