SEO

Hakukoneoptimoinnilla lisää myyntiä verkkokauppaasi

Löydettävyyden parantaminen on hakukoneoptimoinnin eli SEOn ensisijainen tavoite. Käytännössä hakukoneoptimoinnilla pyritään nostamaan verkkokaupan tai verkkosivun sijoituksia Google-hauissa tietyillä hakusanoilla. Google Search Console ja Google Ads auttavat sivuston hakukoneoptimoinnissa, mutta verkko on pullollaan myös muita SEO-työkaluja.

Google-sijoituksiin vaikuttaa suuresti sivuston luettavuus hakukoneiden näkökulmasta. Luettavuuden parantamiseksi on tärkeää kiinnittää huomiota mm. URL-osoitteisiin, otsikointeihin, avainsanojen käyttöön, title-tageihin, meta-kuvauksiin, sivuston hierarkiaan, kuvien nimeämiseen ja mobiilioptimointiin. SEO eli Search Engine Optimization on monimuotoinen ja jatkuvasti muuttuva kokonaisuus, jonka opettelu ei aina ole yksinkertaista. 

Asiantunteva tiimimme omaa yli kymmenen vuoden kokemuksen hakukoneoptimoinnista ja kehittää jatkuvasti osaamistaan hakukoneiden muuttuvassa maailmassa. Kanssamme saat siis takuulla parannettua sivujesi sijoituksia. Opetamme hakukoneoptimoinnin perusteet mielellämme myös sinulle. Saat meiltä myös kokonaisvaltaisia SEO-paketteja, jolloin voit huoletta unohtaa SEO-jutut ja jättää vastuun kokonaan meille. 

Täytä oheinen lomake ja kerro meille verkkokaupan hakukoneoptimointiin liittyvistä tarpeistasi. Olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Huomasitko myös muut markkinointipalvelumme?

icon-advertising

Verkkokaupan some-mainonnalla kasvua ja näkyvyyttä

On tavoitteesi sitten myynnin kasvattaminen, tunnettuuden lisääminen tai brändiuskollisuuden vahvistaminen, me autamme sinua menestymään nopeasti muuttuvassa some-ympäristössä.

Lue lisää
icon-gauge-blue

Hakukonemainonta parantaa verkkokauppasi löydettävyyttä

Avullamme pääset kunnolla alkuun verkkokauppasi tuloksellisesssa hakukonemainonnassa. Autamme sinua löytämään oikeat hakusanat ja optimoimaan budjettisi kannattavimpiin kohteisiin.

Lue lisää
icon-file-blue

Verkkokaupan analytiikka ohjaa kasvuun

Saat meiltä apua datan mittaamiseen, analysointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen datan perusteella. Käytännössä analytiikan mahdollisuudet ovat loputtomat.

Lue lisää