Etusivu » Kumppanit » Maksukaista

Maksukaista

VILKAS GROUP KUMPPANIESITTELY
Maksukaista

Vaivatonta maksamista verkkokaupassa

Maksukaistan kanssa voimme tarjota entistä monipuolisempia maksutapoja asiakkaille, jotta verkko-ostosten maksaminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja entistä useampi ostoskori toteutuu kaupaksi. Maksukaista tarjoaa kaikki maksutavat verkkokauppaan. Verkkopankkien, korttimaksujen ja laskun/osamaksun lisäksi palvelussa on uutena maksutapana mahdollisuus valita Lasku yritykselle –palvelu B2B verkkokauppaan. B2B-verkkokaupan odotetaan kasvavan lähitulevaisuudessa kymmeniä prosentteja vuodessa ja Maksukaista tuo hyvät valmiudet yritysten väliseen verkkokaupankäyntiin. Verkkokauppiaille tämä kasvuennuste on erittäin lupaava uusi mahdollisuus. Lasku yritykselle -palvelu on verkkokauppiaalle turvallinen valinta, ei luottoriskiä eikä laskutuksesta syntyviä piilokustannuksia. Meillä kyse on sinusta ja menestyksestäsi.

Maksukaista TEHO

Kaikki maksutavat kattava edullinen maksunvälityspalvelu suurille ja pienille verkkokaupoille. Helpoksi kehitetty maksuprosessi mahdollistaa asiakkaiden suoraviivaisen ja nopean palvelemisen verkossa – myös mobiilissa. Konversio paranee eli entistä useampi ostos viedään loppuun asti ja myynti kasvaa.

Maksukaista EXPRESS

Kk-maksuton kaikki maksutavat kattava maksuvälityspalvelu verkkokaupoille. Maksat vain maksutapahtumista. Ei muita kuluja – tekninen tuki, asiakaspalvelu sekä laaja valikoima lisäpalveluja ovat kaikki ilmaisia Maksukaistalla.

Ominaisuudet

  • edullinen hinnoittelu (hinnasto)
  • kaikki maksutavat tuettu Vilkkaan verkkokaupassa
  • mobiilioptimoitu maksusivu takaa hyvän käytettävyyden millä tahansa laitteella
  • maksamisen nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi TUPAS-tunnistautuminen on mahdollista poistaa käytöstä
  • maksutiedon tallentuminen järjestelmään, vaikka asiakas ei palaa oston jälkeen maksusivulle
  • yrityslasku B2B verkkokaupankäyntiin
  • palautustenhallinta mahdollistaa koko- ja osapalautukset muutamalla klikkauksella kaikilla maksutavoilla
  • tarkka rivikohtainen raportointi ja kirjanpitoaineiston siirron automatisointi konekielisen tilitysraportoinnin avulla
  • maksupäätteet myymälöihin samalta toimittajalta
  • maksuton asiakaspalvelu varmistaa käyttöönoton onnistumisen sekä auttaa tarvittaessa

Maksukaista on helppo ja turvallinen tapa maksaa verkkokaupassa. Järjestelmämme ja toimintamme noudattavat kansainvälisten luottokorttiyhtiöiden tietoturvastandardia (PCI DSS). Turvatasoa seurataan jatkuvasti ja riippumaton taho tarkastaa määräysten noudattamisen vuosittain. Palvelun tuottaa suomalainen Paybyway Oy, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksukaista on osa Bambora konsernia. Konsernin liikevaihto on noin 450 miljoonaa euroa. Vuosittain prosessoitujen maksutapahtumien kauppa-arvo on yli 40 miljardia euroa, joista 70% verkkokaupassa. Henkilöstömäärä on yli 530. Konsernin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja paikalliset toimistot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Lisäksi toimintaa on Australiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Lisätietoja palvelun käyttöönotosta:
Maksukaista / Paybyway Oy
myynti@maksukaista.fi
029 300 5051 (pvm/mpm)
www.maksukaista.fi

Linkkejä

Jaa sisältö