Etusivu » Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu koulutukseen

 

1. Verkkokaupan rakennustalkoot - ILMAINEN

Suositut Verkkokaupan rakennustalkoot vuorottelevat Tampereella ja Helsingissä kerran kuussa. Osallistuminen Rakennustalkoisiin on ilmaista. Verkkokauppatalkoissa pyrimme rakentamaan kaupat julkaisuvalmiiksi päivän aikana. Apunasi ovat verkkokaupan, maksamisen ja logistiikan asiantuntijat! Rakennustalkoot alkavat talkoopäivänä klo 09:00 ja päättyvät klo 17:00. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot talkoiden pitopaikasta sekä siitä, miten päivään tulee valmistautua. Rakennustalkoot sopivat parhaiten kokeiluversion tilanneille sekä jo kokeiluversion maksulliseksi aktivoinneille kaupan rakentamisvaiheessa oleville. Verkkokaupan rakennustalkoot sopivat niin Suite- kuin Now-kaupoillekin.

Seuraavat Rakennustalkoot:
  • Koulutuksia ollaan uudistamassa. Seuraavista koulutuksista ilmoitetaan keväällä 2020.

 

2. Markkinointikoulutus

Markkinointikoulutuksen aiheina ovat mm. Kaupan tehokas ylläpito, Hakukoneoptimointi, Hakukonemarkkinointi, Sisällön kehittäminen sekä Tuoteportaalit. Markkinointikoulutus alkaa koulutuspäivänä klo 09:30 ja päättyy klo 16:00. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot koulutuksen pitopaikasta sekä siitä, miten päivään tulee valmistautua.  Markkinointikoulutus sopii kaikille jo aktiivisen kaupan kanssa toimiville. Koulutus on maksullinen, hinta on 150,00 €/hlö.

Seuraavat markkinointikoulutukset:
  • Koulutuksia ollaan uudistamassa. Seuraavista koulutuksista ilmoitetaan keväällä 2020.

 

3. Ulkoasukoulutus

Haluatko verkkokauppaasi modernin ilmeen, mutta et tiedä kuinka lähteä liikkeelle? Ulkoasukoulutuksessa voit asentaa kauppaasi mobiililaitteisiin mukautuvan responsiivisen teeman ohjatusti. Saat vinkkejä ulkoasun muokkaamiseen oman brändisi mukaiseksi ja kuinka ylläpidät verkkokauppasi graafisia elementtejä itse myöhemmin. Käymme läpi bannereiden suunnittelua ja myynninedistämistä visuaalisilla keinoilla. Koulutus on puolen päivän mittainen klo 09:30-13:00 välillä. Koulutus on maksullinen, hinta on 150,00 €/hlö. Otamme koulutukseen rajallisen määrän osallistujia.

seuraavat ULKOASUKOULUTUKSet:
  • Koulutuksia ollaan uudistamassa. Seuraavista koulutuksista ilmoitetaan keväällä 2020.

 

4. Henkilökohtainen, räätälöity koulutus

Jos yrityksesi haluaa oman, räätälöidyn koulutuksen niin voit olla suoraan yhteydessä myyntiimme.

 

HINNAT JA KOULUTUSPAIKAT

Koulutus 1 on veloitukseton, Koulutukset 2 ja 3 ovat maksullisia (150 €/hlö), Henkilökohtaisen, räätälöidyn koulutuksen osalta pyydä tarjous myynnistämme (myynti@vilkas.fi). Maksullisista koulutuksista peritään koko koulutusmaksu jos osallistumista ei peruta kolmea päivää ennen koulutusta.

Verkkokaupan Rakennustalkoot järjestetään vuorokuukausin Tampereella ja Helsingissä. Talkoopaikat ilmoitetaan osallistujille erikseen. Henkilökohtainen, räätälöity koulutus pidetään joko yrityksemme tiloissa tai koulutuksen tilanneen yrityksen omissa tiloissa.

Toimistomme sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa Finlaysonin alueella osoitteessa Finlaysoninkuja 19, 33210 Tampere, joten pääset paikalle helposti esim. omalla autolla, junalla tai linja-autolla. Auto kannattaa jättää esim. Plevnan parkkihalliin, josta toimistollemme on parin sadan metrin kävelymatka. 

Ilmoita tässä kentässä jos yrityksestäsi tulee useampi hlö koulutukseen/talkoisiin. Myös mahdolliset alennukset tulee ilmoittaa tässä yhteydessä.

Jaa sisältö