Etusivu » Palvelut » SSL-sertifikaatti

Palvelut

Verkkokauppasi on heti perustamisesta lähtien suojattu ilmaisella SSL-sertifikaatilla. Tämä kattaa esim. Googlen uudet vaatimukset salasanoja ja luottokorttitietoja kysyviltä sivuilta.

Verkkokaupalle on myös mahdollista saada laajempia sertifikaatteja käyttöön. Laajemmat sertifikaatit antavat asiakkaillesi luotettavamman kuvan verkkokaupastasi, ja niillä voit nostaa suojauksen tasoa.

Saat tilattua laajemman SSL-sertifikaatin kaupallesi ottamalla yhteyttä meidän myyntiimme tai täyttämällä alla olevan tilauslomakkeen.

Domain validation = Sertifikaatti takaa, että asiakkaan käyttämä verkkotunnus on suojattu ja turvallinen. Henkilöä tai organisaatiota verkkotunnuksen takana ei ole tarkisteta.

Domain validation (wildcard) = Kuten edellä, mutta wildcard-sertifikaatilla voit suojata yhden tai useamman aliverkkotunnuksen, esimerkiksi www.yritys.fi:n lisäksi blog.yritys.fi tai kauppa.yritys.fi.

Extended validation = Sertifikaatti takaa, että asiakkaan käyttämä verkkotunnus on suojattu ja turvallinen sekä sen, että verkkotunnuksen omistaja on olemassa ja varmennettu. Tätä sertifikaattia suositellaan yleisesti verkkokauppaliiketoimintaan.

Tilaamalla verkkotunnuksen hyväksyt toimitusehdot.

Tilaa SSL-sertifikaatti

Alkaen 19 €/kk (sopimuskausi 12 kk)

Jaa sisältö