Palvelut

1. VERKKOKAUPAN RAKENNUSTALKOOT - ILMAINEN

Suosittuja verkkokaupan rakennuspäiviä järjestetään kerran kuussa vuoron perään Tampereella ja Helsingissä. Osallistuminen rakennuspäivään on ilmaista. Verkkokauppatalkoiden tavoitteena on rakentaa verkkokauppa julkaisuvalmiiksi päivän aikana. Apunasi ovat verkkokaupan, maksamisen ja logistiikan asiantuntijat. Rakennuspäivät alkavat klo 9 ja päättyvät klo 17. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot rakennuspäivän pitopaikasta sekä siitä, miten päivään tulee valmistautua.

2. MARKKINOINTIKOULUTUS

Rakennustalkoiden jälkeen suosittelemme osallistumaan markkinointikoulutukseen. Markkinointikoulutuksen ideana on saada verkkokaupan näkyvyyteen ja myyntiin vauhtia. Vilkkaan asiantuntijat kouluttavat sinut hakukoneoptimoinnin ja markkinoinnin saloihin. Markkinointikoulutus alkaa klo 9.30 ja päättyy klo 16. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot markkinointikoulutuksen pitopaikasta sekä siitä, miten päivään tulee valmistautua. Markkinointikoulutukset pidetään vuorokuukausin Tampereella ja Helsingissä. Koulutus on maksullinen, 150,00 €/hlö.

3. ULKOASUKOULUTUS

Ulkoasukoulutuksessa aiheina ovat mm. uuden ulkoasuteeman käyttöönotto sekä teeman muokkaaminen oman yrityksen ilmeen mukaiseksi. Koulutus on maksullinen, 150,00 €/hlö ja sen kesto on klo 09.30-13.00. Osallistujamäärä on rajattu.

4. HENKILÖKOHTAINEN, RÄÄTÄLÖITY KOULUTUS

Jos yrityksesi haluaa oman, räätälöidyn koulutuksen niin voit olla suoraan yhteydessä myyntiimme.

Koulutusten ajankohdat löydät klikkaamalla alla olevaa "Ilmoittaudu koulutukseen" -linkkiä.

Ilmoittaudu koulutukseen

Jaa sisältö