SEM

Hakukonemainonta parantaa verkkokauppasi löydettävyyttä

Hakukonemainonta eli SEM on maksettua hakukonemarkkinointia. Hakukonemainonnan työkalujen avulla voit luoda mainoksia hakukoneisiin, jotka näkyvät määrittelemilläsi hakusanoilla haettaessa. Yleisin käytetty SEM-työkalu on Google Ads. Hakukonemainonnan perusperiaatteet ovat melko yksinkertaiset, mutta parhaiden tulosten saavuttaminen vaatii runsaasti opettelua.

Parhaimmillaan hakukonemainonta on jatkuvaa strategista tekemistä optimoidun SEO-sisällön kanssa. Mikäli hakukonemainonnan osaaminen ei ole vaaditulla tasolla, voi hakukonemainontaan hukata valtavan määrän rahaa tekemättä kunnon tuloksia.

Avullamme pääset kunnolla alkuun tuloksellisesssa hakukonemainonnassa. Autamme sinua löytämään parhaat liiketoimintaasi liittyvät hakusanat ja optimoimaan budjettisi kannattavimpiin kohteisiin. Hakukonemarkkinoinnin ammattilaisemme rakentavat sinulle kustannustehokkaan SEM-kokonaisuuden, joka taatusti tuottaa tuloksia.

Huomasitko myös muut markkinointipalvelumme?

icon-results-blue

Hakukoneoptimoinnilla lisää kävijöitä verkkokauppaasi

Asiantunteva tiimimme omaa yli kymmenen vuoden kokemuksen hakukoneoptimoinnista. Kanssamme saat takuulla parannettua verkkokauppasi sijoituksia hakutuloksissa.

Lue lisää
icon-advertising

Verkkokaupan some-mainonnalla kasvua ja näkyvyyttä

On tavoitteesi sitten myynnin kasvattaminen, tunnettuuden lisääminen tai brändiuskollisuuden vahvistaminen, me autamme sinua menestymään nopeasti muuttuvassa some-ympäristössä.

Lue lisää
icon-file-blue

Verkkokaupan analytiikka ohjaa kasvuun

Saat meiltä apua datan mittaamiseen, analysointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen datan perusteella. Käytännössä analytiikan mahdollisuudet ovat loputtomat.

Lue lisää