Etusivu » Palvelut » Hakukoneoptimointi

Palvelut

Hakukoneoptimoinnilla eli SEO:lla tarkoitetaan verkkosivun sisältöjen ja tietojen muokkaamista hakukoneystävällisiksi eli sellaisiksi, että hakukone ymmärtää, kenelle sivuston sisältö on relevanttia. Hakukoneystävälliset sivut nousevat hakutuloksissa korkeammalle kuin huonosti tai ei ollenkaan optimoidut sivut. Hakukoneoptimointi on markkinointia, joka kantaa hedelmää vielä pitkän ajan päästäkin.

Tarjoamme kahta erilaista hakukoneoptimoinnin ja digimarkkinoinnin konsultointipakettia:

 

Startti hakukoneoptimointiin

Tästä konsultointipaketista on hyvä lähteä liikkeelle, jos haluat selvät askelmerkit verkkokauppasi hakukoneoptimointiin. Teemme selvityksen verkkosivustosi nykytilasta kilpailijoihisi nähden, löydämme yrityksellesi parhaat hakusanat, joihin panostaa, ja kerromme yksityiskohtaisesti, millä toimilla verkkosivustosi pääsee hakutuloksissa nousuun. Saat myös neuvoja sosiaalisessa mediassa toimimiseen.

Hinta 450 € (alv 0).

Startti hakukoneoptimointiin -paketti sisältää:

 • Verkkosivustosi läpikäymisen SEO-analyysityökalun avulla
  Analyysityökalun avulla saadaan kattava listaus verkkokaupan puutteista ja korjauksia vaativista kohteista hakukoneoptimoinnin näkökulmasta.
 • Hakusanojen testausta
  Erilaisia hakusanoja testaamalla saadaan käsitys siitä, mitä hakusanoja kannattaa lähteä optimoimaan, jotta saadaan verkkokauppa nousemaan hakutuloksissa.
 • Kilpailijakatsauksen
  Kilpailijakatsauksen avulla saat selkeän kuvan siitä, ketkä kilpailevat samasta hakukonenäkyvyydestä kanssasi. Saat esimerkkejä siitä, miten kilpailijasi ovat hoitaneet hakukoneoptimoinnin, ja vinkkejä, mitä voit itse tehdä päästäksesi mahdollisimman hyviin tuloksiin.
 • Google Analyticsin asentamisen
  Jos yritykselläsi ei ole vielä Google Analytics -tiliä, avaamme sen puolestasi. Tili jää omaan käyttöösi.
 • Someneuvontaa
  Tarkastelemme verkkokauppasi toimintaa sosiaalisessa mediassa ja annamme vinkkejä somen hyödyntämiseen.
 • 1–2 etätapaamista asiantuntijamme kanssa
  Etätapaamisissa kartoitamme yhdessä verkkokauppasi tilannetta, toiveitasi hakukoneoptimoinnin suhteen ja lopulta analyysin tuloksia ja jatkotoimenpiteitä.
 • Kirjallisen raportin
  Raportista käy ymmärrettävästi ilmi, mikä on verkkosivuston nykytilanne hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Raportissa saat myös kirjalliset ohjeet siitä, millä toimilla voit parantaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä.

 

Tehostartti hakukoneoptimointiin

Tehostartti hakukoneoptimointiin -paketti on oiva vaihtoehto, jos haluat seurata hakusanojasi ja verkkokauppasi hakukonenäkyvyyden kehitystä pidemmällä aikajänteellä. Pakettiin kuuluu myös sisällöntuotantoa tai jo valmiiden tekstien muokkausta, mikä takaa, että verkkokaupassasi on lukijaystävällisiä sisältöjä niin hakukoneille kuin asiakkaillekin.

Hinta 750 € (alv 0).

Tehostartti hakukoneoptimointiin -paketti sisältää edellisten lisäksi:

 • Hakusanojen seurantaa kolmen kuukauden ajan
  Seuraamme optimoitaviksi valittujen hakusanojen kehitystä. Näet siis konkreettisesti verkkokauppasi kehityksen hakutuloksissa.
 • Kaksi lisäetätapaamista asiantuntijamme kanssa
  Useammat etätapaamiset asiantuntijamme kanssa helpottavat projektin kehityksen seurantaa.
 • Kirjallisen seurantaraportin
  Laajemmasta seurantaraportista käy ymmärrettävästi ilmi, kuinka verkkokauppasi näkyvyys on kehittynyt kolmen kuukauden aikajänteellä
 • Sisällöntuotantoa tai jo valmiin tekstin muokkausta
  Pakettiin kuuluvan sisällöntuotannon avulla saat vapaasti valitsemillesi verkkokauppasi sivuille houkuttelevat, hakukoneystävälliset ja oikeakieliset tekstit. Pakettiin kuuluu yhteensä n. 800 sanaa tekstiä. Tämä määrä riittää tavallisesti noin neljälle sivulle verkkokaupassa. Myös valmiiden tekstien muokkaaminen on mahdollista.
Tilaa palvelu

Jaa sisältö