Etusivu » Palvelut » Kielenhuolto

Palvelut

Jos verkkokaupassasi on jo tekstiä, mutta et ole varma sen oikeakielisyydestä, on aika tuoda kielesi huoltoon. Tekstit korjaa aina koulutettu suomen kielen ammattilainen. Vilkas tarjoaa kahta eritasoista kielenhuollon pakettia verkkokauppiailleen:

Oikoluku

Oikolukuun kuuluu tekstin kielioppi- ja kirjoitusvirheiden korjaaminen sekä sen sujuvoittaminen pienin toimin, esimerkiksi sanajärjestyksiä muuttamalla. Oikoluku on riittävä palvelu sellaisten tekstien kohdalla, joiden rakenne on jo pääosin kunnossa, mutta haluat varmistua, ettei tekstiin jää virheitä ja pilkut löytävät paikoilleen.
Hinta: 0,04 €/sana (ALV 0)
Hinta lasketaan koko tarkistettavan tekstin sanamäärästä.

Kielentarkistus

Kielentarkistukseen kuuluu tekstin perusteellisempi läpikäynti. Tekstistä korjataan kielioppi- ja kirjoitusvirheet ja lisäksi tekstiä voidaan sujuvoittaa mm. lauserakenteita ja tekstikappaleita muuttamalla, jotta siitä saadaan eheä kokonaisuus. Jos tuntuu, etteivät verkkokauppasi tekstit ole sujuvia, on kielentarkistus paikallaan.
Hinta: 0,05 €/sana (ALV 0)
Hinta lasketaan koko tarkistettavan tekstin sanamäärästä.

Kielenhuoltopaketteihin kuuluu valitsemiesi tekstien korjaus tekstitiedostossa. Voimme kuitenkin halutessasi myös siirtää korjatut tekstit suoraan verkkokauppaasi. Tekstien siirtämisen toimenpidemaksu on 55 € (ALV 0).

Ota yhteyttä

Jaa sisältö