Etusivu » Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu koulutukseen

 

1. Verkkokaupan rakennuspäivät - ILMAINEN

Rakennuspäivät ovat toistaiseksi tauolla Korona-viruksen johdosta.

Suositut verkkokaupan rakennuspäivät pidetään kuukausittain Tampereella. Osallistuminen Rakennuspäivään on ilmaista. Rakennuspäivässä pyrimme rakentamaan kaupat julkaisuvalmiiksi päivän aikana. Apunasi ovat verkkokaupan, maksamisen ja logistiikan asiantuntijat! Rakennuspäivät alkavat klo 09:00 ja päättyvät viimeistään klo 17:00. Voit saapua Rakennuspäiville itsellesi parhaiten sopivaan aikaan kello yhdeksän ja viiden välillä. Ohjelma on aiempaa vapaampaa ja rakentuu osallistujien kysymysten ja tarpeiden ympärille. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot Rakennuspäivän pitopaikasta sekä siitä, miten päivään tulee valmistautua. Rakennuspäivät sopivat parhaiten kokeiluversion tilanneille sekä jo kokeiluversion maksulliseksi aktivoinneille kaupan rakentamisvaiheessa oleville. Verkkokaupan rakennuspäivät sopivat niin Suite- kuin Now-kaupoillekin.

Seuraavat Rakennuspäivät:

 

2. Henkilökohtainen, räätälöity koulutus

Henkilökohtaisessa koulutuksessa käymme niitä asioita lävitse verkkokaupan osalta, joihin yrityksenne kaipaa lisäapua. Yrityksestäsi voi osallistua koulutukseen niin moni henkilö kuin on tarvetta. Koulutuspäivän pituus voi olla puolen päivän mittainen tai koko päivän. Koulutus pidetään joko Vilkkaan tiloissa Tampereella tai yrityksenne omissa tiloissa. Jos yrityksesi haluaa oman, räätälöidyn koulutuksen niin voit olla suoraan yhteydessä myyntiimme. Räätälöityjä koulutuksia pidämme tällä hetkellä ainoastaan etäyhteyden avulla.

 

HINNAT JA KOULUTUSPAIKAT

Koulutus 1 on veloitukseton, Koulutus 2 on maksullinen. Henkilökohtaisen, räätälöidyn koulutuksen osalta pyydä tarjous myynnistämme (myynti@vilkas.fi). Maksullisista koulutuksista peritään koko koulutusmaksu jos osallistumista ei peruta kolmea päivää ennen koulutusta.

Verkkokaupan Rakennuspäivät järjestetään Tampereella. Rakennuspäivät pidetään Vilkkaan toimiston tiloissa. Henkilökohtainen, räätälöity koulutus pidetään joko yrityksemme tiloissa tai koulutuksen tilanneen yrityksen omissa tiloissa.

Toimistomme sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa Finlaysonin alueella osoitteessa Finlaysoninkuja 19, 33210 Tampere, joten pääset paikalle helposti esim. omalla autolla, junalla tai linja-autolla. Auto kannattaa jättää esim. Plevnan parkkihalliin, josta toimistollemme on parin sadan metrin kävelymatka. 

Ilmoita tässä kentässä jos yrityksestäsi tulee useampi hlö koulutukseen/rakennuspäivään. Myös mahdolliset alennukset tulee ilmoittaa tässä yhteydessä.

Jaa sisältö