Vilkas verkkokauppa-ratkaisut

Vilkas tarjoaa ratkaisuja kaikenkokoisiin verkkoliiketoiminnan tarpeisiin. Oli yritystoimintasi sitten sivutoimista, pienimuotoista tai tarvitset kattavan verkkokaupan, joka on juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöity projekti.

Bagstage-case-esimerkki
Verkkokaupan perustajille

Haluatko tehdä itse?

Pystytä verkkokauppa vikkelästi ja vaivattomasti

Kun etsit käyttäjäystävällistä ja helppokäyttöistä ratkaisua, jossa et tarvitse koodaustaitoja tai teknistä osaamista verkkokaupan hallitsemiseksi – olet oikeassa paikassa. Verkkokaupan käyttöliittymä on helppo ja intuitiivinen, joten voit keskittyä pääasiaan – myyntiin - sen sijaan, että kuluttaisit aikaa teknisten ongelmien ratkaisemiseen. 

Suosittelemme sinulle helppokäyttöistä Vilkas Now:ta sisältää valmiit liitynnät suosittuihin maksu- ja logistiikkapalveluihin, valmiit toimialakohtaiset ulkoasuteemat, ja ennen kaikkea helppokäyttöisen verkkokaupan hallinnan. Ratkaisu sinulle, joka haluat pystyttää kauppasi pystyyn itse – helposti ja nopeasti. Ratkaisu soveltuu myös vaativampaan myyntiin.

now_villawool_500x600
Liiketoiminnan kehittäjille

Tarvitsetko juuri yrityksellesi sovitetun ratkaisun?

Räätälöidyt projektit

Vaativampaan yrityksen tarpeeseen sopii erinomaisesti avoimen lähdekoodin skaalautuva ratkaisu, johon löytyy yli 4000 valmista laajennusta ja liityntää. 

Vilkas PrestaShop -verkkokauppa rakennetaan laajasti käytössä olevan avoimen lähdekoodin PrestaShop -verkkokauppa-alustalle. Se tarjoaa vakiona toimivan kokonaisuuden verkkokaupankäyntiin, ja on laajasti kustomoitava. Se tarjoaa hyvän kodin erityisesti kasvua tavoitteleville ja jo vakiintunutta liiketoimintaa pyörittäville yrityksille. 

PrestaShop on suunniteltu alusta verkkokaupankäyntiin, ja se onkin yksi suosituimmista verkkokauppa-alustoista. Ratkaisua käyttää yli 300 000 yritystä maailmanlaajuisesti. Yksi PrestaShopin tärkeimmistä eduista on sen helppokäyttöisyys ja se, että se skaalautuu tarpeidesi mukaan. 

prestashop_villawool_500x600
Vilkas Go
Siirrä kauppasi Vilkkaalle

Siirrä kauppasi Vilkkaalle

Tarjoamme monipuoliset ratkaisut verkkokaupan pyörittämiseen. Tarvitset sitten helppokäyttöistä ja nopeaa tee-se-itse -verkkokauppapohjaa, tai vahvasti kustomoitua sekä skaalautuvaa verkkokaupparatkaisua integraatioit huomioiden – autamme sinua yli 25 vuoden verkkokauppakokemuksella. 

Tunnemme verkkoliiketoiminnan vaatimukset, ja tuemme menestystäsi osaamisella ja asiantuntijuudella. Olemme pitkäaikainen digitaalisen myynnin kumppani jo yli tuhannelle kotimaiselle toimijalle.

Liiketoiminnan kehittäjille

Toimialakohtainen verkkokaupparatkaisu apteekin tarpeisiin

Vilkas Verkkoapteekki

Erityisesti verkkoapteekkeja varten kehitetty verkkokauppa pitää sisälläään useita juuri apteekeille hyödyllisiä liityntöjä ja muita myyntiä lisääviä ominaisuuksia. Apteekkiliiketoiminta on vahvasti säädeltyä, jolloin tavallinen verkkokaupparatkaisu ei riitä apteekin tarpeisiin. Vilkas on kehittänyt ja tarjonnut apteekin verkkokaupparatkaisua jo yli 20 vuotta - ja on alan johtavien apteekkien käytössä. 

apteekkishop
Hyödyt

Olemme sitoutuneita tarjoamaan parhaat ratkaisut ja palvelut, joilla viet liiketoimintaasi jatkuvasti eteenpäin.

Tyytyväisyystakuu

Pystymme lupaamaan 100 %:n tyytyväisyystakuun palvelullemme.

Luotettava kumppani

Toimimme aina reilusti ja avoimesti: se, mitä luvataan, myös pitää.

Kotimainen asiakaspalvelu

Paikallinen ja asiantunteva asiakastuki palvelee sinua paremmin.

Tehokkaat integraatiot

Saat liitynnät hyväksi havaittujen maksu-, logistiikka-, kirjanpito- ja markkinointikumppaneiden työkaluihin.

Pidä asiakkaasi tyytyväisinä

Fiksusti suunnitellussa verkkokaupassa käyttökokemus on kunnossa: ostaminen on helppoa ja miellyttävää, eikä jää yhteen kertaan. Tyytyväiset asiakkaat tulevat takaisin ja ostavat kerralla enemmän.

Toimimme aina avoimesti ja suoraselkäisesti

Sanomme ei piilokuluille, loukuille ja ansoille.

Yritysesittely