Etusivu » Kumppanit » Avarda

Avarda

Vilkas Group kumppaniesittely

Avarda tarjoaa kaikki suosituimmat maksutavat verkkokauppaasi kaikkiin Pohjoismaihin. Avardan maksuratkaisujen avulla lisäät palaavien asiakkaiden määrää ja kannattavuutesi paranee. Avardan käyttöönotto verkkokauppaasi on helppoa ja nopeaa. Avarda kantaa luottoriskin puolestasi ja takaa säännölliset tilitykset. Ratkaisut ovat asiakasystävällisiä ja läpinäkyviä – eikä Avarda veloita asiakkaalta piilokuluja ja takaisinmaksu on joustavaa.

Checkout+ sisältää kaikki verkkokaupan yleisimmät maksutavat lasku ja tili, kortti- ja verkkomaksut sekä MobilePay. Ratkaisulla voivat ostaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat.

Lisää palaavia asiakkaita ja parempi kannattavuus

Avardan palveluiden avulla alennat asiakashankinnan kustannuksia, parannat kannattavuutta ja kasvatat konversiota. Palvelut sisältävät kauppiaskohtaisen tilin, ilmaista markkinointitilaa sekä brändin mukaisen asiakaskommunikaation. Avarda tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa asiakkaat kuukausittain sekä viestiä ajankohtaisista asioista ja kampanjoista. Avarda tukee kauppiaan ja asiakkaasi välistä suhdetta korostaen verkkokauppiaan brändiä.

Avardan hyödyt verkkokaupallesi

  • Lisää palaavia asiakkaita
  • Brändin vahvistaminen
  • Orgaaninen myynnin kasvu
  • Korkeampi konversio
  • Parempi kannattavuus

Linkkejä

Jaa sisältö