Digitaalisen mainonnan palvelut

Digitaalisessa mainonnassa keskitytään siihen, että mahdolliset asiakkaat ja tavoitellut kohderyhmät näkevät ja kuulevat yrityksen viestin ja reagoivat siihen.

Vilkas digimarkkinoinnin asiantuntijat tietävät miten.

analysis-ajankohtaista-size
SEM

Hakukonemainonta

Hakukonemainonta eli SEM on maksettua hakukonemarkkinointia. Hakukonemainonnan työkalujen avulla voit luoda mainoksia hakukoneisiin, jotka näkyvät määrittelemilläsi hakusanoilla haettaessa. Yleisin käytetty SEM-työkalu on Google Ads.

Avullamme pääset kunnolla alkuun tuloksellisesssa hakukonemainonnassa. Autamme sinua löytämään parhaat liiketoimintaasi liittyvät hakusanat ja optimoimaan budjettisi kannattavimpiin kohteisiin. Hakukonemarkkinoinnin ammattilaisemme rakentavat sinulle kustannustehokkaan SEM-kokonaisuuden, joka taatusti tuottaa tuloksia.

mitchell-luo-jz4ca36oJ_M-unsplash
vilkasmedia-curious
SOME

SOME-mainonta

Some-mainonta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet uusien ja potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseksi sekä myynnin kasvattamiseksi. Me autamme sinua menestymään nopeasti muuttuvassa some-ympäristössä oli tavoitteesi sitten myynnin kasvattaminen, tunnettuuden lisääminen tai brändiuskollisuuden vahvistaminen.

Maksetun some-mainonnan lisäksi autamme sinut alkuun sisältömarkkinoinnin luomisessa. Sisältömarkkinoinnin tarkoitus on tuoda lisäarvoa asiakkaalle opettaen, hauskuuttaen ja viihdyttäen. Tavoitteena on luonnollisesti jäädä asiakkaan mieleen ja johtaa hiljalleen kohti ostopäätöstä. Sisältömarkkinoinnilla luot pidempiaikaisia suhteita asiakkaisiisi. Sisältö voi olla kuvia, tekstiä, videoita, oppaita tai gifejä– meiltä onnistuu sisällön tuottaminen kaikissa formaateissa.

Ota yhteyttä

Ari Paksuniemi ympyrä

Ari Paksuniemi
050 550 8077
ari@vilkas.fi