Jääkiekon MM-kisat 2022, Tampere

Kohti tavoitteita ja niiden yli:

3 syytä perustaa verkkokauppa👇

1. Monikanavaisuus kivijalan tukena

Tavoita asiakkaasi ja jää mieleen. Ostospaikan lisäksi verkkokauppa toimii näyteikkunana, josta asiakkaat hankkivat tietoa haluamastaan tuotteesta ennen ostopäätöstä. Verkkokaupan perustaminen on tehokas tapa tulla löydetyksi.

2. Laajenna liiketoimintaasi 24/7

Suurin osa asiakkaista tekevät verkko-ostoksia mobiilisti, siellä ja silloin kuin heille sopii. Mobiilioptimoitu Verkkokauppa toimii kilpailuetuna, sillä voit kasvattaa aukioloaikojen lisäksi tuotevalikoimaa ja maantieteellistä kattavuutta huomattavasti.

3. Helppoa ja nykyaikaista

Vilkas Now verkkokauppa-alusta ihastuttaa helppoudellaan: toiminnot, kuten ostoskori, on aseteltu valmiiksi sinne, mistä asiakkaat ne haluavat löytää. Moderni, tyylikäs ja samalla looginen ulkoasu herättää asiakkaissa luottamusta. Sinun tehtäväksesi jää vain laittaa tuotteesi myyntiin.

Vilkas - verkkokaupan koti
Verkkokauppa-alusta

Vilkas - Verkkokaupan koti

Onko haaveenasi myydä jääkiekkovarusteita tai fanituotteita? Oman verkkokaupan avulla voit muuttaa harrastuksesi euroiksi helposti. Rakennetaan verkkokauppasi yhdessä. Vilkas on sopiva kumppani kaikenkokoisille verkkokaupoille, aina pieniin ja suuriin menestystarinoihin.

Vain mielikuvituksesi on rajana - päätä vain mitä haluat tehdä ja missä haluat menestyä.

apua verkkokaupan pyörittämiseen

Parhaat palvelut verkkokauppiaille

Huippusuorituksia kotimaisella osaamisella. Suomalaisen jääkiekon menestystarinoiden tavalla annamme verkkokaupallesi nostetta.

Meillä on vuosien kokemus verkkokauppojen, mutta myös verkkoliiketoiminnan kehittämisestä. Osaamme auttaa sekä ammattitaidolla että oma-kohtaisella kokemuksella, sillä useat työntekijämme ovat itsekin verkkokauppiaita.
Tiedämme mistä puhumme ja poistamme mahdolliset esteet matkaltasi.

Osaamisestamme on syntynyt palveluita, joita tarjoamme verkkokauppiaalle tueksi matkalla kohti tavoitteita ja niiden yli.

vilkas-verkkokauppa-2476
Kotimaisella osaamisella

Se kotimainen verkkokauppa-alusta

Vilkas perustettiin vuonna 1995. Samana vuonna, jolloin Leijonat voitti ensimmäisen kerran jääkiekossa MM-kultaa. Vuosien kokemuksella haastamme itseämme kohti menestystä, uusia saavutuksia ja entistä menestyneempiä verkkokauppoja.

Kotimaisuus on meille tärkeää. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että panostamme kauppiaidemme näköiseen tukeen. Kotimaisella asiakaspalvelulla varmistamme, että tunnistamme ja ymmärrämme kotimaisen kauppiaan tarpeet ja toimintaympäristön.

Vilkas - se kotimainen verkkokauppa-alusta

Voita liput Kiekon kotibileisiin Särkänniemeen!

Tästä ei kiekkohuuma parane! Osallistumalla arvontaan, voit voittaa kaksi lippua (arvo 86 €) Kiekon kotibileisiin Särkänniemeen, Tampereelle. Kiekon kotibileissä Särkänniemen lavalle nousevat Klamydia, Matti ja Teppo, Portion Boys sekä Oku Luukkainen. Liput tapahtumaan sisältävät myös pääsyn huvipuiston laitteisiin.

Arvonta suoritetaan 23.5.2022. Osallistu jättämällä yhteystietosi viereisellä lomakkeella. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kohti tavoitteitasi ja niiden yli - parhaat palvelut verkkokauppiaalle

Avaa verkkokauppa