Apua ja asiantuntemusta verkkokaupan kehittämiseen

Tarjoamme asiantuntevaa apua verkkokaupan ulkoasun ja toiminnallisuuksien asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Halutessasi voit ulkoistaa verkkokaupan pystyttämisen kokonaisuudessaan meille.

yvette

Vilkkaan Spesialisti apunasi

Jos haluat Vilkkaan asiantuntijalta neuvoa verkkokaupan laajempaan kehittämiseen, voit tilata apuun Vilkkaan spesialistin! Palvelumme auttaa sinua esimerkiksi silloin kun kaipaat henkilökohtaista koulutusta verkkokaupan toimintojen käyttöön tai haluat, että teemme puolestasi pieniä tai isoja muutoksia verkkokaupan sisältöön tai ulkoasuun.

Henkilökohtaisessa koulutuksessa voimme käydä läpi etäyhteydellä kauppasi ominaisuuksia ja tehdä muutoksia yhdessä. Koulutus voi sisältää verkkokaupan yleistä käyttöä, ulkoasun muokkausta, markkinointia ja muita kysymyksiä tilanteen ja tarpeen mukaan. Samalla voidaan tehdä muutoksia suoraan kauppaan workshop-tyyppisesti. Yhdessä tekemällä opit toiminnot itse ja osaat tehdä vastaavat asiat seuraavalla kerralla itse.

Jos et itse ehdi tehdä muutoksia kauppaasi, on palvelumme sinua varten. Jos haluat kaupan etusivulle uuden bannerin tai freesata kaupan ulkoasua, saat avun meiltä.

Palvelun hinta on 90 €/h, minimilaskutus 55 € (hinnat alv 0).

vilkas_o3_ulkoasu
vilkas_p3_avaimet

Avaimet käteen -verkkokauppatoteutus

Avaimet käteen -palvelulla voimme tehdä teille toimivan verkkokaupan haluamillanne määrityksillä. Avaimet käteen palveluun kuuluu kaupan luonti ja asetusten määrittäminen esitietolomakkeessa annettujen tietojen pohjalta. Asetuksiin sisältyy mm. toimitustavat, maksutavat, yhteystiedot, sähköpostiasetukset ja veroasetukset.

Suunnittelemme ja luomme verkkokauppaasi yrityksesi ilmeeseen räätälöidyn ulkoasun, joka vastaa yrityksesi brändiä. Uudessa ulkoasussa hyödynnetään mukautuvia teemoja, jolloin erillistä mobiilinäkymää ei enää tarvita, vaan sama ulkoasu toimii myös mobiililaitteella selaaville. Suunnittelussa otetaan huomioon toiveesi kaupan ulkoasusta. Voit toimittaa meille sanallisen kuvauksen toiveistasi tai graafikon suunnitteleman luonnoskuvan, jonka pohjalta verkkokaupan ulkoasu rakennetaan. Tämän jälkeen luomme ulkoasun kaupan vakiotoiminnallisuuksia hyödyntämällä. Tämän ansiosta ulkoasun päivittäminen jatkossa onnistuu ilman koodin muokkaamista.

Tuotteet voidaan tuoda Excel-taulukossa. Tällöin tehdään taulukko, jossa on yksi rivi jokaista tuotetta varten. Avaimet käteen -palveluun kuuluu tuotteiden ja tuoteryhmien tuonti yhden kerran. Kaikki tuotteet ja tuoteryhmät kannattaa siis kasata kerralla valmiiksi ja yhteen taulukkoon.

Avaimet käteen palvelussa liitämme myös haluamanne, saatavilla olevat ulkopuoliset palvelut verkkokauppaan, mutta kolmansien osapuolien kanssa emme voi tehdä sopimuksia puolestanne. Neuvomme kuitenkin mielellämme oikeiden kumppanien valinnassa.

Toimitamme kaupan valmiina 30 päivän kuluessa tilauksesta ja materiaalien toimituksesta.

Hinta alk. 2500 €.

Kiinnostuitko?

Täytä oheinen lomake ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

vilkas_online_esittely_0