Sosiaalinen media

Verkkokaupan some-mainonnalla kasvua ja näkyvyyttä

Some-mainonta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet uusien ja potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseksi sekä myynnin kasvattamiseksi. Me autamme sinua menestymään nopeasti muuttuvassa some-ympäristössä oli tavoitteesi sitten myynnin kasvattaminen, tunnettuuden lisääminen tai brändiuskollisuuden vahvistaminen.

Maksetun some-mainonnan lisäksi autamme sinut alkuun sisältömarkkinoinnin luomisessa. Sisältömarkkinoinnin tarkoitus on tuoda lisäarvoa asiakkaalle opettaen, hauskuuttaen ja viihdyttäen. Tavoitteena on luonnollisesti jäädä asiakkaan mieleen ja johtaa hiljalleen kohti ostopäätöstä. Sisältömarkkinoinnilla luot pidempiaikaisia suhteita asiakkaisiisi. Sisältö voi olla kuvia, tekstiä, videoita, oppaita tai gifejä– meiltä onnistuu sisällön tuottaminen kaikissa formaateissa.

Menestyksekäs some-strategia koostuu useasta tekijästä. Uudelle verkkokaupalle helpoin tapa kasvattaa tunnettuutta on kuitenkin Facebook-mainonta. Jopa 71% suomalaisista käyttää Facebookia. Mainonnan oikeaoppisella kohdennuksella voit tavoittaa potentiaalisen asiakaskuntasi nopeasti ja kustannustehokkaasti. Facebook-pikselin asentaminen verkkokauppaasi mahdollistaa myös monipuolista markkinointitoimien seurantaa ja uudelleenmarkkinointia.

Kohderyhmäsensitiivisesti myös Instagram ja LinkedIn tulevat kyseeseen. Instagram tavoittaa alle 30-vuotiaiden ikäryhmissä Facebookia paremmin ja LinkedIn on oiva kanava etenkin B2B-markkinointiin ja 25-35 vuotiaiden tavoittamiseen.

Täytä oheinen lomake ja kerro meille hieman some-mainontaan liittyvistä tarpeistasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.