DIY verkkokauppa Now - Seinäjoen Käsityömessut

Tee inspiraatioistasi rahaa ja vie luomasi tuotteet myyntiin kotimaiseen Vilkas Now verkkokauppa-alustaan. Verkkokaupan perustaminen on helppoa, voit tehdä sen itse, kuten tuotteesikin! Olemme mukana Seinäjoen Käsityömessuilla 7.-9.10.2022. Tule jutuille kysymään ja keskustelemaan verkkokaupan mahdollisuuksista!

Lähellä verkkokauppiaita

Tule tapaamaan meitä Seinäjoen Käsityömessuille!

Löydät meidät Vilkkaan edustajat messutarjouksen kera osastolta J5. Jutellaan ja katsotaan, miten voimme yhdessä päästä tavoitteeseesi ja kohti unelmiesi verkkokauppaa. Halusit sitten myydä koruja, asusteita, taidetta tai muuta käsintehtyä, onnistuu se näppärästi Vilkas Now -verkkokauppa-alustalla.

Verkkokaupan perustaminen

Käsityöläinen, miten voit myydä Vilkas verkkokaupalla?

Perusta näppärä ja luotettava kotimainen DIY verkkokauppa ja muuta käsityösi euroiksi! Sinun intohimosi on luoda uusia tuotteita käsilläsi ja meidän homma on tarjota alusta, jolla voit tehdä liiketoimintaa koko Suomessa.

Voit tehdä verkkokauppaa sivutoimisesti lisätulo-ajatuksella, olisihan se ihanaa kasvattaa vaikka lomabudjettia. Tai ryhtyä kokoaikaiseksi verkkokauppiaaksi, jolloin voit heti myydä vaikka koko Suomeen ja aina ulkomaita myöten.

Vilkas Now S

Saat kauppaasi mm. 100 tuotetta ja yhden kieliversion. Yli 20 mobiilioptimoitua ulkoasun teemavaihtoehtoa ja verkkokauppa voi olla myös kotisivusi. Selkeä ostopolku ja luotettavat toimitus- ja maksupalvelut. Hakukoneystävällinen kauppamme edesauttaa verkkokaupan näkyvyyttä hakukoneissa.

Lue lisää

Vilkas Now M - suosikkikauppataso!

Vilkas Now S koon perustoimintojen lisäksi, saat mm. 1000 tuotetta ja kaksi kieliversiota. Mukaan astuvat myös alennuskoodit ja hakufiltterin, jotka nopeuttavat asiakkaan ostopäätöstä. Ristiinmyynnillä tuotteiden välillä voit suositella esim. täydentäviä tuotteita. Voit ehdottaa korvakoruista kiinnostuneille myös esim. samaan sarjaan sopivaa kaulakorua. Saat myös Google Shopping -toiminnon käyttöösi, jolloin tuotteesi näkyvät myös Googlen hakusivulla.

Kauppiaiden suosikki!

Lue lisää

Vilkas Now L

Vilkas Now M koon perustoimintojen lisäksi, saat mm. 5000 tuotetta ja neljä kieliversiota. Tuotekohtainen toimitustapa on myös käytössäsi. Voit myös lisätä myyntiäsi Amazonin avulla, johon olemme luoneet helpon sisääntulon.

Lue lisää

Vilkas Now XL

Vilkas Now M koon perustoimintojen lisäksi, saat mm. 25 000 tuotetta ja 14 kieliversiota. Tuotekohtainen toimitustapa on myös käytössäsi. Rest-rajapinnan kautta integrointi omiin järjestelmiin on myös mahdollista Vilkas Now XL kaupassa.

Lue lisää
Pikaopas_banneri-2
Ilmainen opas

Verkkokaupan perustamisen pikaopas

Tämän oppaan ohjeilla pääset käytännössä näkemään, minkälaisia osa-alueita ja vaiheita Now-verkkokaupan rakentamiseen kuuluu. 

Vilkas verkkokaupan perustamisen ja kasvun tukena

Vilkas ei jätä kauppiasta yksin kaupan perustamisen jälkeen. Verkkokauppa osaamisemme on kertynyt vuosien saatossa, jolloin olemme oiva kumppani myös mm. kaupan myynnin ja markkinoinnin toimissa.

Ulkoasun suunnittelu

Selkeä, helppokäyttöinen ja tyylikäs ulkoasu lisää verkkokaupan luotettavuutta ja myyntiä.

Lue lisää

Hakukonemainonta

Anna asiantuntijoiden rakentaa tulokselliset Google-mainoskampanjat puolestasi.

Lue lisää

Verkkokaupan kirjanpito

Asiantunteva kirjanpitopalvelu niin pienille kuin suurille verkkokauppiaille.

Lue lisää

Kokeile verkkokauppaa ilmaiseksi 30 päivää

Avaa verkkokauppa

Vilkas verkkokauppa kasvaa mukanasi

Aloita pienestä ja kasva isoksi vakaasti ja varmasti. Vilkas tarjoaa verkkoliiketoimintasi kasvun mukana sopivia ratkaisuja. 

Vilkas Suite

Monipuolinen verkkokaupparatkaisu, joka sopii myös B2B-kauppaan ja lennättää tarvittaessa vaikka kansainvälisille markkinoille.

Vilkas Go

Räätälöity verkkokauppa, joka kiihdyttää digitaalista liiketoimintaa ja tuo lisää myyntiä, kasvua ja tuloksia.

Kotimainen asiakastuki helpottaa arkeasi

Asiantunteva asiakastukemme on apunasi verkkokaupan arjessa. Soita tai laita viestiä, olemme matkassa mukanasi. Tuttuja tyyppejä on helppo lähestyä, ja saat vastaukset nopeasti.

Avaa verkkokauppa