Etusivu » Vilkas Now

Vilkas Now

VILKAS NOW - MODERNI JA HELPPO

Vilkas Now on nätti, vikkelä, helppokäyttöinen ja moderni verkkokauppa-alusta sinulle, joka haluat avata kuluttajille suunnatun verkkokaupan nopeasti ja helposti. Vilkas Now sopii niin verkkokauppakonkareille kuin ensimmäistä kauppaansa avaavalle. Kaupan muokkaaminen käy kätevästi intuitiivisella drag and drop -menetelmällä. Ulkoasua varten voit valita jonkin tyylikkäistä, responsiivisista teemoista, jonka värejä pääset muokkaamaan yrityksesi brändin mukaiseksi. Vilkas Now on kuin valmis talo; kiinnitä vain tapetit ja kanna tuotteesi sisään.

LENNOKAS KÄYTTÖKOKEMUS SEKÄ KAUPPIAALLE ETTÄ LOPPUASIAKKAALLE

Vilkas Now tarjoaa sujuvan ja kitkattoman käyttökokemuksen sekä sinulle että asiakkaillesi. Kaupan intuitiivinen taustahallinta ja opastettu asetusten määrittäminen mahdollistavat verkkokaupan avaamisen siiven räpäytyksessä – jopa verkkokauppauntuvikoille. Asiakkaille näkyvä puoli verkkokaupasta toimii saumattomasti niin suurella näytöllä kuin mobiililaitteilla selattaessa ja on kaunis kuin kolibri. 

Tutustu Vilkas Now -toiminnallisuuksiin - lataa PDF tästä >>

NÄYTTÄVÄ ULKOASU HELPOSTI

Valitse joku valmiista ulkoasuteemoista, vaihda siihen halutessasi yrityksesi brändivärit ja kuvitus ja kauppasi responsiivinen design on valmis. Helppoa kuin mikä! Koodaustaitoja et tarvitse.

Katso muutama nätti esimerkki Vilkas Now -kauppiaasta: Buubla, Baby Wallaby, Suklaapuoti ja Zoi Organic

TUEN SIIPIEN SUOJASSA

Vilkas Now on kauppiaalle helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Koodaustaitoja ei tarvita, joten et voi myöskään vahingossa hajottaa mitään verkkokaupassasi. Jos kuitenkin kaipaat neuvoja ja vinkkejä, on ilmainen tukemme vain viestin tai puhelinsoiton päässä.

>> Avaa Now testikauppa
>> Tutustu Now'n tukisivuihin

>> Tutustu myös monipuoliseen Suite alustaan

Jaa sisältö