Perusta verkkokauppa käsitöille

Tee inspiraatiostasi rahaa ja vie luomasi tuotteet myyntiin kotimaisella Vilkas Now verkkokaupalla. Verkkokaupan perustaminen on helppoa, voit tehdä sen itse, kuten tuotteesikin! Vilkas Now on sopiva valinta kaikenkokoisille käsityöläisille.

Ketunpesa verkkokauppa
Muuta intohimosi euroiksi

Käsityöläinen, miten voit myydä Vilkas-verkkokaupalla?

Perusta luotettava ja näppärästi käytettävä kotimainen verkkokauppa ja muuta käsityösi euroiksi! Sinun intohimosi on luoda uusia tuotteita käsilläsi ja meidän tehtävänä on tarjota alusta, jolla voit tehdä liiketoimintaa koko Suomessa.

Voit pyörittää verkkokauppaa sivutoimisesti saadaksesi lisätuloja kotona, olisihan se ihanaa kasvattaa vaikka lomabudjettia. Tai voit ryhtyä kokoaikaiseksi verkkokauppiaaksi ja myydä vaikka koko Suomeen ja aina ulkomaita myöten. 

Valitse sopiva kauppataso

Vilkas Now M - suosikkikauppataso!

Vilkas Now M -verkkokauppa pitää sisällään kaiken mitä tarvitset verkkomyyntiin, kuten valmiit liitynnät tärkeimpiin maksutapoihin ja toimitustapoihin. Verkkokauppa toimii kuitenkin myynnin työkaluna monella muullakin tavoin.

⭐ Luo kauppaasi pöhinää ja kasvata myyntiä tarjoamalla alennuskoodeja. Kerro koodista sosiaalisessa mediassa, sillä se saa asiakkaat tulemaan kauppaasi ja ihastumaan.

⭐ "Tarvitsetko jotain muuta?" Ristiinmyyntimahdollisuus tarkoittaa, että voit tarjota asiakkaallesi jotain lisää. Jotain, joka sopisi hänen valitsemaansa tuotteeseen. Kenties vaikka korvakorujen kaveriksi kaulakoru?

⭐ Google tarjoaa hakunäkymiin mainospaikkoja ja Now M'n avulla saat niistä kaikki irti. Google Shopping -ominaisuus vie tuotteesi asiakkaiden silmien eteen, sillä nämä mainokset tulevat ensimmäisenä näkyviin haun yhteydessä.

Kaupalliset ominaisuudet kasvavat kauppatasojen mukaan.

somin-verkkokauppa
vilkas-now-teemojen-suodatus
Ulkoasu

Valmiit ulkoasuteemat käsityöläiselle

Vilkas Now editorissa pystyt suodattamaan sopivat ulkoasuteemat toimialan mukaan. Olemme räätälöineet teemoja sopimaan erityisesti taide ja käsityö -toimialalle, eli ulkoasu on valmiiksi suunniteltu tukemaan liiketoimintaasi. Valmiin teeman avulla esteettisen ja toimivan verkkokaupan perustaminen on vaivatonta.

Ulkoasu on suunniteltu käsitöitä myyvän verkkokaupan tarpeisiin. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lisätä tuotteet ja sisällöt.

Vilkas Now kokemuksia

Kotimainen Ovelia hakee buustia verkkokaupalle tapahtumista

Kotimainen käsityöyritys painottaa myynnin verkkokauppaan. Nostetta verkkokaupan myynnille haetaan kuitenkin tapahtumista ja käsityömessuista.

"Tämän vuoden Seinäjoen käsityömessuille testailin jälkimarkkinointia niin, että tein tuotteisiin tarran, josta ohjattiin verkkokauppaan koodilla. Koodin takaa löytyi pieni alennus, jolla sai messujen jälkeen ostaa uudelleen. "

Lue inspiroiva asiakastarina kokonaisuudessaan 👇

Ovelia verkkokauppa, Vilkas asiakastarina
verkkokaupan-pikaoppaat
Ilmaiset oppaat

Verkkokaupan maksuttomat pikaoppaat apunasi

Tutustu maksuttomiin verkkokaupan oppaisiin. Verkkokaupan perustamisen oppaan ohjeilla pääset käytännössä näkemään, minkälaisia osa-alueita ja vaiheita Now-verkkokaupan rakentamiseen kuuluu.

Verkkokaupan markkinoinnin opas auttaa sinua kasvattaa verkkokaupan näkyvyyttä.

Vilkas verkkokaupan perustamisen ja kasvun tukena

Vilkas ei jätä kauppiasta yksin kaupan perustamisen jälkeen. Verkkokauppa osaamisemme on kertynyt vuosien saatossa, jolloin olemme oiva kumppani myös mm. kaupan myynnin ja markkinoinnin toimissa.

ulkoasun suunnittelu

Ulkoasun suunnittelu

Selkeä, helppokäyttöinen ja tyylikäs ulkoasu lisää verkkokaupan luotettavuutta ja myyntiä.

Lue lisää
hakukonemainonta

Hakukonemainonta

Anna asiantuntijoiden rakentaa tulokselliset Google-mainoskampanjat puolestasi.

Lue lisää
verkkokaupan kirjanpito

Verkkokaupan kirjanpito

Asiantunteva kirjanpitopalvelu niin pienille kuin suurille verkkokauppiaille.

Lue lisää

Kotimainen asiakastuki helpottaa arkeasi

Asiantunteva asiakastukemme on apunasi verkkokaupan arjessa. Soita tai laita viestiä, olemme matkassa mukanasi. Tuttuja tyyppejä on helppo lähestyä, ja saat vastaukset nopeasti.

Avaa verkkokauppa