Analytiikka

Verkkokaupan analytiikka ohjaa kasvuun

Dataa kertyy verkossa käytännössä kaikesta. Hyödyntäen analytiikan työkaluja kuten Google Analyticsia ja Tag Manageria voit kerätät itsellesi talteen tätä kallisarvoista dataa verkkokaupastasi, asiakkaistasi ja mahdollisten markkinointikampanjoiden tuottavuudesta.

Saatat esimerkiksi huomata, että sivustosi ei toimi joillain laitteilla, tietynlaiset sähköpostikampanjat eivät tuota myyntejä tai ostopolulla on oleellisia pullonkauloja. Dataa analysoimalla voit tehdä vaikuttavia muutoksia verkkokauppaasi, eikä liiketoimintaa tarvitse pyörittää mututuntumalla.

Analytiikan tulkitseminen koetaan usein hankalaksi ja ihan syystä. Valtavan datatulvan keskeltä voi olla vaikea tunnistaa tärkeimpiä tunnuslukuja. Verkkoliiketoiminnan asiantunijamme ovat datan tulkitsemisen konkareita. Saat meiltä apua datan mittaamiseen, analysointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen datan perusteella. Käytännössä analytiikan mahdollisuudet ovat loputtomat.

Voimme asentaa puolestasi analytiikan työkalut verkkokauppaasi, auttaa sinut alkuun analytiikan tulkitsemisessa ja antaa vinkkejä verkkokauppasi kehittämiseen jo olemassa olevan datan perusteella. Tarjoamme lisäksi myös laajempia palvelukokonaisuuksia verkkokaupan konversio-optimointiin, joilla saat yhä suuremman prosentin verkkosivusi kävijöistä ostamaan tuotteesi tai palvelusi. Verkkoliiketoiminnan asiantunijamme opettavat Google Analyticsin niksit mielellään myös sinulle.

Täytä oheinen lomake ja kerro meille lyhyesti verkkokaupan analytiikkaan liittyvistä tarpeistasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Huomasitko myös muut markkinointipalvelumme?

icon-results-blue

Hakukoneoptimoinnilla lisää kävijöitä verkkokauppaasi

Asiantunteva tiimimme omaa yli kymmenen vuoden kokemuksen hakukoneoptimoinnista. Kanssamme saat takuulla parannettua verkkokauppasi sijoituksia hakutuloksissa.

Lue lisää
icon-gauge-blue

Hakukonemainonta parantaa verkkokauppasi löydettävyyttä

Avullamme pääset kunnolla alkuun verkkokauppasi tuloksellisesssa hakukonemainonnassa. Autamme sinua löytämään oikeat hakusanat ja optimoimaan budjettisi kannattavimpiin kohteisiin.

Lue lisää
icon-advertising

Verkkokaupan some-mainonnalla kasvua ja näkyvyyttä

On tavoitteesi sitten myynnin kasvattaminen, tunnettuuden lisääminen tai brändiuskollisuuden vahvistaminen, me autamme sinua menestymään nopeasti muuttuvassa some-ympäristössä.

Lue lisää