Etusivu » Vilkas Now

Vilkas Now

VILKAS NOW - MODERNI JA HELPPO

Vilkas Now on nätti, vikkelä, helppokäyttöinen ja moderni verkkokauppa-alusta sinulle, joka haluat avata kuluttajille suunnatun verkkokaupan nopeasti ja helposti. Vilkas Now sopii niin verkkokauppakonkareille kuin ensimmäistä kauppaansa avaavalle. Kaupan muokkaaminen käy kätevästi intuitiivisella drag and drop -menetelmällä. Ulkoasua varten voit valita jonkin tyylikkäistä, responsiivisista teemoista, jonka värejä pääset muokkaamaan yrityksesi brändin mukaiseksi. Vilkas Now on kuin valmis talo; kiinnitä vain tapetit ja kanna tuotteesi sisään.

SUJUVA KÄYTTÖKOKEMUS

Vilkas Now tarjoaa helpon ja selkeän käyttäjäkokemuksen sekä sinulle että asiakkaallesi. Intuitiivinen ylläpitosivusto sekä ohjattu asennus onnistuu käden käänteessä jopa ensimmäistä verkkokauppaansa avaavalta kauppiaalta. Verkkokaupan asiakasnäkymä toimii moitteetta kaikilla laitteilla näyttöpäätteistä älypuhelimiin ja on nätti kuin kolibri!

NÄYTTÄVÄ ULKOASU HELPOSTI

Valitse joku valmiista ulkoasuteemoista, vaihda siihen halutessasi yrityksesi brändivärit ja kuvitus ja kauppasi responsiivinen design on valmis. Helppoa kuin mikä! Koodaustaitoja et tarvitse.

Katso muutama nätti esimerkki Vilkas Now -kauppiaasta: Baby Wallaby, Suklaapuoti ja Zoi Organic.

TUEN SIIPIEN SUOJASSA

Vilkas Now on kauppiaalle helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Koodaustaitoja ei tarvita, joten et voi myöskään vahingossa hajottaa mitään verkkokaupassasi. Jos kuitenkin kaipaat neuvoja ja vinkkejä, on ilmainen tukemme vain viestin tai puhelinsoiton päässä.

>> Avaa Now-testikauppa.
>> Tutustu Now'n tukisivuihin
.
>> Tutustu myös monipuoliseen Suite-alustaan.

Jaa sisältö